reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bry!
aguska zdrowka dla Bartusia:tak:
krolcia hoja piekna!!!!!! No ja sie nie doczekałam swojej:sorry: tzn na iminienki miałam dostac i lipa... P. zapomniał.
fanta widze ze jednak złapałas wene do sprzatania:tak: ja bede jej szukac jutro... hehe

My zaliczylismy spacer i zakupy. Olka dzis spac nie kłade po pozno wstalismy wiec musze sie z nim co chwiele bawic. Teraz zajał sie tatusiem i mam chwilke:tak: P. w domu ale jakis taki pomocny sie zrobił... szok... naczynia pozmywał na spacer z nami chciał isc... A w przyszłym tyg do tesciowej sie wybieramy :confused2: i chce zebysmy na dwa dni jechali... niedoczekanie jego... ja sie nie bede gniesc w tej ciasnicie dwa dni! Jeszcze jeden moge zniesc ale juz dwoch nie przezyje.... hehe...

Witam,
Kupilam buciki rozmiar 22 jest w sam raz. Teraz maly spi po raz pierwszy a wstal o 7.U mnie dzis na obia kopytka maly wcinal az mu sie uszy trzesly:-D
Mirelka probowalam dawac w nocy wode, herbatke ale wtedy zaczyna plakac i koniec spania:crazy:fajnie z konmi macie, ja sie boje a maly jeszcze nie widzial
Aguska co Ty grubiutki on od dawna nie jest bo schudl i urosl bo ubranka na 86 sa w sam raz. Zdrowka dla Bartka
Fanta ja mam bzika na puncie sprzatania jak cos moge pomoc:-D

Różyczka to aż tam tak ciasno?
Anula no to duży chłopiec z twojego Bartka:-):tak:

A mój Bartek zjadł i teraz szaleje katar jakby trochę mijał...
czekamy na tatusia i jak zje obiad to wyjdziemy na krótki spacer i na zakupy

aguska ciasno:tak::sorry: dwa malutkie pokoiki... i zawsze duszno. Ostatnia wizyte na swieta z noclegiem wpsominam niemiło. Olke co chwile w nocy sie budził i ryczał a ta przybiegała bo moze to bo moze tamto... :baffled: nieusmiecha mi sie to:no: jedem dzien ok ale nie wiecej!
My zraz zjemy obiad i smigamy na dwor bo słoneczko wychodzi;-)

anula
a tak sie zapytam dostałas jakies leki na wywołanie @? Miałam taki sam problem przed ciaza i okazało sie ze mam polipa w macicy. usuneli mi go i brałam leki na wywołanie jajeczkowania.

Różyczka moi rodzice też maja takie małe mieszkanie ale my przyzwyczajeni to ciasnoty:-D;-)ale fakt jak tam duszno i Olo nie bardzo się wysypia to nie warto ryzykować;-)

U nas słonko uciekło m będzie za jakieś 30minut w domu.
A mały wariuje na maksa:sorry:

Ja sama mieszkam na 36 i niezbyt lubie jak na noc mi ludzie zostają :-p
i sama bym do ciasnoty nie jechała ;-)
Ide z bydełkiem na plac zabaw :-p

Rozyczka, zawsze mialam regularny okres az tu nagle od maja nie mam:sorry:dostalam luteine mam brac 5 dni i niby po tym @ powinnam miec. A gdy sie skonczy mam sie pojsc na cytologie. Moi tesciowie taz maja male mieszkanie ale wole do nich jezdzic niz do moich rodzicow z duzym domem i podworkiem. A mialas jakies objawy?bo ja w sumie dobrze sie czuje, brzuch mnie nie boli. Juz sama nie wiem:sorry:
Aguska duzy i podly a bedzie jeszcze gorzej, zrobilo sie cieplo wiec wyjdziemy na spacer

Usiadłam dopiero na tyłek :-D:-D.
Wpadam do Was się zrelaksować, już po obiadku. T przykręca listwy.
Wróciłam z zakupów, położyłam młodego spać i stwierdziłam, że umyje okna i wypiorę firanki w kuchni :-p. Wyrobiłam się ze wszystkim do powrotu chłopa, a jutro kierunek przychodnia i firanki w pokoju :tak:.
Anula, to wpadaj, każda pomoc się przyda ;-):-).
Różyczka, dobrze, że P się stara, wykorzystaj to ;-). Co do ciasnoty, to nie ma co się męczyć :-p.
Aguska, póki jest pogoda to nawet krótki spacerek się Wam przyda :tak:.
Bodzia, ja mieszkałam w 6 osób na 37m i 3 rodzeństwa w pokoju 9m więc wiem co to ciasnota :-D:-D.

reklama
anula ogolnie dobrze sie czułam miałam tylko jakies dziwne plamienia po seksiku i tyle.... Koniecznie musisz sie przebadac po @:tak: moze u Ciebie poprostu brak owulki było i dltego taki długi cykl.

fanta no no ale Cie wzieło:tak:

A ja mam drugi dzien @ i nic mi sie nie chce...

Do góry