reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ach temat wozkow w sumie to i tak kazda jezdzi takim jaki sobie wybrała moj ma mase srobek ,ale za to jest lekki i super sie prowadzi i tez moge szmatka przetrzec i jest czysty wiec nie musze co tydzien prac całego tym bardziej ze tam gdzie trzeba to jest folia tzn.na raczce dla małego i tam gdzie leza nozki z butkami

Ja szczerze przyznam że też jestem bardzo zadowolona z mojego wózka - Mutsy Urban Rider ale jakby się generalnie przyjrzeć to też wprowadziłabym małe zmiany i przedewszystkim dołączyłabym element przekładania rączki ;-)

A ja mam ciezki ale nie przeszkadza mi to tapicerke w 90% tez moge ściągnąc do prania.
Co do spania tonocki mam wszystkie przespane od 22do8 rano ale w dzien kiepsko nie uśnie nadłuzej niz 30min i nie wiem gdzie szukac przyczyny.

Witam
U mnie mały marudny ,może przez tą deszczową pogode :baffled:
Wide że sprowokowałam temat wózkowy :-D

ISSKA kurcze to co piszesz nie jest pocieszające :dry: mam nadzieje że u mnie tak nie bedzie , szczególnie ze kupowałam ten wózek z nadzieją że nie będzie tak [problematyczny jak obecny ...choć racjż jest to że powinnam kupić wtedy wózek za 1000zł z kawałkiem z nie za 300 zł...zobaczymy może sie sprawdzi ...mam nadzieje

Z tym praniem wózków właśnie jest często najwiecej zachodu,ale ja też zazwyczaj przecieram a od świeta piore :-p

No i racja przyślą mi wózek sprawdze i ocenie ...wtedy wam powiem

Z tej okazji wpadł mi pomysł na nowy wątek

,,co możemy sobie polecić a co odradzić z produktów dla dzieci,,

Może nam sie przydać za nim kupimy coś nowego dla naszych brzdąców, moga tam kosmetyki ,zabawki ,wózki i wszystko co nam ułatwia rzycie lub utrudnia jako mamuśką :-)

Co wy na to :confused:

heksa u nasd też są problemy ze spaniem ,ja to tłumacze tym że coraz więcej małego interesuje i że nie ma czasu na spanie. Choć w ciagu dnia jak udaje mi sie go uśpić ( co ostatnio jest nie lada sztuką :no: ) to jak po pól godziny sie przebudza to kłade sie z nim przytulam i jeszcze próbuje uśpić ,nie pozwalamj mu sie do końca rozbudzić ...sprubuj możw poskutkuje :confused:

Nie wiem jak u was ale u mnie z biegiem czasu z usypianiem jest coraz gorzej..przeczytałam ostatnio ze moze być to przyczyną zbyt wielu impulsów ...ale jak je ogranicvzyć juz smigającemu człowiekowi:confused:
na spacerku juz nie żpi bo za dużo sie dzieje,a to piesek,a to ludzie a to ptaszek itp. no chyba że u moich rodziców jak idziemy do lasu
Wieczorem już próbowałam wyczuc najlepszy czas kiedy go kłaść ale Noeś chyba go nie ma ... może 2% uśpień zasypia odraxu bez grymaszenia i płaczu a stosuje sie do wszystkiego
-wyciszanie,przygaszone światło, kołysanki
W nocy budzi sie często i zaczyna marudzić w pół snie ,czasami wystarczy położyc go spowrotem dać smoka lub picu i zasypia ,ale i tak jest to męczące jak powtarza sie 47 razy :baffled:
Myślałam że to zęby ale od miesiąca nie widac nowych więc to chyba nie to

Łoj jak cudowne były czasy jak był maleństwem budził sie 2 razy do 3 na cycka nie marudził, zasypuiał w kilka sekund :-:)oo2:
Już nie wierze że bedzie kiedyś słodko spał cała noc
Raczej z perspwktyw czasu wydaje mi sie ze za rok bedzie sie budził 30 razy w nocy a w dzień bede musiała go ogłuszac żeby zasnoł :-D;-)

reklama
Witam:tak:
Mija
- taki wątek już jest. Jak byłam przed kupnem wózka, to właśnie tam czytałam opinie. Jak kupiłam moją spacerówkę i pierwszy raz poszłam na spacer, to dziwnie mi się jechało (poprzedni miał pompowane koła). Teraz nie wyobrażam sobie, żebym miała wrócić do starego. A przyzwyczaiłam się bardzo szybko i mały też. Nawet chyba lubi, jak nim tak trochę telepie;-):-D. A najlepsze jest to, że jest lekki i bardzo łatwo się składa. Nie martw się na zapas, będzie dobrze:tak:.
Pogoda u nas zaczyna się psuć, ale mieliśmy też słoneczko:-). Nocka jak zwykle z dwoma pobudkami, tylko, że tym razem wstaliśmy nie o 6.30, a o 7.30:-). A teraz czekam na faceta, który ma kablówkę podłączyć.

Do góry