reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć
pogoda pod psem ale spacer i tak bedzie ,
Moja Emi to po obudzeniu dostaje butle z mlekiem obowiazkowo ,kiedys zapomniałam i był wielki płacz i dopiero po jakiejs chwili mi sie przypomniało o co chodzi:-D
potem po ok półtorej godzinki dostaje pierwsze śniadanko ,a po jeszcze dwóch drógie śniadanko

hej hej

ja dzis na pół nieprzytomna, moja Maja zrobiła sobie dzis w nocy przerwe w spaniu od 1:00 do 4:30 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: potem pospała i o 8:00 wstała jakby nigdy nic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jesli chodzi o sniadania to u nas różnie, raz kaszka, raz kanapeczki, na drugie sniadanko dałam jej już 2 razy kakao na mleku krowim

a superniani nie oglądam bo nie mam TVN, a szkoda :-(

i dziekujemy wszystkim za komplementy :-):-):-)

U mnie czasem jest tak ze dostanie kaszke lyzeczka a jak ja sobie robie za chwilke sniadanie to i tak poprawia jeszcze kanapkami czy czymkolwiek co ja jem bo niczego nie odpusci moj maly glodomorek

Iwonka mojej Emi bardzo podoba się twój balonik ,zawsze woła ba ba i prawie do kompa chce wleźć :-D :-D

Byłam u mamy ,a jej w domu nie ma ,ale co tam ,klucz wiem gdzie jest ,wlazłam ,kawusie sobie zrobiłam i nawet ciasto miała ,ale się najadłyśy z Emi:-p :tak: :-D

A mama moja na grzybki sobie pojechała i chęci mi narobiła na szwędane się po lesie i jutro jadę ,zrobię potem pierogi z kapustą i grzybami:-p :-)

noelia to narobilas mi smaka na pierozki z grzybami, mmmmmmm
chyba w weekend tez sie za nie z mezulkiem zabiore:tak: I barszczyk czerwony by sie do nich przydal, czyli danie jak na Swieta;-) :-) , ale co tam jak ja kocham pierogi pod rozna postacia.:laugh2:

A moj maly wlasnie pozdejmowal sobie skarpetki i cieszy sie szelmowsko:szok: :laugh2: ide go wycalowac:tak: :-D

Pierogi pychotka !Ja wogole wszystko co z maki uwielbiam......
A moje dziecko wlazi na fotel a pozniej na stolik i sie cieszy.A robi to tak szybko jak tylko na chwilke zejde jej z oczu.I co chwila jej mowie ze nie wolno......Nie wiem,nie wlazila przed tem a teraz sie jej to strasznie podoba.Musze uwazac na nia.

reklama
witam wszystkich
zdazylam sie juz przedstawic na watku kilka slow o nas. Iwonka2006 mnie przyjela :)) WIEC ZACZYNAM PISANIE DZISIAJ BO WCZORAJ JUZ NIE ZDAZYLAM :). UPS wlaczy mi sie duze litery sorki

piszecie o pierozkach.. mniam mniam chetnie bym zjadla ale jeszcze jakos mam cykora aby zjadac pierozki najlepiej z kapusta i grzybami bo karmie jeszcze piersia, chociaz z drogiej strony Zuzia wcina juz wiele rzeczy sama wiec chyba skusze sie niebawem a napewno na swieta :))

Do góry