ja wieze ze chodzi o ser a nie o pleśn;-)

współczuje skurczu lydki, z czarkiem tez mialam i to prawie co noc

a co do sikania to mu jeszcze zwieracze nie trzymaja

czarek po nocy nie wiem czy ma sucha bo go przebieram jak juz mleko zje i nie wiem czy w nocy sika czy zaraz po mleku

ale wydaje mi sie ze po mleku wiec niedlugo odpampkowywanie;-)
Kernuś &&&&&&&&
co do miesa surowego to lekarz co sie wypowiadal to mowil ze nie tylkow ciazy surowe ale wogole surowe mieso nie jest wskazane

ale ja nienawidze surowego miesa

a pleśniowych nie trzeba dużo szukać bo jak lekarz mówil 70-80% tych erów jest z paseryzowanego mleka

a jak wczoraj przy polkach czytalam to nie spotkalam zadnego innego

witam sie z wami w ten sobotni dzien;-)
u nas dzis o dziwo slonce

i ponad 10*
dziwne

m poszedl poplacic podatek u soltysa i czynsz do spoldielni
i bedziemy juz chudsi

a ja dzis w nocy o 4 sie obudzilam i nie moglam spac przyszlam dopokoju i ogladalam tv do 7 a jak o 7 poszlam sie polozyc do pokoju patrze a synek nie spi i wola mleko wiec poszlam mu zrobic

pozniej zjadl i wskoczylismy do lozka m zaczal cos marudzic a ja mu powiedzialam ze nie spie juz od 4 i tez bym chciala troche pospac

wiec wstal ubral mlodegoi posedl a ja spalam do 10:17

wstaje a tu niespodzinka zmywara sie tlucze posprzatane w domku super tak to ja sie moge budzic;-);-)
a i na allegro sobie ksiazki zamowilam

trylogie Paulliny Simons a trafila mi sie bo nowe w miekkiej oprawie z przesylka wychodza po 104 lub wiecej a ja za 89 zl kupilam w twardej i przesylka gratis

:-):-)
wiec mi sie trafilo;-)
m sobie pasek upatrzyl do spodni i kazal sobie zamowic wiec jeszcze pasek mam zamowic

obiadek mamy ze wczoraj i tak sobie mysle gdzie by sie tu wybrac dzis z mlodym;-);-)
nuda w domu i tyle