reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja was poczytalam ale jakos nie chce mi sie odpisywac :-(.Sama nie wiem dlaczego?
LUNA widze male zakupki zrobila i ciagle zalatana i cos robi :-).
o AS Nie wspomne ze ta kobita to ciagle w biegu :-).
NATALINECZKA CZARUS niezle ci dzis pospal :-)
PATI czekamy na fotki i smiesznie M musial wygladac jak spal w tym mini lozku od Seby :)

Posprzatane mam.Oliwka zaraz wstanie z drzemki.POGODA SIE POPSULA.
G raczej przyjdzie do malej do domu ttaj bo cos pogoda nie taka wiec nie bede jej raczej ciagac po klubach.Przed 17 ja wychodze i jakies 2,5 godziny mam luzu :-)

reklama
anaconda i pewnie w tym Twój sex:-D:-D:-D a zawsze w zimie cieplej;-);-)
a ja ruszyć sie nie mam jak bo juz zdretwiałam, Mima swoje wazy a ja go nie moge zaniesc do łózka:confused2:

A ja nigdy brwi robionych nie miałam i chodzę cały czas z takimi krzaczastymi :-D:-D:laugh2::laugh2:
Dawaj do mnie, ja koffam sie znecac:-D:-D:-D

no i jeszcze do zelazka nie doszlam. Zrobilam sobie kanapeczki z pysznym dzemikiem roboty mojej babci-poezja.
Ta co sie ma odchudzac, czy cuś, hehehehe

Karna a czemu nie mozesz go odozyc? sciagnij co masz na sobie, zwin i daj mu do spania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lunka..........yyyyyyyyyy...........JA NIE MOGE DŹWIGAĆ łeeeeeeeee i tak se siedze z tym klocem na brzuchu:confused2::confused2: a jak go obudze to mi sie tak rozwrzeszczy ze juz wycierpie :)

Kernuś się nie waz podnosić no !!!!!!!!!!!!
AS kalafior no jami :tak::tak::tak::tak:u mnie tylko ja lubię oni tylko w zupie ale sa plusy więcej dla mnie :-D:-D:-D:-Da pamietam jak kiedys z tata wracaliśmy z poznania i mieliśmy 3 kalafiory całe zjedliśmy na surowo :-D
Lunka musisz sobie kupić cos nowego no jak to wreszcie z domu wybywasz bez chłopa dzieck musisz wygądac sexi uwodząco kobieco co by twój przed twoim powrotem wyprał wyprasował wysprzątał dziecko uśił kolacyjke przy świecach zrobił i czekał zwarty i gotowy na ciebie :-D:-D:-D ty @ po drodze w pociągu wystaw co byc tez była zwarta i gotowa albo jak mawia Pietrucha rzowarta i gotowa :-D:-D:-D
a ja Adama do szkoły wygoniłam mały włos a by sie do szkoły na 13.30 spóźnił :cool:
Julina z Antkiem spiewają na całe gardło fasolki szczotka pasta kubek ciepła woda .....Julka cały tekst a Antek O O O w dowolnie wybranym momencie ale jakoś im idzie :-D:-D:-Dja zrobiłam brwi wypiłowałam pazury pomalowałam bezbarwnym lakierem pranko nastawiłam i zaraz idę naleśniory smazyć do wyboru z twarożkiem waniliowym nutellę tiramisu ...jak kttóraś chętna to zapraszam bo z kilograma mąki to wyjdzie ich a wyjdzie :-)

Malinka dzilnie siedze i czekam:tak::tak:
a jak to kalafiory na surowo:szok::szok::szok::szok: był pawik????
a naleśniory takie z serem ni pyszota..a wiesz jakie sa pycha?? posmaruj placka czekolada, pokrój na to banana, złóż chwilke jeszcze podgrzej......mmmmmmmmmmmmm cudowne rajskie żarełko:tak:

powoli zaanika mi czucie w pośladkach:eek::eek::eek: dobrze ze jeszcze ręka sprawna..a Wy gdzie polazły??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malinka ty mi tu nie rób smaka na naleśniki bo właśnie od kilku dni mi się marzą i chyba dzisiaj już nie wytrzymam i je usmażę :tak::tak::tak:
Mąż dzwonił że już jedzie :cool::cool::cool: nie da przy kompie posiedzieć :-p:-p:-p a myślałam że wieczorem dopiero wróci :cool::cool::-p:-p

Mniam ,mniam swieta sie skonczyły człowiek sie spina ,a one kuszą:-D
Boziu ,ja już nie wiemco na obiady robć ,a muszę wymyślić menu na za tydzień ,,bo na zakupy jutro pojedziemy,albo w niedziele.....na pewno zrobie zapiekankę ze szpinakiem patzyłam na przepisy,powinno sie udać:eek:

Kerna bidulo ,a ile Michaś moze tak spacc ,wytrzymasz??

reklama
A ja sobie kawulca teraz zrobię i potem po Maję trzeba się zbierać, wynegocjowałam u męża że dopóki po Maję nie pójdę mogę na kompie jeszcze posiedzieć :tak::tak::tak:

Do góry