reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wg mnie to tym bardziej nie potrzebnie sie zestresowałaś ;) Napewno jest wszytsko ok ;D

Tak sie teraz zastanawiam czy on sie sam obudził .... :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
L4dY-bIrd NIE OBUDZILAS JASIA?? ;D ;D ;D
J a dzis malca o 17.30 wykapalam i razem sie siedzimy ja przy kompie a on w wozeczku i bawi sie paluszkami

no czesc! dzis mi sie podoba nawet duzo nie musialam czytac!
lady obowiazkiem kazdego pediatry jest dac skierowanie na USG ale w tych czasach jak wiesz lekarze sa skapi! i nie chca dawac ale nawet jak ciebie nic nie niepokoi i nic nie widzisz to mozesz o to skierowanie poprosic. kiedys w tamtych czasach to dziecko musialo miec zrobione! i juz! ale nie martw sie-moj hubert mial spastyke w nogach a z bioderkami ma ok

szok !!! ::) z moim internetem coś nie tak ??? ::) ::) ::) Gdzie wy wszystkie jesteście ?? ::) Jakiś strajk o którym nie wiem , a może męzowie wam kable poucinali :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Mordziulka masz racje z tym , ze obowiązkiem pediatry jest dać skierowanie na usg, ale co ma do tego skąptwo, ze nie dają to nie rozumiem :) ::) Przeciez oni za to nie płaca ::) Wg mnie to nie ma potrzeby robienia USG jeżeli jest wszytsko ok ;)

p.s.
co to jest ta spastyka, bo brzmi grożnie ::)

ja jestem ale juz usypiam ...zieeeeewwwww.....

jaka spastyka??
a może sfastyka ?

ide spac ...apappap <tylko niepiszcie zadużo !!
Jutro mnie raczej niebędzie bo mam sprzatanie przed niedzielną "bibką" i ide na mega zakupy ciuchowe na ta też "bibke" :p

dobranoc :-*

Mojej córci robili Usg W szpitalu po urodzeniu i było w granicach normy i dlatego trzeba skontrolować było po 8 tyg. a jak by było dobrze to po 12. ja byłam prywatnie. Mnie lekarz powiedział że teraz sie juz na fałdki nie patrzy bo moga byc równe a bioderka krzywe. Ale L4dY niemartw sie bo to nic strasznego koryguje sie pieluchując podwójnie np tylko lepij kontrolować żeby się bardzo nie pogorszyło. A ja mam poprostu okazje i jade jutro do znajomej wszystko sprawdzić

Nie ma was to tez ide spać. Kupiłam Mamalgosia ten fotelik zaraz zdjęcie wstawie
fotelik4ny.jpg

Dobry wieczor :):) Jak zwykle wieczorkiem jestem na dluzej :):) Zuzia juz spi od pol godzinki stary tez wiec komp moj :):):)

W ksiazece zdrowia Zuzi tej duzje bylo napisane obserwacja stawow biodorowych, no i nasza pediatra powiedziala ze trzeba zrobic USG ale u nas zadnego skierowania sie nie dostaje idzie sie samemu. Na mojej przychodni robia to USG za 35 zł, ale ja znalazlam na innej przychodni za darmo i tam bylismy jak Zuzia miala 2 m-ce - na pierwszym i jak miala 4 m-ce - na kontroli i po tej kontroli juz nie musze jej pieluszkowac bo bioderka wrocily do normy :):) teraz dziecko ma luz a tak tyle pieluch miedzy nozkami :(:(
Ja dostalam tylko skierowanie na USG jamy brzusznej bo Zuzia miala problemy z wyproznianiem sie, ale pediatra powiedziala ze jak zacznie jesc normalne zupki to wszystko powinno wrocic do normy - i tak jest teraz robi 5 do 6 kupek dziennie - nadrabia:):)

Pozdrawiam

Ale sie rozpisalam jak nigdy ;)

reklama
Hej wszyscy tu już śpią?ja tu a mój mężuś kręci ostatniego biszkopcika.odpoczniemy po roczku, :-[
A tu u was jakaś zbiorowa panika z tym usg

Do góry