reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej. Tradycyjnie co rano prosze o głos.
Dzieci Poznań

Fanta z tym młotkiem to nie fajnie. musiało bolec.. Moj brat kilka dni temu auto na podnosniku rozkrecal i sam sobie kluczem tak trzasnał koło skroni ze na zszywanie go kolega woził.

Do tesciów jedziemy na poł dnia. miło by było gdyby sloneczko pogrzało :)

reklama
Lena w tym wieku to każde dziecko uwielbia muzykę:-Dmój też wygibasy robi jak tylko coś leci:-Dno i oczywiście gra na gitarce :-Ddzieci w tym wieku uwielbiają tańczyć, śpiewać po swojemu,malować ,rysować itp.:-D
Mirelka przykro mi że nie poznałaś swoich teściów ja swojego teścia też nie:no:
Justa jak znajde tą książke z przepisem to wrzucę;-)

A ja sie witam w ten piękny poniedziałkowy dzień przy kawce:-)

Bry!
Witam się w poniedziałek. Wczoraj pogoda była ładna, a dziś :confused: o zgrozo, znów jesień ale na szczęście jeszcze nie pada :tak:.
Piję sobie kawkę i pod czytałam, co tam u Was wczoraj się działo ;-).
Justa, można i tak tłumaczyć dziecku, tylko Ty już masz w tym wprawę, a ja się dopiero wprawiam ;-). Tak mam wygolone włosy :dry:, dopiero wczoraj jak się czesałam jadąc do teściów, to zakryłam sobie łapką ranę i tak się cieszę i patrzę, że mi włosy na górze dęba stoją, biorę lusterko, a tam dziura :-(, dobrze, że mam dużo włosów to jakoś to zakryłam. Przez całą drogę "modliłam się" oby tylko wiatr nie wiał, bo mi odsłoni tą dziurę.
Lena, daję radę co mam nie dawać ;-). W przyszły tydzień T będzie ścierał ściany, gruntował i malował, bo musieliśmy wymienić calutką instalację bo była popalona i do tej pory szpachla schnie :dry:. Najwyżej młodego na spacer zabiorę, a on niech robi :tak:. Co do Gai, to Twoja sprawa na jakie zajęcia ją posyłasz, miej w du.. to co mówią inni :tak:. Mała trochę poszaleje i w domu będziesz miała spokój :tak:. Młody mój np. dobrze piłkę kopie <jak na 2latka zasówa z prawej i lewej - zbił już nawet jak grał z T półkę na której były zdjęcia ale na zajęcia jakie kol wiek można go posłać dopiero od 5lat i myślisz, że będę się zastanawiała? Jak ma jakiś tam talent to będzie dla niego dobre, a jak nie to po prostu będzie wysportowany ;-):-D:-D.
Mirelka, na ściągnięcie szwów mam się zgłosić za 10 dni, a jeszcze nie mineła 3 doba od ich założenia. Więc tak koło 1 / 2giego sierpnia lecę. Najpierw przedzwonie i się zapytam co i jak :tak:
Bodzia, nie ma co się nerwować. Zresztą po co on ma to widzieć? Niech widzi, że jest Ci wszystko co on robi obojętne, to wtedy może nie będzie tak robił <bo może on po złości Ci po prostu robi :sorry2:>.
Krolcia i co chłopcy grzecznie spali razem?
Renata, głosik oddany :tak:. No nie fajnie. Zdrówka dla brata, dobrze, że obok skroni, a nie w skroń. Aj szczęście w nie szczęściu z tymi uderzeniami w głowę
Aguska, co racja, to racja, moj młody też jak muzykę gdzieś usłyszy to tańczy, a jak mu na yt włącze te jego to w ogóle jest szał :-D:-D:-D:-p.

Fanta mój w piłkę też świetnie gra i miałam ostatnio porównanie bo grał z chłopcem fakt ciutke młodszym ale tamten nie czaił jak kopać a mój?strzela i woła GOL:-DJa też swojego pośle na piłkę nożną jak będzie chciał i będzie taka możliwość:tak:albo na ręczną bo też konkretnie rzuca:-D

U ciebie jesienna pogoda?kurcze to ja sie podziele słonkiem;-) bo u mnie coraz piękniej i cieplej:tak::-)
A jak ktoś zamierza oglądać film Prometeusz to szczerze nie polecam no chyba że ktoś lubi beznadziejne bajki

Aguska, mój z rzucaniem to nie za bardzo ale z rzucaniem się na piłkę, to śmiechy mamy :-D:-D. Tak talenty naszych dzieci trzeba dobrze wykorzystać ;-). Widziałam zwiastun tego całego "Prometeusza" i nie lubię takich filmów s-f w kosmosie :dry:. Byłam z koleżanką na tej bajce "Roman barbarzyńca" i co chwilkę chichrałam :-D:-D dooobra, a teksty świetne. Ot takie oderwanie od rzeczywistości ;-). Dawaj tego słonka troszkę ;-):-p.

fanta to muszę ściągnąć tą bajke ja lubie sie pośmiać:-D:tak::-D
Mój teraz lubi grę w zbijaka ,tak tak mamusia go nauczyła:-Don ucieka a ja w niego rzucam piłka a potem ja uciekam i on we mnie:-Dradocha co niemiara :-D
różyczka czekamy;-)

reklama
Hejka!;-)
Z kawką zasiadam.:-)
Chłopaki noc przespali w miarę dobrze a ja:sorry2:....zamiast spać sama to w nocy poszłam do płaczącego Daniela iiii zasnęłam obok. Czyli pół nocy spaliśmy we trójkę he he.

Mój też uwielbia się gibać do muzyki(w przeciwieństwie do Matiego, ten ani jednego drgnięcia:dry:), a ulubiona jego piosenka to Oceany ta z Euro! Nawet zaczął ostatnio śpiewać "o o ooo" he he zwała.:-D

Fanta zamieciesz jakoś włosy na tą wyciętą dziurę i będzie dobrze. Brrr młotek z głowę.

Widziałam ten film, bajka bajka i jeszcze raz bajka. Motyw przewodni robale i krew i krew i krew. Mam wrażenie, ze teraz horror/thriller to dobry jest według scenarzystów jak dużo krwi i wnętrzności fruwa.:crazy:

Do góry