reklama
Rany nie słyszałam o tym
to juz zakrawa o jakieś zboczenie
Jak mozna karmić piersia 6-letnie dziecko ...
Rozumiem kraje trzeciego świata gdzie sie nakłania matki żeby karmiły dzieci jak najdłuzej z powodu braku jedzenia ale jeśli to działa sie w krajach nie cierpiacych z powodu biedy to juz jest obrzydliwe

Jak mozna karmić piersia 6-letnie dziecko ...

Rozumiem kraje trzeciego świata gdzie sie nakłania matki żeby karmiły dzieci jak najdłuzej z powodu braku jedzenia ale jeśli to działa sie w krajach nie cierpiacych z powodu biedy to juz jest obrzydliwe

aga29
Fanka BB :)
Shady niezle!
Najwazniejsze to nie dac sie zwariowac, bo zamiast czynic dziecku dobrze, chyba je krzywdzimy w ten sposob
Nudy u nas jak nie wiem, maz gada z kolega przez telefon i oglada mecz. Nie wiedzialam, ze chlopy maja podzielna uwage, to wogole jakis cud!
;-) Jak ja go o cos pytam, to dopiero slyszy po jakiejs godzinie i sie pyta: Kochanie, a co sie pytalas???
Normalna zalamka.
Pycha, Zuzia dzieki za slowa otuchy, juz sie mniej boje
;-) :

Najwazniejsze to nie dac sie zwariowac, bo zamiast czynic dziecku dobrze, chyba je krzywdzimy w ten sposob

Nudy u nas jak nie wiem, maz gada z kolega przez telefon i oglada mecz. Nie wiedzialam, ze chlopy maja podzielna uwage, to wogole jakis cud!

Pycha, Zuzia dzieki za slowa otuchy, juz sie mniej boje

Shady rany przecież taki człowiek potem ma problemy ze soba , a potem poważne problemy seksualne.Nie chcała bym mieć faceta którego mama karmiła do 10-tego roku zycia piersia
...boże jak bym sie patrzyła na taka teściowa i na niego
kiedy tuli sie do maminej piersi..bleee

reklama
Podziel się: