reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja sobie zrobiłam właśnie porządek z pazurkami,troszke skruciłam,opiłowałam,skurki sobie wyciełam,muszę tylko sobie pomalowac ale to potem.

gdzieś za godzinke idziemy na zakupy,trochę mroźno brrr

reklama
Agnes i Anabuba wy macie niegrzeczne myśli:zawstydzona/y: ,przestańcie o tym mówić tylko weżcie sie za robotę:-D:-D:-D:-D:-D
Nie ma to jak sobota ,wielkie sprzątanie ,rany trzeba odgruzować dzieci pokój po chorowaniu,mają tam dzis co robić,ja też na brak zajęć nie mogę narekać ,Czy ma którasś ochotę na pomycie mi podłóg:-D:-D:-Dbo mi sie wybitnie nie chce:zawstydzona/y:Tymczasem siadłam do kompa ,robota nie zająć:confused::confused:
Byliśmy wczoraj na siłowni,potem weider jestem taka usportowiona,że Pudzian to przy mnie dętka:-D:-D
MH zazdroszczę proszonego obiadku ,ja niestety muszę coś zrobić ,wymyślanie obiadów to moje przekleństwo:shocked2:
a ja ostatni raz piłam piwo w ubiegłą sobotę:-pbo byliśmy na parapetówce u znajomych:-Dw ogóle z reguły w weekendy coś sie wypije ,ale teraz ze zwględu na dietę to rzadko nie po to odmawiam sobie pysznośći żeby alkoholem równać ,jak szliśmy do znajo,ych to sie śmiałam że po 1 piwie padne ,bo wcześniej kilka tygodni nic,ale wypiłam 3,nauka nie idzie w las ,a lata praktyki czynią mistrza:-D

Moi ogladaja baje na jedynce ale juz czekaja i pytaja sie kiedy bedzie tupot malych stop:tak::tak::tak:A jakie juz maja plany ,jakie to sobie kina strzela łooooo-chyba nie mam nic do gadania:confused::-D:-D:-D
Mój włączył polasat, mała na mini mini, a ja nic do poweidzenia nie miałam:-D

nie ma to jak paść po 1 drinku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ekonomicznie!!!

No Oliwce w połowie juz zaczęłó się nudzić bo trzeba przyznac jak na dzieci to długa bajka ale już była spiąca więc wiedziałąm ze nie wytrzyma.

a i bała się tych ptaków co pingwinowi zabierały ryby :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D krzyczała i chowała się za mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

np jak puściłąm jej epokę lodowcową to też nie chciała oglądac jak zobaczyła tego tygrysa czy jak mu tam -tego złego,tez się go bała.

nie lubi oglądac bajek jak widzi jak jest jakas przemoc albo ktoś kogoś straszy :tak::tak::tak::tak::tak:
Ja swojej nie daje oglądać takich bajek, ale nie ustrzezesz, wiadomo. Jak kiedyś coś zobaczyła i ise przestraszyła, to przez tydzień miała problemy ze soaniem, budziła sie w srodku nocy z placzem. Teraz np boi sie muchy i jak jakas jest wieczorem w jej pokoju, to pospane jak nic!

Agnes i Anabuba wy macie niegrzeczne myśli:zawstydzona/y: ,przestańcie o tym mówić tylko weżcie sie za robotę:-D:-D:-D:-D:-D
Nie ma to jak sobota ,wielkie sprzątanie ,rany trzeba odgruzować dzieci pokój po chorowaniu,mają tam dzis co robić,ja też na brak zajęć nie mogę narekać ,Czy ma którasś ochotę na pomycie mi podłóg:-D:-D:-Dbo mi sie wybitnie nie chce:zawstydzona/y:Tymczasem siadłam do kompa ,robota nie zająć:confused::confused:
Byliśmy wczoraj na siłowni,potem weider jestem taka usportowiona,że Pudzian to przy mnie dętka:-D:-D
Popieram , do roboty dziewczyny!!!
A o podłogi-bardzo proszę, to jedna z ulubionych czynności sprzątających, zaraz po pożądkach w szafach!
Weider, kucze, jakos przestałam jak byłam na diecie, bo słabłam, a póżńiej juz sie za to nie wziełam, ale chyba zaczne, dobrze ze przypomniałas

A gdzie reszta cytatów, no pliiiiiiiseeeeeee
Pamiętam tyle, że Malina-torba super, gdyby byla tansza, to bym cie spapugowała
Joasiu gratuluje ukonczonego kursu i to z piąteczką
Dziewczyny, zazdroszcze Wam s[pokania u Asi, czekamy na zdjęcia Maksia
As, dawaj co tam wyracowałas, bo ciekawość mnie zrzera

A teraz ide poszpiegowac sasiadów. NIGDY tego nie robią, ale ich nienawidze z wzajemnością, więc co tam, m nie ma, pojechał do mechanika i na zakupy, mala wcina chlebek, pranie jeszcze sie kreci

Luna ,a dlaczego szpiegujesz sąsiadów i czego oni nigdy nie robią?????????????
zaintrygowałaś mnie dziewczyno:tak:
to wpadnij podłogi czekają ,a w szafie też sie coś do układania znajdzie:-D:-D:-D

AGNES kolezanka napisala eska ze dzis nie beda jej dawac oksy :-(Pewnie nie daja bo weekend i nie chce im sie w razie czego pracowac :-(
Po co maja sobie sami prace dodawac wrrrrrr Nie lubie tego szpitala Nie rodzilam tam :-)
LUNA mnie tez ciekawi coz tymi sasiadami Ze musisz ich szpiegowac hihihi

Ja na kompie Oliwka broi Wchodzi tam gdzie nie powinna G zmywa po wczorajszych urodzinach a ja na kompie I tak powinno byc

Mam takich sasiadów z naprzeciwka, którzy pięknie nas przywitali, przez pierwsze pół roku obrzucali nam jajami drzwi, kradli wycieraczki ....
Teraz łaskawcy nam odpuscili, ale za to pala w windzie, bo wiedzą, że z dzieckiem z 10p nie zejde czy nie wejde na pieszo, ni eodpowiadaja dzien dobry, mierza na ulicy......
w ogóle to szoguny jakies, kare smierci za sam ryj powinni dostać, młodzi i starzy!
Generalnie smierdza jak tacy co sie nie myja, zawsze nieogolony jeden z drugim, no syf poprpstu, mądrymi oczami tez nie grzesza, a maja 4 auta, dwa audi, i 2 bmw, ja tam im nie zazdroszcze, ale po prostu nienawidze za spierdolenie nam poczatku cy współnego jakze mialo byc szczesliwego zycia.
No i obudzili mi mala wrzasj=kiem na klatce zaraz przy moich drzwiach, kłócili sie na maksa, okazało sie, że szanowna małżonka zostala gdzies tam na noc i podrapali jej samochod, poprzebijali opony, wybili szybe, ta zamiast zadzwonic na policje, to na tych kołach i takim autem przyjechala do domu, polozyla sie jakby nic i dopiero jak mężuś wstał to powiedziala mu co sie stało. Przed blokiem zbiegowisko, awantura, ze na 10 p slyszłąm. No i to cale moje szpiegowanie, ze wiesząłm pranie, zeby sobi eposłuchać, tzn najpierw suszaki rozkadałam, ble ble ble:-D:-D:-D

Mam takich sasiadów z naprzeciwka, którzy pięknie nas przywitali, przez pierwsze pół roku obrzucali nam jajami drzwi, kradli wycieraczki ....
Teraz łaskawcy nam odpuscili, ale za to pala w windzie, bo wiedzą, że z dzieckiem z 10p nie zejde czy nie wejde na pieszo, ni eodpowiadaja dzien dobry, mierza na ulicy......
w ogóle to szoguny jakies, kare smierci za sam ryj powinni dostać, młodzi i starzy!
Generalnie smierdza jak tacy co sie nie myja, zawsze nieogolony jeden z drugim, no syf poprpstu, mądrymi oczami tez nie grzesza, a maja 4 auta, dwa audi, i 2 bmw, ja tam im nie zazdroszcze, ale po prostu nienawidze za spierdolenie nam poczatku cy współnego jakze mialo byc szczesliwego zycia.
No i obudzili mi mala wrzasj=kiem na klatce zaraz przy moich drzwiach, kłócili sie na maksa, okazało sie, że szanowna małżonka zostala gdzies tam na noc i podrapali jej samochod, poprzebijali opony, wybili szybe, ta zamiast zadzwonic na policje, to na tych kołach i takim autem przyjechala do domu, polozyla sie jakby nic i dopiero jak mężuś wstał to powiedziala mu co sie stało. Przed blokiem zbiegowisko, awantura, ze na 10 p slyszłąm. No i to cale moje szpiegowanie, ze wiesząłm pranie, zeby sobi eposłuchać, tzn najpierw suszaki rozkadałam, ble ble ble:-D:-D:-D
nie ma nic gorszego niz niedobrzy sąsiedzia ja mam taką sąsiadkę obok w klatce nasze balkony sie stykaja i odgrodziła sie zebym czasem za duzo nie wiedziala stara ropucha :-D:-D:-D:-D

wszystkiego najlepszego zdrówka pociechy z męża i córek spełnienia marzen samych slonecznych dni dla dla MAMY HELENKI Z OKAZJI URODZIN ŻYCZY Joanna73:-):-)
I ja sie dołączam!!!!!!!!!!!!!!!! Samych radości i pciech z dzieciaczków!!!!!!!

A zapomniałam Wam siępochwalić, że wczoraj złapał mnie spontan i poszłam do fryzjera, zupełnie nie zanego, i dziewczyny, nie dość, że zapaciłam tyko 25zł z myciem, masażem, strzyżeniem, modelowaniem, to jeszcze nigdy tak zadowolona nie byłam.poszłam sobie za ciosem kupić farbe i dzis mi P pooży. zdrobiłąm fotki nowej owy, ale wiecie, ja fotogeniczna strasznie niie jestem! Zdjęcia zaraz wrzuce na kompa i pokażę.

No i dzwoniłam przed chwilką do P, co z nim, bo sie spóżnia. Wyobrażcie sobie ze wczoraj odebra auto od mechanika, zabulił 450zł, wczoraj jezdzilismy, bylo oki, dzis jak sie nagrza to znów to samo, pojecha na geodezje kó i jak stanął, to uszyć nie chciał. Lipa, znów to samo. Juz dzwonil do tego mechanika, ma przyjechac P do niego, ale auto ruszyć nie chce!!!!Musi czekac az ostygnie, ostatnio trwao to cały dzień i nockę! No masakra! Zła jestem strasznie, tyle kasy.Zaraz sie okaze, ze musi jeszcze jakies czesci powymieniać, i kolejne 200zł pęknie, no założę sie!!!

Spadam się rozładowac przy sprzataniu!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Edit:
o i znów bym zapomniała, obiecane zdjęcia, ciemne, bo wieczorem i byle jakie bo sama robilam i to telefonem, ale ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mamo helenki życzę tobie w tym pieknym dniu spełnienia wszystkich marzeń ,radości z życia ,pociechy z męża zdrowia dla ciebie i całej rodzinki ,by dziewczynki miały zawsze wesołe minki-życzy anabubka i ja

Bardzo ładna fryzura luna i pasują ci ciemne włosy:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry