reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry
Pan Mąz wyciał wczoraj maly numerek więc sie witam z deka wściekła i do tego na dworze zimno i mokro więc nici z mycia okien.
Nic to, ogarne mieszkanie i sprobuje odpalić maszyne..

reklama
Witam mamusie :-)

Porządki wiosenne poczynione, wymyłam wszystkie okna, wysprzątałam wszystkie pokoje prócz naszego i teścia, ale teściu sam sprząta.
Wczoraj teść zasponsorował nam jeden komplet pościeli i kilka poszewek na poduszki. Kupiliśmy jeszcze ceratę na stół kuchenny bo się aż prosił, a jak założyłam o jakie achy były :-)

Wczoraj dzwoniłam do rodziców, mały grzeczniutki cichutki leżał na brzuszku obok mnie, ale jak zaczęłam z tatką gadać to ten się wziął tak rozgadał, takie żale wylewał i najlepsze, że jak się nie z nim rozmawiało on do innych rozmów się wtrącał. Myśmy z P umierali ze śmiechu.

No i wczoraj mi się urlop macierzyński skończył, w związku z tym jadę dziś do PUPu walnąć parafkę i powiedzieć do zobaczenia za miesiąc :-D
Idę ja się szykować, a może dam sobie spokój i pokażę się jako obraz nędzy i rozpaczy to mi wcisną kolejny urlop hihi :-)

Pozdrawiam i życzę odrobiny słońca w ten popsuty dzień, buziaki :*

AS &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ael oj tak takie gaworzenie jest świetne nagrywajcie będzie pamiątka:tak:;-)
A wy gdzie dziewczyny?wiosnę poczułyście czy na święta szykujecie:-D
My jednak nie wychodzimy bo coraz bardziej wieje
ale pranie zrobione w kuchni ogarnięte więc może zaczniemy zaraz z Bartkiem sprzątać jego pokoik:-)

Też ogarnęłam pokój chłopaków bo zabawki to już były wszędzie, WSZĘDZIE!
Zaraz pewnie mały pójdzie spać to odsapnę.

=====
No i śpi. Idę sobie w tej sytuacji śniadanko zrobić.

Ostatnia edycja:
Ja zaraz mykam po Lolisława, a potem może jajka porobie...Maszyna cos cięzko chodzi, trzeba ja poczyścić...

Witam dzisiaj pogoda trochę gorsza ale słoneczko świeci więc nie jest źle :tak: pranie wisi, obiadek zrobiony, M w pracy, Kuba się bawi a ja korzystam z chwili i wpadłam :-) miałam jechać na małe zakupy ale coś brzuch mnie boli i nawet z domu nie dam rady wyjść :sorry: coś M przeziębienie bierze, mam nadzieję że nic się z tego nie wykluje :tak: Kuba w domu bo katar go trochę męczy więc posiedzi kilka dni w domu żeby mu przeszło trochę :tak: wczoraj poszliśmy na spacer nad rzekę i jeziorko chciałam nazrywać bazi ale za wysoko rosły a na dole już zerwane :sorry: idę włoski wyprostować i Kubie dać jeść ;-)

hej my już po obiedzie mały dziś ma apetyt ale przed chwila podszedł do mnie i pokazuje że go brzuszek boli no i była brzydka kupa:sorry:
mam nadzieje że to jednorazowy wybryk bo rano robił normalna

reklama
hej kobietki!
Ja sie wziełam dzis za mycie oknien i porzadki! Ledwo usiadłam teraz do bb i juz Olo sie obudził:sorry: wiec nie poczytam teraz. Musze mu dac cos jesc i chyba wyjdziemy na spacer bo nie bylismy dzis a za oknem nie jest zle. Ale jestem padnieta.... wykonałam plan i nawet nadplan! Zostało mi tylko wytrzepac dywan i poodkurzac wszelkie zakamarki ale to juz blizej swiat! No i oczywiscie sprzatanie na bierzaco:tak:
Weekend spedzilismy na dworze głownie! Ale powiem wam ze połaczenie moj brat i Alek nie jest dobre!!! Olo uczy sie od niego samych najgorszych rzeczy.... Wojtek był z nami tez na basenie i sie wstydu najadłam tylko przez Olka!:wściekła/y:

Do góry