reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A może by je jakoś fajnie wycieniować żeby nabrały lekkości i żeby optycznie było ich więcej? Ja to zawsze idę do fryzjerki i mówię że ma być coś takiego żeby mi się podobało. Jeszcze się nigdy nie rozczarowałam. Nie lubię za to takich gdzie trzeba je za rękę prowadzić i dokładnie tłumaczyć o co ci chodzi

co do kolorków to ja swoje mam mysie i od zawsze eksperymentowałam z kolorem. Kiedyś kochałam się właśnie w rudych, miedzianych itp bo wydawało mi się że skoro mam niebieskie oczy i jasną cerę to takie będą dla mnie najlepsze. Potem miałam długą przerwę od farbowania a teraz przerzuciłam się na ciemne. Już nawet czarny miałam ale nie bardzo mi się podobał mimo że wszyscy się zachwycali. Najbardziej lubię czerwoną czerń z Garniera. Wtedy mi wychodzą takie fajne mahoniowe.

Z kolorami to najlepiej jest sobie zrobić pasemka i jak się podobają to lecieć potem po całości

reklama
Witam z ranka
Ja jak po ogien bo zaraz musze sie ubierac i jechac zawiesc szwagra na loitnisko do Koloni.Potem na miasto z zsasiadka a o 17 przyjedzie kolezanka z BB z watku mam z Niemiec.Kolo 20 przyjada jeszcze 2 kolezanki i robimy babski comber:-)
Moj juz pojechal mam nadzieje ze jest juz w Berlinie a raczej pod nim.
Jutro czeka go kladzenie plytek w naszej kuchni, w najlepszym wypadku w poniedzialek wraca:tak:
Laura wcina sniadanko a ja musze szybko sie ubrac i do pralni leciec bo zrobilam na noc pranie i teraz sie prosi by je rozwiesic:-D

Agnes kup sobie dla Oliwki Floridal, jest super! Mialam go dla Laury

A może by je jakoś fajnie wycieniować żeby nabrały lekkości i żeby optycznie było ich więcej? Ja to zawsze idę do fryzjerki i mówię że ma być coś takiego żeby mi się podobało. Jeszcze się nigdy nie rozczarowałam. Nie lubię za to takich gdzie trzeba je za rękę prowadzić i dokładnie tłumaczyć o co ci chodzi

co do kolorków to ja swoje mam mysie i od zawsze eksperymentowałam z kolorem. Kiedyś kochałam się właśnie w rudych, miedzianych itp bo wydawało mi się że skoro mam niebieskie oczy i jasną cerę to takie będą dla mnie najlepsze. Potem miałam długą przerwę od farbowania a teraz przerzuciłam się na ciemne. Już nawet czarny miałam ale nie bardzo mi się podobał mimo że wszyscy się zachwycali. Najbardziej lubię czerwoną czerń z Garniera. Wtedy mi wychodzą takie fajne mahoniowe.

Z kolorami to najlepiej jest sobie zrobić pasemka i jak się podobają to lecieć potem po całości
ja tez mam taki mysi kolor:tak::tak:
a co do cieniowania to ja nie wiem jak wyprostuje to mam malo wlosow a jak nie wyprostuje to mam szope jak ta lala:dry:
włosów mam multum jak moj tato, (widoczny w tle na zalaczonym zdj:-p)
wiec jak za bardzo mi wycieniuje to mam masakre na glowie oststnio mnie tak wycieniowala na gorze ze moja glowa u gory wygladala jak "dupa" za przeproszeniem:dry:
wlasnie mysle nad skróceniem troszke z tyłu i pasemkami może czerownymi:eek:

Kurcze zazdroszczę Ci mnóstwa włosów. Ja kiedyś miałam dużo i były grube i mocne a teraz zrobiły się strasznie cieniutkie i do tego jeszcze wyłażą. Jedyny ich plus to to że są podatne na układanie. Tylko bez tony lakieru już się nic na nich nie utrzyma.

Kiedyś miałam fryzjerkę z którą rozumiałyśmy się bez słów i praktycznie zawsze wychodziłam od niej zadowolona. Potem ja się wyprowadziłam, ona zresztą też i już od 5 lat nie mogę drugiej takiej znaleźć

Witam sobotnio;-)
Wczoraj nie pisalam,bo korzystałam z ładnej pogody i słoneczka.
Dziś już zaliczyliśmy spacerek,teraz Karola spi,Pati się bawi-chwilka czasu dla mnie;-)
Co do włosków,to też chce cos zmienić ale nie mam jeszcze pomysłu-mam czarne włosy a chciałabym,żeby były jaśniejsze:-)-jakiś brąz i pasemka-trzeba znaleść jakiegoś dobrego fryzjera;-)

Witam z ranca:-)
Nocka dzisiaj u mnie byla cienka:no::no::no::no:Wczoraj mlode mnie namowily i kupilam Im po kulce loda:no:Klaudia sie cala noc wiercila i drapala i Wiktoria marudzila:no::no::no:No i Wiktoria obudzila sie z temperatura 38,7:no:Moze to te piatki chca sie wybic a moze to wina tego loda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pogoda znowu dziwna bo nie pada ale slonce jest za takimi dziwnymi chmurami:no::no:

Zdróweczka dla Wiktorii-może to faktycznie ząbki?
Moja Pati właśnie wykopała mi pomidorki-zasadziłam,już rosły i prosze,dziecko teraz mi przynosi-mamusia wykopałam....:-D

Zdróweczka dla Wiktorii-może to faktycznie ząbki?
Moja Pati właśnie wykopała mi pomidorki-zasadziłam,już rosły i prosze,dziecko teraz mi przynosi-mamusia wykopałam....:-D

hehe to niezle:-D:-D:-D:-D

My chyba niedlugo wyjdziemy na chwilke na podworko:tak::tak::tak:Wikusi goraczka zeszla po ibufenie a ze nie ma slonca to mozemy smialo isc:tak::tak::tak:

My też zaraz się wybieramy na spacerek-Patka tylko zje zupke i mozna iść.
W lecie miałabym pyszne,koktajlowe pomidorki,to teraz moge o nich pomarzyc,hihihihi

reklama
Juz zupke:szok:Moje dzieci wlasnie skonczyly sniadanie:szok::-D:-D:-D
I juz siedza przed bajkami na mini-mini
Daje Im jakies pol godzinki i wybywamy:tak::tak::tak:

Do góry