reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ael. - na efektywne poszukiwania pracy!Ogolnie jest nas 12 z tego tylko 4 babeczki.
Lece paciu!
Jutro po zajeciach jeszcze na poczte musze wpasc, ach zycie.
Dobranoc i Mlego Przedpoludnia jutrzejszego życzę!

reklama
Cześć dziewczyny!
Z kubkiem kawy przybywam :tak:.
Widzę, że znów pierwsza jestem :szok: aż nie wierzę :-D.
Młody mi dziś wstał o 7 więc tak się wyspałam, że się nie wyspałam :dry:.
Troszkę Was kochane podczytałam ale tak piąte przez dziesiąte.
Mam cyka przed wizytą u dentysty, kurczę wolała bym już mieć to za sobą :-p:-D.
To teraz tak zdrówka dla chorych i buziaki Aelreda, Różyczk@ :-).
Witam nową mamę Mariolciaa .
Justa,
buziak dla Amelci taki duuuuuuuuuuuuuuży :tak:. Niech się rączka szybko goi.
No to ja póki co uciekam :blink: do obowiązków jakichś. Weny muszę poszukać, bo chyba śpi...:-D Obiadek smaczny dziś robię.
No to udanego i spokojnego dnia :-).

<edit>
Młody sam właśnie poszedł na nocnik bo chce siusiu i wrócił i powiedział że kuke :shocked2:. To poleciałam i rzeczywiście zrobił :happy2::-). Tylko musi się tyłka nauczyć wycierać :-D

to może ja dziś pierwsza?
nadal katar i kaszel to moje bywalcy, starsza córcia w nocy jęczała na ząbki, mała zbudziła się o 5.15 od kaszlu... czyżby wczorajszy super ciężki dzień się nie skończył?:baffled:

ech Fanta jednak wyprzedziłaś mnie :-D a nie chce mi się już edytować :-p
fajnie ci już z tym nocnikowaniem, u nas jeszcze wszystko w przedzie

Krolcia trzymaj się! jakoś ten zleci i już będzie połowa tygodnia, a tam już week zza horyzontu wyziera ;-)

Krolcia, w nocy przestał mi się budzić na siusiu :confused::dry:. Niestety robi w pamka :-(. U Was też ciężki dzień się zapowiada? W nocy nie spałaś? Jak chłopcy i ich kropki?
Wrublik, oj nie tym razem kochana ;-):-D.

<edit>
Wklejam Wam kochane kilka linków do poczytania :tak:

http://www.andrzejstruski.com/index...lne-wyjasnienie-zrodla-dziwnych-dzwiekow.html

http://www.paranormalium.pl/tajemnicze-dzwieki-niewiadomego-pochodzenia-rejest,728,6,artykul.html

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,3943757.html

http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/naukowcy-podejma-probe-zmiany-orbity-potencjalnie-niebezpiecznej-asteroidy-apophis

Miłego dnia!
Postaram się zajrzeć w wolnej chwili :tak:

Ostatnia edycja:
Witam sie ze sniadaniem w reku:tak:
Ja po ciezkiej nocce.... Olo budził sie co chwile z wielim płaczem i jakims bulwersem- bił kopał.... nie wiem co to miało znaczyc:-( Ale widze ze nie tylko ja miałam ciezka noc.... Dzien zapowiada sie pracowity zaraz lece do sklepu, potem mieszkanko ogarnac, gary pozmywac, obiadek zrobic, poprasowac Olka ciuchy aha i wstawic nastepne.... Na razie poprałam bielizne czyli to co sie styka bezposrednio ze skóra dzis reszte.
guska Olo przeziebiony jest juz 10dni ale najwazniejsze ze w oskrzelach czysto:tak: Zauwazy,łam ze Olo zawsze choruje jak zabkuje teraz wychodza mu trójki- dwie wyszły czekamy na reszte.
fanta a idziesz ze soba do detysty czy z małym? Co dobrego robisz na obiadek? I jak tam wczorajsze spotkanie z kolezanka?
justa jak raczka Amelki?
Ael zdrówka!!!!!!!! Dzis znowu wstałam z bólem watroby wiec trza zainwestowac w ten Verdin:tak:
Mariolcia hop hop? Pogode za oknem mamy dzis nieciekawa:( Jak tam dzis Oliwierek sie ma?
wrublik zdrówka!
krolcia kawka w ruch i bedzie dobrze:tak: Jak tam chłopaki?
bodzinka hop hop? Jak Ffi?

Kurna niech juz przyjdzie ta wiosna to moze nabiore ochoty do sprzatania bo gdzie nie zajzec to syf:baffled:

reklama
Hej hej
My po lekarzu. Pan Fillippo zdrowy ale nebulizacje do końca tygodnia.
Ech dziewczyny te dziwne dzwięki sa od 1997 a w 2012 nagle robią ludzie halo...Ciekawe czemu :-p

Do góry