reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej wam

Niedawno wstałam,głowa mnie ćmi lekko..nie moge za abrdzo nia ruszac,,chodze jak robot....

asienka milego pakowania i jakbys juz nie zajrzała to udanego wypoczynku:))
Bodzia nom jestem za tym,zeby choc troche lata jeszcze było...
rozyczko &&&&&&&&& za ta prace..i milych pogawedek...
mirelko no dokladnie,,a jeszcze wali sie jak sie kasy nie ma...
Beata ale macie spraw do pozalatwiania,ja jak mam chodzic po urezdach,,to grrrr...
Reniu u mnie tez nie ma kto obiadu zrobic??:baffled: ja mam 2 do nakarmienia...

MIlego dnia wszytskim

reklama
Ja zagladam, a Wy tak mało drukujecie!
Fancia - jak tam na zachodzie z pogoda? Bo u nas pochmurno i chłodno. Hmmm... wszedzie trabią, ze lato wraca i ciepelko od juterka. Pożyjemy zobaczymy!

my po spacerku, Liwia ucina sobie drzemkę, ja piję sobie kawkę i zajadam bułkę z serem, ja już obiadek na jutro gotuję hehehe:-Dkapustę kiszoną gotuję:tak::tak:będę robić bigos mięcho, kiełbasa, boczek się odmraża:-D
na dziś mam wczorajszy obiadek ziemniaki tylko obrałam :happy:

AsienkaPl niech lato wraca, jesień nich jeszcze poczeka :nerd:

Hej my już po przedszkolu ja załatwiłam sprawy.
mały przeziębiony albo to alergia bo wczoraj byliśmy troche nad wodą...nie wiem ma tylko katar póki co.
U nas pogoda fałszywa na maksa zawiewa zimny wiatr a ludzie na krótki rękawek a ja w marynarce:-Dja tam wole się teraz nie przeziębić .
Mały był grzeczny dziś płakał po rozstaniu sekundy tak mówiła pani przedszkolanka.
mam sajgon w domu i nawet nie wiem za co się zabrać ale do tego jak mi się nic nie chce!!!!!!!!!!!!!

Ja zagladam, a Wy tak mało drukujecie!
Fancia - jak tam na zachodzie z pogoda? Bo u nas pochmurno i chłodno. Hmmm... wszedzie trabią, ze lato wraca i ciepelko od juterka. Pożyjemy zobaczymy!
Obyś miała rację z pogodą:-)ale ja też tak słyszałam więc kto wie;):-DOBY BYŁO dużo
sunny1.jpg
w końcu to nasze wspólne wakacje od 6 miesięcy:-Dnic nie będę robić tylko
images
hihih ciekawe czy Gaja mi da czas na to!

my po spacerku, Liwia ucina sobie drzemkę, ja piję sobie kawkę i zajadam bułkę z serem, ja już obiadek na jutro gotuję hehehe:-Dkapustę kiszoną gotuję:tak::tak:będę robić bigos mięcho, kiełbasa, boczek się odmraża:-D
na dziś mam wczorajszy obiadek ziemniaki tylko obrałam :happy:

AsienkaPl niech lato wraca, jesień nich jeszcze poczeka :nerd:

U mnie dzisiaj rosół a na drugie pieczone ziemniaczki, schabowy i surówka:-Dteż bym zjadła bigosik:)

Hej my już po przedszkolu ja załatwiłam sprawy.
mały przeziębiony albo to alergia bo wczoraj byliśmy troche nad wodą...nie wiem ma tylko katar póki co.
U nas pogoda fałszywa na maksa zawiewa zimny wiatr a ludzie na krótki rękawek a ja w marynarce:-Dja tam wole się teraz nie przeziębić .
Mały był grzeczny dziś płakał po rozstaniu sekundy tak mówiła pani przedszkolanka.
mam sajgon w domu i nawet nie wiem za co się zabrać ale do tego jak mi się nic nie chce!!!!!!!!!!!!!
AGUŚKA dużo zdrówka dla Bartoliniego:)
2Q==

FANCIA jak główka??
images

JUSTA czy Ty opusciłaś się w swoich wytworach??

Bodzinka a co szyjesz nowego???Daj nacieszyć oko:-D:-D

I DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK
22125_milego+dnia+pszczolka.gif

Idą dwa koty przez pustynię.
Jeden nagle mówi:
-Ej, stary. Nie ogarniam tej kuwety
:-D:-D:-D

lena bajeranckie odpowiediz,haa a kuotyyyyyyy siuperrr

mirelko tego pełno w necie...napisz sobie emotki na bloga czy forum czy cos w tym styluuu

A ja nic nie robie,,czuje sie jakas wypluta i zrzuta..masakra...

reklama
Do góry