reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DZIEN DOBEREK WSZYSTKIM!
Ja juz po sniadanku, dietetycznym oczywiscie ( hihihi zobaczymy jak dlugo)
Widze ze wiele z was myli o chrzcinach, my tez. Ja k ksiadz sie zgodzi to zrobiny w sobote po swietach. Juz zamowilam lokal bo w domu nie chce robic sobie balaganu :p :p :p
Fajnie ze dzis niedziela- mam wolne od kotowania- idziemy na obiadek do mojej mamy!!

reklama
Witam :):) Widze że wszyscy o chrzcinach :):) My juz po Zuzia miala ten dzien 02.11.05 r. i spisala się naprawdę całą msze spała :):) Wyglądała tak :

A tak wyglądała na imprezce :):) Ja robiłam w domu bo mi to taniej wyszło :):) A tak w ogóle to z lokalu też idziesz do domu :):) - czasami :):)

witam wszystkie Mamy duuuuzym usmiechem!
rany jak mi tego potrzeba bylo!!randka z wlasnym mezczyzna bez dzieci i wszelkich innych obowiazkow to jest to, czego mi brakowalo :)
a dzis lyzwy na nogi i czas posmigac na lodowisku ze starsza.
Milego dnia wszystkim wesolo zycze ;)

Halcia - super zdjecia. Zauważyliscie ze dzieci slicznie wygladają na chrzcinach, takie małe ksiezniczki i mali ksiezeta, super ;D

No tak niby po imrezie w knajce idziesz do domu ale juz nie musisz kolo gosci chodzzic- a moze zjecie a moze talezyk wymienic. Po wyjsciu z knajpi\ki do domciu maluszka kapac i czysto i spokuj.
Jemy moj synek na chiba biegunke co mu podac zeby pomoglo?

reklama
Do góry