reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No tak mozna poszukac ale ja juz chcialam takie na dluzej wlasnie z tym stolikem, bo wiem ze dziewczynki (z mojego doswiadczenia) lubia sie tam bawic, moja szwagierka miala taki stolik i ma 2 chlopcow a oni wcale jak je rozkladala nie siedzieli przy nim wiec je sprzedala - ale ja wtedy jeszcze w ciazy nie bylam nawet nie planowalam :):):)

reklama
Dobra teraz to ku z ide na 100
Dzieki wam i waszemu pomysłowi na wklejanie zdjec ślubnych mam plener na płytce bo zadzwoniłam to fotografa a co dlaczego mam nie mieć przecię to moje i już mam hura.
pa babeczki do jutra na porannej kawce

jsorbek suuuper ten fotelik wyczaiłaś  :) Taki szukałam. Chciałam z możliwosćią rozłożenia , zeby dziecko nie siedziało pod kątek 90 stopni.

Sorki, ze sie wtracę, ale czy aby twoja pociecha nie jest jeszcze za mała na zmianę fotelika? raczej nei mogła wyrosnać w tym wieku  ;) lepiej poczekaj moze z tymi zmianami , bo takei szkraby powinny jeżdzić jeszcze tyłem do keirunku jazdy  :)

hej! sorki ale musialam wreszcie wstawic suwaczek
MaMalgosia ja uwazam ze lepsze sa te z plastikiem dziecko swobodniej siedzi bo ja np mam w wozku lytko pasy i hu..jnia bo jest bardzo skrepowany. ale jak sa takie ze 2 w jednym to super

ale jest ktos jeszcze?
prosze napiszcie cos!!!! u nas ciche dni wiec nawet w domu nie moge sie wygadac nikt mnie tez dzis nie odwiedzil!!!!!

reklama
ja myslalam ze wy caly czas o krzeselkach piszecie!!!!!!!! a wy juz o fotelikach! ja sobie kupilam tez na alegro juz takie do konca znaczy od 9 do 30kg no chyba do 30 ale wiem ze na pewno do konca rozklada sie go od 9 do 18 jest na stelazu potem od 18 bez i na koniec zostaje siedzisko! jestem bnardzo zadowolona ale zaplacilam za niego tez sporo.

Do góry