reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzka jest batdzo mądrą i oststnio grzeczną dziewczynki, tylko nocki są u nas straszne. Ma bardzo płytki sen i bardzo czesto wybudza się w nocy nawet do 6 razy w nocy. Czy któreś dzieci u Was budzą się jeszcze w nocy???
yhym, bo to jedna.:-p;-):-D
I darcie " piiciuuuu chceeemmm".
Witaj i zapraszamy do pogawędek.:-)

Witajcie mamuśki.
Nie nadążam czasem za niczym.
Nie mam czasu kiedy odpocząć. Nie wiem, czy to przez to , że moja organizacja padła, czy zima idzie?:dry:
Zaczęła się walka z jedzeniem starszaków. Masakra, kiedy mają obiad zjeść lub cokolwiek. :wściekła/y: Amelka za to jadła by za trzech. Wiecznie ciamie buźką , choć nie wygląda. :sorry2:
Chorowitkom zdrówka życzę a zdrowym radości.:-)
A propos. luna przeszedł ci kaszel? Matko wykończyć się idzie ,a końca nie widać.
Malinuś gdzie się podziewasz? Jak sobie Adam radzi ?
josephine koszmar z tym strajkiem.:no:
myszunia ucałuj Piotrusia i od nas.:tak:
lidka śnieg?:szok: Nie strasz kobieto.:baffled:
Czy ktoś ma jakieś wieści o As?
Przepraszam, że nie wszystkim odpisuję, młoda ciągnie za portki , bo "pisiu pisiu cie".

reklama
Witam lasencje
Pisze juz z mojego laptopika:tak::tak::tak:Jest naprawiony i wypucowany:tak::tak::tak::-)Bo byl mega zabrudzony:zawstydzona/y:To co bylo w nim zepsute moze sie niestety zepsuc znowu i wtedy bedzie trezba wymienic dysk:no:Moze lecz nie musi bo ten facet mowil ze moze byc teraz dobrze az do konca zywotu laptopa:tak::tak::tak:I oby tak było:-):tak:

MH
Super ze u kardiologa ok:tak::tak::tak:

MYSZUNIA
Dolaczam sie do zyczonek dla Piotrusia:tak::tak::tak:

No i witam nowa mamusie:-)

Udalo mi sie dzisiaj umowic dziewczynki do alergologa bo jakis fajny jest kolo mojej siory:tak::tak::tak:No ale dopiero na 9 grudnia
A ja umowilam sie do pipologa na kontrole po zapaleniu i ide 4 listopada:tak::tak::tak:Akurat mam wizyte w ten sam dzien co moja ciezarna siorka:tak::tak::tak:Z Jej ciaza poki co wszystko ok a to juz 30 tydzien sie konczy:tak::tak::tak:No i mala rosnie bo 1,5 tyg temu wazyla 1280:-):tak:

Zmykam cosik zjesc bo jzu mnie z lekka skreca hehe:szok:

witam znowu

malwina witaj u nas :-D
dowiklus dobrze ze juz naprawiony laptopik :tak::tak: pipologa hahaha dobre... ale ja tez sie musze zapisac bo mialam dostac okres 6 wrzesnia i do tej pory nie mam - ale w ciazy nie jestem :-D a poza tym mam jakies bole podbrzusza :dry: no i trza sie skontrolowac :tak:

za nieldugo tez jakas kolacyjka by sie przydala

ale wiecie co dziewczyny troche sie zawzielam za siebie
zaczynam cwiczyc od 2 dni :-D
ale najwieksza uwage poswiecam mojemu biustowi
po tym karminie to taki flak sie zrobil i mysle ze cos tam go ujedrnie :-D:-D:-D:-D

Witam nową mamuśkę :-D
Dowikla fajnie że laptop działa i oby działał jak najdłużej :tak:
Pati to długo nie masz @ :szok: ja to bym już po miesiącu poleciała jakbym nie miała :tak: idź idź Kochana :tak: a co ćwiczysz dokładnie?
Justa zaglądaj częściej :tak:

No mama zjadła kolację i w brzuchu mi jeździ :sorry2: ostatnio co zjem to mi nie dobrze :sorry2: nie wiem co jest, oby nic poważnego :tak: kupiłam sobie pepsi i oby pomogło :-) M mi pisał że poligon się przedłuży o tydzień :crazy: a ja już doła zaczynam łapać :-(

Wszystkiego naj najlepszego dla Piotrusia!!!!
dołaczam sie !!!
Uwaga moje dziecko jest w kilku procentach dzieci, którym ta wada serca cofa się w ciągu pierwszego roku życia !!! Mała jest zdrowa!!! :biggrin2::biggrin2::biggrin2::-D:-D:-D:-D

Przyłączam się do życzonek :tak:
super wieści kochana gratulacje!!!1
Hejka dziewczyny

Jestem na tym wątku nowa , ale bardzo bym chciałA dołączyć.Jestem mamą Zuzi którą kocham ponad życie.I siedzimy sobie w domku, a M pracuje caałymi dniami.

Zuzka jest batdzo mądrą i oststnio grzeczną dziewczynki, tylko nocki są u nas straszne. Ma bardzo płytki sen i bardzo czesto wybudza się w nocy nawet do 6 razy w nocy. Czy któreś dzieci u Was budzą się jeszcze w nocy???

Pozdarwiam gorąco!!!!:)
wiec witamy:tak::tak:
moj czarek w nocy wstaje zalezy czy sie zleje czy nie ale ostatnio zazwyczaj dwa razy na noc i "maamaaaaaaaaa mokreeeee":sorry2:

witajcie wieczornie
m poszedl kase oddac do sklepu i pewnie zniknie:sorry2:
my z lodym pojechalismy do biedronki jak m z pracy wrocil to na wypchal i co wychodzimy ze sklepu i dupa auto nie pali
musialam dzwonic po tate zeby przyjechal i jeszcze startkable kupil po rodze wiec jeszcze jakies 33 zl w plecy:dry:
a oprocz tego jeszcze akumulator trzeba nowy kupic:dry:
i akurat teraz jak kasy nie ma:no:
az sie boje tej zimy:baffled::baffled:

No to juz sie najadlam,a raczej przejadlam;-):-)Niepotrzebnie wczesniej zezarlam alpejskie mleczko hehe:no:Ale od jutra zaczynam sie diecic i NIE BEDE JADLA SLODYCZY:tak::tak::tak:Przynajmniej sie postaram;-):-p
Klaudia ma goraczke prawie 39 stopni i nie wiem od czego:szok::szok::szok:Juz jak odbieralam Je z przedszkola to byla jakas taka niemrawa i czerwona:no:jak przyszlismy do domu to sie polozyla:no::no::no:no i jakos kiepsko jadla w przedszkolu:no::no::no:A jutro maja teatr "krolewna sniezka..."Chcialabym zeby poszla ale oczywiscie jak nie bedzie miala goraczki:tak:

PATI
Kochana,a co cwiczysz?Ja tez bym musiala bo moj brzuchol jest znowu ogromniasty:no::no::no:

No to juz sie najadlam,a raczej przejadlam;-):-)Niepotrzebnie wczesniej zezarlam alpejskie mleczko hehe:no:Ale od jutra zaczynam sie diecic i NIE BEDE JADLA SLODYCZY:tak::tak::tak:Przynajmniej sie postaram;-):-p
Klaudia ma goraczke prawie 39 stopni i nie wiem od czego:szok::szok::szok:Juz jak odbieralam Je z przedszkola to byla jakas taka niemrawa i czerwona:no:jak przyszlismy do domu to sie polozyla:no::no::no:no i jakos kiepsko jadla w przedszkolu:no::no::no:A jutro maja teatr "krolewna sniezka..."Chcialabym zeby poszla ale oczywiscie jak nie bedzie miala goraczki:tak:

PATI
Kochana,a co cwiczysz?Ja tez bym musiala bo moj brzuchol jest znowu ogromniasty:no::no::no:
pisalam wczesniej ze skupiam sie na mooich cycach :-p
Jędrny biust Fitness - Odchudzanie - Galeria - Odchudzanie - Fitness - Polki - Kobieta - Sprawdzone sposoby na odchudzanie poprzez ćwiczenia, uprawianie sportów i diety
no i brzuszki poki co tylko robie i tam jakies dodatkowe cwiczenia ...
mam nadzieje ze ten zapal mi nie minie :baffled::-D

edit 1:
no normlanie mnie chwile w pokoju nie bylo a mlody jadl kurczaka ktory zostal mu z obiadu no i ja przychodze patrze, Niki sie cieszy jak glupi do sera a Sewek ja nafaszerowal tym kurczakiem a ta cieszy i miele... normlanie szoguny jedne..

edit 2:
no mali jzu okapani, niki juz spi a Sewek jeszcz lezy, ale zaraz tez zasnie, a mnie to se nudzi masakrycznie nie mam co robic, kolacje dla siebie teraz szykuje, ani z kim pogadac bo m w pracy.... nie lubie tego

Ostatnia edycja:
Dowikla ja bez słodkiego żyć nie mogę :-D no ale Tobie cierpliwości życzę :tak:
Pati ćwiczenia fajne i łatwe do zapamiętania :tak: może też zacznę :-) przynajmniej czas mi jakoś zleci :tak: tylko że ja mam sklerozę na takie rzeczy :sorry2: no witamy w klubie ja już tak nie mam do kogo gęby otworzyć przez trzy tygodnie i jeszcze półtora mnie czeka :sorry2: też tak nie lubię :dry: bo co to z Kubą pogadać :-D chyba co chce zjeść i czy siku nie chce nic więcej :-D

Witam wieczorem. My już wykąpani i po kolacji :tak: dzisiaj nic nie ma w tv do oglądania masakra jakaś :sorry2: a mi to biodro zaraz wyskoczy :eek: boli jak cholera :dry: ludzie się na mnie patrzyli dzisiaj jak nie wiem, kule by mi tylko dać aż tak kuleje :no: mam nadzieję że mi przejdzie :tak:

reklama
Późno bo późno ale jestem
Witajcie kobitki
dzień zapracowany i jeszcze się nie skończył, hehe. Pranie wiruje, podłogi schną i okno w kuchni czeka na umycie. No zapał mam nie wiem ską. PO pracy jeszcze poleciałam z bratowa tapety je wybrać-miałąm po móc, ajak zobaczyła ile tego to powiedziała- ty decyduj. Brat zachwycony, hehe. W sobote jak bede miala wolne bede im tapetowac duży i mały pokój. jak dożyje . PO tej robocie plecy wysiadaja na maksa, o ramionach i skrzydełkach nie wspomnę. No ale dzis dałam czadu-zrobiłam siedem kartonów-cos n awypłątę się uzbiera. Szkoda, ze dopiero w przyszłym mieś będzie...

Młoda jużnie smarka, nie kaszle od wczoraj, wigoru ma za całe to jej przedszkole, hehe, tak iwęc jutro Idzie do swojego raju, hehe. No a piesek się nie znalazł i już sie raczej ni eznajdzie. I zastanawiam się co z tych dzieci ma wyrosnąc, jak rodzicę już w tym wieku pozwalają im kraść?????????????

Jutro idę na 6 do pracy do 16 raczej tylko, bo taki zapęd mamy, ze nie trzeba do 18 robić:-)
Wpadnie tesciowa po lekarzu na kawkę. A w środę PIciu ma wypłate - w koncu kupie sobie buty na jesien!hehehhe. Adiday pasują tylko do kurtki kr=tóra choć cieplusi ato i tak jej nie cierpię, a w cichobiegach palce mi odmarzają, no kawałek na pieszo jest do roboty-pół miasta. AL epowiedziałąm, ze nie bede jezdzić autobusem. Raz, ze zaoszczedze na biletach, a dwa troche ruchu jest mi błogosławieństwem, zwłaszcza jak po 10h wstanę z krzesła w robocie, hehehehehe, jak połamaniec:-D

No dośc o sobie, hehe

Dla Myszuniastego Piotrusia samych słodkości w urodzinki i przez cały rok!!!! Pociechy z siostryzczki - nasz dizelny straszy braciszek!

Malinuś no pewnie , ze damy rade, przynajmnej mój sobie przypomni jak się dba o dom i dowie jak trzeba się napracować, zeby ta naszą mał bestię poskromić, zabawić, nakarmić itp:-D:-D:-D
No a aAdaś odwalił, kurcze, ja poamęótam jak udawałam, ze śpię i oglądałm horrory spod kołdry, do tej pory ni epójde do ubikacji jak nikogo w nocy w domu ni ema:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DTYlk cicho, bo ise wstydzę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MH wspaniałe wieści, nic lepszego nie a isę dziś napisać!!!!!!!!!!

Josephine
to przeprowadzka pełną parą już, mało co zostało. POwodzenia

my co chwilę gdzieś jeździmy więc to wyklucza jakiekolwiek zwierze :sorry2:
jakiekolwiek poza klatkowym - typu chomik, świnka, króliczek, szynszyl ble bel ble itp:-D

Witaj Malwina. Już Cię lubie za sam nick:-D:-D:-D:-D:-D

Justyś kochanie-kaszel nadal jest, mimo inchalatora, tabletek przeciwkoaszlowych i wogóle, ale lżejszy, tzn nie trwa już pól dnia tylko tak do 12:-D:-D:-D:-D
A As dzwoniła dziś do mnie-ciąża martwa:-(

Dowikla no to dbaj już teraz o to swoje cudeńko:-D:-D:-D
No i tryzmam kciukasy za Twoją dietę anty słodyczową i za małą-oby jej to przeszło migiem!

Pati moje tez dentkowe takie sie zrobiły-8 mieśięcy karmienia nie mogło przejśc bokiem. Trochę cwiczyłam i lepiej wyglądają, a późńiej zgasłam i jakoś nie moge zacząć na nowo. A dokładnie takie jak te Twoje. Ze strony Weidera je miałąm chyba. POmagały i w cale nie sa takei niby nic jak wyglądają, hehehehehe.

Natali bo jak sie wali to na całej lini. Znam to. współczuję

No i cos mi wsiąło, bo na bank jeszcze cos miałąm komuś odpisac. Ech....

Anabuba!!!- bo kuriera Ci wyślemy-zaraz wstaniesz na równe nogi:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry