reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam popoludniu!
Ja juz wrocilam do domku i czas brac sie za obiadek i troszkle musze ogarnac ale to dopiero jak moje sloneczko male zrobi sobie druga drzemke :-) Julia6 Moje dziecko ma skonczone 11 miesiecy a juz wszystko gryzie.( faktem jest to ze ma juz 12 zebow)Bardzo czesto sama je,biorac sobie z miseczki marcheweczke w calosci czy kawalek kurczaczka i zeby miala jeszcze trzecia raczke to odrazu i ziemniaczka tez by wziela :tak: Bardzo lubi jesc samodzielnie choc jeszcze nie wszystko jej daje samej jesc bo wiadomo jakbym ja wygladala i wszystko dookola nie mowiac o moim dziecku :-D Dzis drugi raz w zyciu jadla serek waniliowy i jajeczniczke tez wsuwa a bardzo lubi jesc kanapki.Pisze o tym bo mnie cieszy ze alergia chyba poszla w nie pamiec bo jak do tej pory non stop byla u niej wysypka na cielei suche plamy.

reklama
Ja tylko na chwilke
Jak widzicie udało się :happy:
mam nadzieje że wszystkie mamy sie znajda
Wieczorkiem wpadne
narazie dodoam nowe posty
Moje propozycje :happy::happy::happy:
Do wieczorka

Juz po obiadku
F poinformowal panie w przedszkolu ze Madzia od pazdziernika nie bedzie chodzila do przedszkola- po co mamy palcic jak moze byc z mamusia,nie?
No i pochwalilam sie wami F niech zobaczy co bede robic jak on na chclebek bedzie zarabial:-D

Z i mieniem to długa historia
Pomysłodawca był tata Noego ,na poczatku podchodziłm do tego imienia sceptycznie :baffled:,potem je pokochałam :happy:
No i jak sie Noeś urodził wiedziałam że to jest jego imię :-)

Jak wm sie podobaja zmiany w watku:-p

Julia6 chyba juz powinnaś dawać małemu stałe żeczy i nie miksować Noe ma dopiero 8 mniesiecy a lekarz kazała mu dawać do ręki ogórka,flipsy żeby sie uczył mamłać choć ma dopiero 2 zębole :tak:
Dziś np., sam wcinał ogurka kiszonego i dobrze mu szło,tylko musisz pilnować zeby sie nie zaksztuszał

Kurcze ,zaczynam sie martwić
Noe ostatnio miał problemy ze snem..w dzień to już od dłuższego czasu...a teraz juz śpi 2 godziny...ponad :szok:
Zamiast sie cieszyć zadstanawiam się czy wszystko ok :confused:
Ale nie chce do niego wchodzic żeby go niepotrzebnie nie budzić ...

o kobitki jeszcze jedno..pozwoliłam sobie stworzyć dwa watki
I żeby nie było śmietnika
Zgłaszam propozycje nastepnego i czekam na opinie :-p
,,z kąd jesteśmy - spotkania ,,

Może żeby nie było zbyt wiele wątków bedziemy zgłaszac ich propozycje i
i razem ustalać czy powinny sie one pojawić :confused:
Czy przesadzam :baffled:

Ok!
Ja proponuje watek z poradami i przepisami kulinarnymi i tez moze tylko nie wiem czy polaczony z przepisami kulinarnymi dla dzieci :-)
A drugi watek to pochwaly naszych dzieci,czyli co potrafia nasze dzieci z dnia na dzien.:-)
To by bylo na tyle.

ach myślałam ze juz jakiś wątek powstał,
może zróbmy taki ogólny wątek że kazda się przedstawi ,z kąd jest ,co lubi robic i takie tam ogólna charakterystyka,jak na początku była mowa

reklama
Do góry