reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguska milego spotkania z przyjaciólką i udanych zakupów.....

Gimpelka Otuś dzisiaj też tak marudzi jak wczoraj??? Hania dzisiaj strasznie marudna. A starszaki szaleją w basenie :) Ja sobie siedze w cieniu pod drzewkiem i klikam (jak dobrze że neta odbieram w ogródku)

reklama
Witam piątkowo!
Pewnie przez weekend do Was nie zajrzę, choć, to różnie u mnie ostatnio bywa :baffled:. Kubulec oczywiście nie ma weny na spanie i buszuje w łóżeczku <dobrze, że chociaż nie marudzi>. Pogoda mnie dobija, bo nie można wyjść na spacer, a perspektywa spędzenia weekendu w domu z teśćmi mnie poprostu przeraża :szok:. Dopiero teraz wpadł mi pomysł na obiad do głowy i jestem w trakcie jego realizacji, robię dziś mielone. Bo to po pierwsze szybkie i nie ma dużo przy tym robienia, a po drógie tylko to mi zostało w zamrażalniku :-D. Po południu lecę na jakieś zakupy, żeby było co do dzioba włożyć i oby do wypłaty... Dopijam kawkę i biorę się za co kolwiek żeby rozruszać, te swoje stare gnaty :-D;-)
Ewuniaf, normalnie zazdroszczę Ci pogody :tak: i wylegiwania się. Z tą pracą to już coś pewnego? Mam nadzieję, że Ci się uda, bo 40 km to jednak dużo. Im bliżej jest praca tym lepiej :tak:. Rozglądaj sie za przedszkolem dla Michasia, bo teraz ciężko z miejscami, niestety... chyba że automatycznie zostanie przeniesiony do starszej grupy? Jak to u Was jest? :eek:
Aguska, udanego wypadu z psiapsółą :-) i jak coś upolujesz, to nie zapomnij się pochwalić :tak:.
As, całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam :-D. Ładne zdjątko, tylko mega poważne ale rozumiem, że na potrzeby indeksu :tak:.
Gimpelka, jak tam Wojtuś? Marudny dziś? Mam nadzieję, że czas Ci trochę szybciej leci w porównaniu do dnia wczorajszego :-).

hejka
nic sobie nie kupiłam ale pochodziłam po sklepach :-)
porobiłyśmy sobie z przyjaciółka fotki było miło:-)zawsze jakś rozrywka a nogi to mi w d... wchodzą :-D bo poszłam w szpilkach
pogoda paskudna u nas się zrobiła

Witam. Wybaczcie moją nieobecność ale jakoś weny brak :baffled: jeszcze brak pogody i człowiek jakiś zdołowany chodzi :no: zimno się zrobiło jak jesienią :sorry: w poniedziałek M do roboty idzie, mam nadzieję że jego znajomy da syna do pilnowanie do mnie, przynajmniej kilka stówek wpadnie w rękę :tak: dzisiaj chciałam Kubę zapisać do lekarza żeby do żar z nim nie jeździć ale już miejsc nie ma i będę musiała szukać kogoś innego :sorry: mam nadzieję że znajdę :tak: no to tyle idę się z Kubkiem się pobawić :tak:

reklama
Do góry