reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zuzia ja wypilam dzis juz 5 kaw :)) i chyba mi malo.....nadal sie wkurzam na kompa brrrrr......

widze ze tu nowe osoby sie pojawily.....zaraz zobacze kto, co i jak ;)

U mnie obiad sie tez robi a nie dlugo jade do gina na srodmiescie  ;D mam nadzieje ze spokojnie dojade i zadnych falszywych alarmow w metrze nie bedzie (choc ja jade autem) bo mamy podwyzszona czujnosc w zwiazku z udaremnieniem ataku terrorystycznego w Wielkiej Brytanii  :) Zatrzymali ponad 20 osob dzieki bogu w pore ja bym ich wszystkich
bron_biggun.gif

a kiedy byl jakis alarm bombowy bo ja nic nie wiem........a zeby bylo smieszniej wiecie ze ja wogole nie czuje zagrozenia, wychodze z zalozenia ze bedzie co bedzie i juz.... :))

Słyszałam właśnie dziś z rana w radiu jakieś komunikaty o zagrożeniu terrorystycznym ale nie wiedziałam o co chodzi. IWONKA2006 dziękujemy bardzo

czesc dziewczyny, czy u was tez taka beznadziejna pogoda?

Wszystkiego najlepszego dla maji o 1 miesiac starszej od mojego brzdaca :)

A ja wlasnie wrocilam od gina (super facet) wszystko jest ok nadzerki nie ma i ogolnie powiedzial ze moja mala wyglada bardzo ladnie tylko moja szyjka troszke jest popekana ale to nic  ;) cytologia pobrana no i teraz kazal przyjsc z testem z dwiema kreseczkami  ::)  ;D  :D  :laugh:  :)  ;) 8)
Pogoda i w wawie tez sie popsula  :( a moj maly szkrab walnal sobie po poludniowa drzemke  :)

reklama
Do góry