reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bry!
Z kawką zasiadam :-).
Aguska, ale masz awatara :-D:-D:-D. Przez noc taką metamorfozę przeszłaś? :-D:-p;-).
Justa, moje okna też wołają o to by je umyć ale poczekam aż będzie cieplej. Puki co jeszcze co nie co przez nie widać :tak: :-D.
As, więc nie jest źle. Musisz być tylko grzeczna i słuchać pana doktora :-):tak::tak:;-). Jeszcze 2 miesiące wytrzymasz. Ważne by Karolinka zdrowa była :tak:.
Krolcia, ospa :dry:. Ja do tej pory mam dziurę na czubku nosa jak sobie krostę zdrapałam. Oby Was ta okropna choroba ominęła :tak:.
Asienka, dzięki! Spisałam sobie :tak:

reklama
Krolcia jak za rok dwa chłopacy Ci przejdą ospę wcale nie będzie za późno- teraz dla Danielka lepiej jednak żeby nie było u Was w domu krostek
As ufff, no to leżeć!

Dobry
Glupia mamuśka pozarła wczoraj na dworzu loda i ma angine..Oczywiście nie ma sznas, żeby sie dodzwonic do internisty...
As lezec i oddychać...:cool2::cool2:
Fifi w szpitalu nie dawal serducha posałuchac..Jak pielęgniarka przychodziła to ZAWSZE go szukała, kręcił sie nawet jak do porodu był juz ułozony. Ubaw miały z tym swoim sprzetem, mowiły, że na oddziale 3 takich dzieci mają ;-)
No i mój kiepski humor sie wział z choroby.
Jedzie pietrówka jupi je. i zegnamy łózeczko...I wywalamy je...Wiec troszke mi zal...Bo ja bym jeszcze 3 chciala..;-)Ale w sumie, zawsze moge wtedy kupic nowe :-p Uzywane ;-)
łóżko piętrowe Zabrze • Ogłoszenia Tablica.pl

Aguśka nooo u nas dwa łóżka by zawalały pokój...Łóżeczko, fotel Lolka, nasze łóżko i było malo miejsca, dwa lóżka nie wejda.

reklama
Aguska, masakra jakaś! Będę musiała się rozejrzeć, po 10 teraz jeszcze ma pół opakowanie pół kilowego.
Krolcia, pozazdrościć, że nie mają Twoje pociechy alergii :tak:.
U mnie w rodzinie skaza białkowa i 3 osoby ją mają <w tym ja>.
Tylko pod różną postacią :dry:.
Dłuższa historia...więc ja nie chcę ryzykować i im później wprowadzę małemu mleko krowie, tym większe prawdopodobieństwo, że nie będzie miał alergii :tak:

Do góry