reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jeju ja się cała trzesę u sąsiadow była karetka....nie wiem co z sąsiadem 3 auta się zjechało oby nie najgorsze!

reklama
Mnieeeeeeeee
36_2_22.gif

Miałam napisać , że poleciało gołębiem, ale z neta mnie wywaliło i problemy z ponownym połączeniem miałam. :crazy: W rezultacie i ze zdenerwowania gołębia zawróciłam i ... nie podzielę się z Tobą. :-D

Czy ktoś ma neta z pleya? Od wczoraj mi strasznie muli, siostra ma to samo.... dziś wywaliło i pomimo, iż zasięg był, to nie mogłam się podłączyc do serwera. :eek:
Brat ma z TP i od wczoraj neta nie ma.

Justa ja za piwko podziękuje:-D;-)
ale tu u was wesoło:-D
Szampana jeszcze mam. ;-):-D

Jeju ja się cała trzesę u sąsiadow była karetka....nie wiem co z sąsiadem 3 auta się zjechało oby nie najgorsze!
O kurczę. :szok:

Ale wiecie co , ten rok w moim miasteczku zaczął się potwornie. :no:
16-latka wracającego z imprezy tak pobili, że aby zatrzeć ślady wrzucili go pod nadjeżdżający pociąg. Chłopakowi ucięło 2 ręce. Nie wiem czy żyje, a to syn znajomej. :-(
Przed nocą Sylwestrową powiesił sie tata mojej koleżanki z podstawówki, a potrącona koleżanka na rowerze mojej mamy zmarła.
A dziś jeszcze dowiaduję się o śmierci taty koleżanki z BB, z Radomia. :-(
Koszmar...:no:

W nocy dziś na Kacpra choinka spadła.:eek: :tak:Zbieraliśmy z niego bombki. :-DDziś nie wiem albo przemęczenie, albo zbyt późno położył się i wcześnie wstał, ale poszedł spać o 18. :eek:
Dziewczynki tv oglądają, a ja na mężusia czekam. :tak:

Podobno picie bez okazji , to alkoholizm. :sorry::-p

11 lat temu , o tej porze to ja zwijałam się od kilkunastu godzin w bólach i w cierpieniu, by na świat mogło przyjść moje pierwsze dziecię.:tak:
Mówią, że o bólu porodowym szybko się zapomina. To prawda. :tak: Bo tyle co ja się wycierpiałam , by urodzić Kacpra....:szok: Nie pamiętam jak bolało, pamiętam tylko ogromną radość i szczęście.:tak:
Ale czas leci... :no:

reklama
Do góry