reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwonka2006 - mialam podobny problem,Weroniczka nie chciala nic innego, jak ciagle siedzenie ze mna i to przy cycu.no i moja pielegniarka stwierdzila,ze po prostu Ona chce czuc blisko siebie mame,bezpieczna przystan:-) zaproponowala mi zebym kladla przy malej cos z moim zpachem,a dokladniej z zapachem mleczka;-) :-) no i postawilysmy na zasypianie z tzw'teptuchem'czyli pieluszka tetrowa,ktorej uzywam przy karmieniu.spi wtulona w pieluszke i wyciagam ja delikatnie jak mala zasnie twradym snem.dzieki temu spi we wlasnym lozeczku co bylo dla niej problemem.no i nie ukrywam,ze dla nas tez,choc uwielbiam miec ja blisko,to jednak spanie w trojeczke nie nalezy do najbardziej komfortowego wyjscia;-) :tak: ;-) dostawiamy wiec lozeczko do naszego lozka,ale Weronka spi u siebie i jest ok.:-)
zuzia1 - ja wprowadzilam mala dietke mezulkowi,jak bylam w ciazy....i zyje:-D :szok: :-D :szok: :-D wspolnie doszlismy do wniosku,ze przejdziemy ciaze rowno,wiec jadl zdrowiutko tak jak ja.i wiesz co?....schudl jakies 8kg:laugh2: :laugh2: :laugh2: troche nawet tesknie za tym okraglutkim brzuszkiem...:-( :baffled: ide spac,trzymajcie sie!!!mam nadzieje ze nacki beda przespane;-) pa

reklama
Brenda z okazji urodzin, które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby się spełniły najskrytsze marzenia

image011.gif

Iwonka u mnie dokładnie to samo z cycaniem. W nocy co 3 godziny, a wieczorem zanim sie położę to jestem ze 3 razy wezwana. Normalnie załamka.

Dzien dobry, na poczatku oczywiscie witamy nowe mamusie. My dzisiaj od 7mej na nozkach, za oknem pochmurnie i nieprzyjemnie, poza tym taki polmrok panuje, a przeciez dochodzi 8:30:baffled:

Ja dzis na powaznie zaczynam diete, bo nie ma co. Ostatnio staralam sie jesc malo i zdrowo, ale waga spada bardzo powoli, jezeli wogole. Wiec postanowilam przejsc na diete 1000 kal i mam nadzieje, ze do przyszlego roku zrzuce te zbedne kilosy:tak:

witam

u nas jak na razie ładnie na dworku i zaraz idziemy na spacerek

mój Darek nie potrzebuje diety, ile by jadł to i tak ciągle jest szczupły, a latem to juz wogole, chciałabym sie z nim zamienić i trochę mu oddac

Brenda z okazji urodzin
zdrówka, szczęscia
i pociechy z syneczka
:-):-):-)
555555uw3.gif

Czesc dziewczyny
dziekuje slicznie za zyczonka:-)

oczywiscie witam nowe mamusie:-D

Magda w gdansku było całkiem ładnie,choc mama mieszka w gdyni ,dzwoniła i mowiła ze u niej zimno
a wogule to wywaliło mnie z forum i musialam logowac sie od nowa:wściekła/y:
Iwonka a co do tych smiesznych wyrazow
  • q
  • kocham
  • mojego
  • szkraba
  • !!!
  • jestem
  • spiaca to ja tez to mam:szok:

moja gnidka teraz drzemi,ja byłam na poczcie bo otrzymałam pakiet od NUTRICIA,a w tym poradnik karmienia wiekszego dziecka,probki kaszki,mleko w płynie(kartonik)i frutapurta

A co do tych wyrazów to te q jest moje ,przyznaje sie do niego ,myslałam że jak wpiszę do tej ramki wolnej co jest tam ,to sie pokaże w poście ,no alle się nie pokazało,:-D

kto się do reszty przyznaje :eek: :tak:

reklama
witam Ciebie Katarzynko,fajnie że piszesz ,bo wiele nowych mam tylko się przywita i już nic nie pisze.
Ja do pieluszki próbowałam moją Emi przekonywac jak była mała ,ale jakos nie dało się ,teraz za to śpi z misiami ,przytula się do nich i zasypia

Do góry