reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

lena zdróweczka podsyłam oby małej szybko przeszło

a mój synek już śpi:szok:już o 18 sie przytulał i prawie zasnął mi na ręku to odłożyłam go do łóżeczka to tam sobie leżał a teraz juz marudził to zjadł i usnął.W sumie troche mu nie dziwie bo przez tą pogode to człowiek rozstrojony jest jeden dzień zimno a na drugi upał.maly sie dziś troche wyszalał:tak: tylko boje sie że wstanie znowu po 5 no ale cóż.teraz mam czas dla siebie i właśnie myśle co by tu zjeść

Gaja lata po łóżeczku z lalka dzisiaj przyszła jako prezent na dzien dziecka taka duza 63 cm:)

reklama

Skąd ja to znam...:(

A propo, co mozna kupić na dzien dziecka takiemu maluszkowi jak moje? kolejna grzechotka? Ciuszek? Ksiażeczka? Może coś innego :/

A moze ramke z grawerem aby odbic stópki i rączki??

O to super musi wyglądać:-D
Lena przypomniałaś mi że to już nie długo dzień dziecka!ale najpierw dzień matki;-)
Ja chłopczykowi Marcelkowi którego pilnuje tez mu szykuje prezent na dzien matki bedzie to filmik na płycie z jego zdjeciami kktóre robiłam mu od poczatku kiedy do mnie zaczał przychodzic;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zjadło mi posta a sie naprodukowałam przed chwilą:wściekła/y:
mały dzis wstał o 6.10:-)
Ale przed chwila przewrócił na swoja stópke stołek w kuchni i ma już siniola i czerwone obok małego paluszka.chodził więc chyba nic mu nie jest tylko sobie zbił.
Gimpelka nocne pobódki skąd ja to znam jak bartek był maleńki to też jak już sie w nocy obudził to 2 h nie spał bo po co?co do mat to ja chciałam kiedyś kupić ale naczytałam sie o tych szkodliwych substancjach zawartych w nich i zrezygnowałam wole nie kusić losu;-)
Lena jak Gaja?przeszło jej?
Beata jak tam w piekarniku?;-)dziś też macie tyle stopni?
fanta i jak tam u was?a Kubie kupiłaś kubek do picia z rurką?bo ja kupiłam na spróbowanie w biedronce taki nawet fajny ale pewnie długo nie wytrzyma:-D:tak: i powiem ci że mały nawet sobie radzi oczywiście zakrztusił sie pare razy ale bez tego chyba nauki nie ma
dziewczyny piszcie

Witam w dzień robienia mizerii:] Ja będę do tego robić ziemniaczki i klopsiki z jajek.

Wojtek dzisiaj szalał, nie spał od 2:30 do 4:00. Na szczęście tatuś sie tym zajął, ja co prawda nie spałam bo ciężko zasnąć jak płacz dookoła, ale przynajmniej plecy odpoczęły.

A na dzień dziecka może mata piankowa?
Tez dobry pomysł:)Ale moja Gaja na niej nie uleżała nawet minuty:(Wrzuc przepis a te klopsiki:)
Zjadło mi posta a sie naprodukowałam przed chwilą:wściekła/y:
mały dzis wstał o 6.10:-)
Ale przed chwila przewrócił na swoja stópke stołek w kuchni i ma już siniola i czerwone obok małego paluszka.chodził więc chyba nic mu nie jest tylko sobie zbił.
Gimpelka nocne pobódki skąd ja to znam jak bartek był maleńki to też jak już sie w nocy obudził to 2 h nie spał bo po co?co do mat to ja chciałam kiedyś kupić ale naczytałam sie o tych szkodliwych substancjach zawartych w nich i zrezygnowałam wole nie kusić losu;-)
Lena jak Gaja?przeszło jej?
Beata jak tam w piekarniku?;-)dziś też macie tyle stopni?
fanta i jak tam u was?a Kubie kupiłaś kubek do picia z rurką?bo ja kupiłam na spróbowanie w biedronce taki nawet fajny ale pewnie długo nie wytrzyma:-D:tak: i powiem ci że mały nawet sobie radzi oczywiście zakrztusił sie pare razy ale bez tego chyba nauki nie ma
dziewczyny piszcie

U nas noc bez goraczki ale jakas marudna i chyba idzie lewa dolna dwójka;)

Fanta gratuluję mieszkania :-)
Aguska piekarnik znowu u mnie w mieszkaniu :sorry2: wystarczy że rano przygrzeje i od razu sauna :dry: a na słońcu dzisiaj mam 35 stopni :sorry2:
Gimpelka dla takiego małego to proponuje coś z fisher price :tak:

Witam. U mnie coś jakieś chmury naszły i dobrze przynajmniej chłodniej mi się w domu zrobiło :tak: Kuba się bawi autami jak zawsze a ja siedzę ;-) lenia mam, dobrze że w tygodniu sobie posprzątałam to mam spokój dzisiaj :-) dzisiaj na obiad spaghetti bo nie chce mi się stać przy garach :tak: wczoraj się dowiedzieliśmy że do końca sierpnia możemy tu mieszkać :-( a szkoda bo fajnie się tu mieszka, cisza spokój, blisko las, rzeka, plac zabaw, sklepy :-( no ale cóż, siła wyższa :sorry2: syn właścicieli wraca i będzie się wprowadzać tutaj :tak: no ale podobno mamy dostać do sierpnia mieszkanie od wojska więc będzie gdzie mieszkać :tak: no i jeszcze dziadek zostaje ale wtedy z moją policją nici bo z nim trzeba cały czas być :dry: o zobaczymy jak to wyjdzie :tak: uciekam do kuchni gary chociaż umyć ;-)

Witam piątkowo!
I znowu mamy piątek :-D Normalnie nie wyrobię, czas mi tak szybko leci, że jeszcze tak nie miałam...
Pogoda w Szczecinie w końcu się poprawiła :tak:. Wczoraj nawet byłam z Kubulcem na dworze po południu i się wyszalał.
Zdąrzyłam już nadrobić Wasze posty <trochę tego było> :tak: i oto jestem i piszę :-p.
Dzięki kochane z kciukasy i mentalne wsparcie! Jak wiadomo one się jednak przydają.
Już wiemy na 100% na czym stoimy :tak:. Więc, to wygląda tak że dostaniemy już 180tyś <tak wygląda nasza zdolność kredytowa>, więc jest coraz lepiej. Zresztą dużo zależy od banku z tego co widać. Ale już mniejsza o to. Będziemy musieli dorzucić od siebie tylko 10tys i jeszcze nam zostanie na mały remont mieszkanka i umeblowanie kuchni :-). Teraz idziemy negocjować cene ostateczną mieszkania, będę się targowała ze względu na tą kuchnię :tak:. Liczę na to, że uda nam się zbić z ceny chociaż 5tys. Bo to zawsze coś i można za to połaty porobić <notariusza i inne pierdoły>. Pożyjemy zobaczymy. Jestem już coraz bardziej optymistycznie nastawiona :tak:. A jak pójdę sobie za 4 lata do pracy <no może już za 2, to wszystko od Kuby zależy>, to zawsze będzie lżej.
Lenka, co z Gają? Bo doczytałam się, że ząbek jej kolejny wychodzi. Mam nadzieję, że ten wirus <czy co to tam jest> szybko jej przejdzie. Ucałuj ją i wyściskaj :tak:.
Aguska, jeszcze nie kupywałam Kubie tej butelki z rurką, bo nie doczytałam jaka to firma :-( ale jak się dowiem, to kupię, a co niech się chłopak już uczy.
Beata, dziękować kochana ale jeszcze go nie kupiliśmy. Walczymy narazie o kredyt. Oby i Wam z mieszkaniem od wojska wypaliło :tak:. Także jak coś w sierpniu 3mam kciuki za pomyślne zakwaterowanie, a później razem na BB parapetówkę zrobimy :-D:-D.
Gimpelka, dzięki za przepis :tak:. Przyda się jak nie będzie czym głodomorom tyłka zapchać ;-).
Nie zapomnijcie dziś trzymać kciukasów za prezentację naszej As!

reklama
Goraczka ustałą u nas;)Całe szczescie ale w pon mamy na kontrol chyba ze jak sie nie pojawi nawet stan podgoraczkowy to mamy nie przychodzić;\0
Ja robie dzisiaj sałatke z łososiem;)
Ogólnie nuda Gaja spi a Marcelek buszuje w zabawkach;)Wszystko porobione mam i nie wiem co ze soba zrobic;)
p.S a co u Joanny???doszła w końcu do niej jakaś pomoc???

A gdzie wszystkie dziewczyny-kobietki??

Do góry