reklama
Witam mamusie :-)
Porządki wiosenne poczynione, wymyłam wszystkie okna, wysprzątałam wszystkie pokoje prócz naszego i teścia, ale teściu sam sprząta.
Wczoraj teść zasponsorował nam jeden komplet pościeli i kilka poszewek na poduszki. Kupiliśmy jeszcze ceratę na stół kuchenny bo się aż prosił, a jak założyłam o jakie achy były :-)
Wczoraj dzwoniłam do rodziców, mały grzeczniutki cichutki leżał na brzuszku obok mnie, ale jak zaczęłam z tatką gadać to ten się wziął tak rozgadał, takie żale wylewał i najlepsze, że jak się nie z nim rozmawiało on do innych rozmów się wtrącał. Myśmy z P umierali ze śmiechu.
No i wczoraj mi się urlop macierzyński skończył, w związku z tym jadę dziś do PUPu walnąć parafkę i powiedzieć do zobaczenia za miesiąc
Idę ja się szykować, a może dam sobie spokój i pokażę się jako obraz nędzy i rozpaczy to mi wcisną kolejny urlop hihi :-)
Pozdrawiam i życzę odrobiny słońca w ten popsuty dzień, buziaki :*
AS &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Porządki wiosenne poczynione, wymyłam wszystkie okna, wysprzątałam wszystkie pokoje prócz naszego i teścia, ale teściu sam sprząta.
Wczoraj teść zasponsorował nam jeden komplet pościeli i kilka poszewek na poduszki. Kupiliśmy jeszcze ceratę na stół kuchenny bo się aż prosił, a jak założyłam o jakie achy były :-)
Wczoraj dzwoniłam do rodziców, mały grzeczniutki cichutki leżał na brzuszku obok mnie, ale jak zaczęłam z tatką gadać to ten się wziął tak rozgadał, takie żale wylewał i najlepsze, że jak się nie z nim rozmawiało on do innych rozmów się wtrącał. Myśmy z P umierali ze śmiechu.
No i wczoraj mi się urlop macierzyński skończył, w związku z tym jadę dziś do PUPu walnąć parafkę i powiedzieć do zobaczenia za miesiąc

Idę ja się szykować, a może dam sobie spokój i pokażę się jako obraz nędzy i rozpaczy to mi wcisną kolejny urlop hihi :-)
Pozdrawiam i życzę odrobiny słońca w ten popsuty dzień, buziaki :*
AS &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
aguska2017
Fanka BB :)
Ael oj tak takie gaworzenie jest świetne nagrywajcie będzie pamiątka
;-)
A wy gdzie dziewczyny?wiosnę poczułyście czy na święta szykujecie
My jednak nie wychodzimy bo coraz bardziej wieje
ale pranie zrobione w kuchni ogarnięte więc może zaczniemy zaraz z Bartkiem sprzątać jego pokoik:-)

A wy gdzie dziewczyny?wiosnę poczułyście czy na święta szykujecie

My jednak nie wychodzimy bo coraz bardziej wieje
ale pranie zrobione w kuchni ogarnięte więc może zaczniemy zaraz z Bartkiem sprzątać jego pokoik:-)
krolcia
Też ogarnęłam pokój chłopaków bo zabawki to już były wszędzie, WSZĘDZIE!
Zaraz pewnie mały pójdzie spać to odsapnę.
=====
No i śpi. Idę sobie w tej sytuacji śniadanko zrobić.
Zaraz pewnie mały pójdzie spać to odsapnę.
=====
No i śpi. Idę sobie w tej sytuacji śniadanko zrobić.
Ostatnia edycja:
aguska2017
A mój bawi się teraz wodą- nalałam mu troszkę wody do miski wziął swoje zabawki i siedzi na podłodze cały w euforii
a ja chyba idę strzelić sobie drugą kawke

a ja chyba idę strzelić sobie drugą kawke
B
Beata1988
Gość
Witam dzisiaj pogoda trochę gorsza ale słoneczko świeci więc nie jest źle
pranie wisi, obiadek zrobiony, M w pracy, Kuba się bawi a ja korzystam z chwili i wpadłam :-) miałam jechać na małe zakupy ale coś brzuch mnie boli i nawet z domu nie dam rady wyjść
coś M przeziębienie bierze, mam nadzieję że nic się z tego nie wykluje
Kuba w domu bo katar go trochę męczy więc posiedzi kilka dni w domu żeby mu przeszło trochę
wczoraj poszliśmy na spacer nad rzekę i jeziorko chciałam nazrywać bazi ale za wysoko rosły a na dole już zerwane
idę włoski wyprostować i Kubie dać jeść ;-)

aguska2017
hej my już po obiedzie mały dziś ma apetyt ale przed chwila podszedł do mnie i pokazuje że go brzuszek boli no i była brzydka kupa
mam nadzieje że to jednorazowy wybryk bo rano robił normalna

mam nadzieje że to jednorazowy wybryk bo rano robił normalna
Lolisłam odebrany!!!!
A tak mnie dzisiaj wkurzła, że się wydarłam w domu...Nie pozwoliłam mu iśc samemu na dwór więc on w płacz..Az Fifi go pocieszał wrrrrrrrr.
Teraz rysuje szlaczki. Kupiłam mu w przedszkolu taka książeczke z rysunkami i wkładką do pisania suchym flamastrem. Teraz ćwiczy :-)
oo taka
http://www.edukacyjna.pl/ksiazka.php?id=22047&PHPSESSID=4fe2d514d7605e6e218664d8aa4eea80
A tak mnie dzisiaj wkurzła, że się wydarłam w domu...Nie pozwoliłam mu iśc samemu na dwór więc on w płacz..Az Fifi go pocieszał wrrrrrrrr.
Teraz rysuje szlaczki. Kupiłam mu w przedszkolu taka książeczke z rysunkami i wkładką do pisania suchym flamastrem. Teraz ćwiczy :-)
oo taka
http://www.edukacyjna.pl/ksiazka.php?id=22047&PHPSESSID=4fe2d514d7605e6e218664d8aa4eea80
reklama
hej kobietki!
Ja sie wziełam dzis za mycie oknien i porzadki! Ledwo usiadłam teraz do bb i juz Olo sie obudził
wiec nie poczytam teraz. Musze mu dac cos jesc i chyba wyjdziemy na spacer bo nie bylismy dzis a za oknem nie jest zle. Ale jestem padnieta.... wykonałam plan i nawet nadplan! Zostało mi tylko wytrzepac dywan i poodkurzac wszelkie zakamarki ale to juz blizej swiat! No i oczywiscie sprzatanie na bierzaco
Weekend spedzilismy na dworze głownie! Ale powiem wam ze połaczenie moj brat i Alek nie jest dobre!!! Olo uczy sie od niego samych najgorszych rzeczy.... Wojtek był z nami tez na basenie i sie wstydu najadłam tylko przez Olka!
Ja sie wziełam dzis za mycie oknien i porzadki! Ledwo usiadłam teraz do bb i juz Olo sie obudził

Weekend spedzilismy na dworze głownie! Ale powiem wam ze połaczenie moj brat i Alek nie jest dobre!!! Olo uczy sie od niego samych najgorszych rzeczy.... Wojtek był z nami tez na basenie i sie wstydu najadłam tylko przez Olka!

Podziel się: