reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bry!
Witam się dziś też z doskoku. Na wszytko brak mi czasu, małż dziś też nadgodziny będzie miał, bo w policach nie ma prądu :dry:.
Bodzia, no proszę, przetwory jakieś robisz? Ładna torebka, a najładniejszy jest ten fenix, w ogóle wzór na materiale bajeczny :tak:.
Asiulka, dobrze, że dodatkowe kilka minut dali w pracy <zawsze coś>. U nas w zach-pom. dużo szkody narobiła ta wichura... a mój przez to słupy stawia, linie naprawia, usuwa szkody, zawsze wpadnie przez to trochę grosza za nadgodziny albo dzień wolny ;-).
Beata, masakra tak bez wody :tak:. Oby dali radę, a Ty wybrałaś już sobie kierunek studiów?
Mirelka, ulewy ulewami, gorzej z tą wichurą bo masę szkód wyrządziła.
Aguska, widzisz i obyło się bez afery :tak:. Chyba już się Bartuś przyzwyczaił do nowego otoczenia ;-).

reklama
Bodzia szczerze bardzo fajna torba:tak:
Fanta chyba się stęsknił:-D dziś w ogóle za mna nie płakał zjadł troche obiadu i sam mi powiedział że było fajnie:-)ale niestety smarczy nadal okropnie więc nie wiem czy jutro go dam do przedszkola z pania rozmawiałam i jej powiedziałam że wszystko zależy od katarku:sorry2:i sama nie wiem czy to tylko przeziębienie czy też alergia:baffled:

Młody mi usnął, a ja siedzę i nic już mi się nie chce, pogoda robi się ładna, więc jak wstanie pójdziemy na zakupy i spacerek ;-). Ciśnienie jest chyba niskie, bo normalnie usypiam :baffled::dry:.
Muszę poprasować, a tak mi się nie chce. Ojej...
Aguska, stęsknił się powiadasz ;-), to i dobrze :tak:. Może to alergia? Nic innego nie pozostaje jak wizyta u lekarza.

Hej mamuśki.
Łącze co prawda już od wczoraj mam, ale czasu brak.
Korzystamy z pięknej pogody, z ostatnich dni wakacji.
Wczoraj pół dnia mąż autko sprzątał a ja ze szkrabami u mamy opalałam się.
A dziś z rana poleciałam do fryzjera . Koszmarnie zniszczyłam sobie włosy tym domowym farbowaniem. :sorry2: I trzeba było sporo obciąć.:-(
Zaraz zjemy obiad i wyruszamy nad Pilicę .:tak:
Wezmę lapka to poczytam , nadrobię co tam u was. ;-)

Bodzia śliczny materiał dostałaś . :tak:A co ci z kiecką nie wyszło? Żle wykroiłaś?
Asiulka a u mnie raz tylko w nocy błysnęło. Do ciebie poszło. :-p
Beata a ty nie byłaś u lekarza z tą głową? Ja ci pisałam , dla mnie to nie normalne. :no: Moją koleżankę tak bolała, w głowie jej się kręciło czasem i okazało się , że ma coś z serduchem nie tak.
Fanta oj tak , ciśnienie dziś bardzo kiepskie. :tak: Rano dobudzić się nie mogłam. :dry:

Miłego popołudnia wam życzę.

Ja jakoś nie bardzo chce iść do lekarza........bo powie mi zapewne to co już wiem:dry:chyba że kaszel będzie miał brzydszy i mocniejszy to pojdę żeby go osłuchała
Zaraz pralke nastawiam i ogarniam ten nasz bałagan...
A póniej pójdziemy sobie na spacerek:-)bo u nas skwar więc popołudniu będzie ok:tak::-)

Justa w cyckach za mały rozmiar wziełam...;-)I do tego ona ma taki staniczek i mi ciagnie...Do uratowania jest, ale ponieważ ona jesy typowo letnia to ją odloże i uratuje potem. może i jakis fajniejszy pomysł wpadnie.

Wyprostowałam sobie włoski, zaraz powieszę pranie, prasowanie dalej mi zalega :dry:. Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce było by super ;-).
Justa, korzystajcie z ładnej pogody, póki dzieciaki mają wakacje, pewnie we wrześniu będziesz miała troszkę luźniej jak już się zorganizujesz z planem szkolnym :-).
Aguska, no jak nie to nie ja nie namawiam, oby szybko Bartek wydobrzał :tak:.
Bodzia, Ty jakąś kieckę szyłaś? Tę którą miałaś szyć dla siebie <wcześniej> czy teraz coś nowego? Ekhm... tak to jest jak się nie czyta wstecz :zawstydzona/y:

Fanta ja mam z głową jak moja mama, wystarczy się się gwałtownie pogoda zmienia i głowa boli :baffled: przynajmniej wiem kiedy pogoda się będzie zmieniać :-)
Aguska mój M wojskowy :sorry2:
Bodzinka super szyjesz :szok::-)

Witam po południu, my po obiadku i zaraz idziemy sobie na plac zabaw :tak: w bolcu o mało co baby na rowerze nie przejechałam :szok: normalnie miałam duszę na ramieniu w drodze do domu :no: ach jak ja nie lubię ostatnio prowadzić :dry: dokumenty zawiozłam i się okazało że za wpisowe 250 a nie 200, a baba wcześniej w sekretariacie mi mówiła że 200 i teraz bądź mądry i zgaduj :baffled: na szczęście w razie czego we wrześniu dopłacę :tak: a studium technik farmaceutyczny będę jak skończę :tak: to tylko dwa lata i mam nadzieję że potem będę mogła sobie pracować tutaj w świętoszowie żeby nie dojeżdżać :tak: no uciekam póki mi się chce wyjść z domu hihi :-)

reklama
Aguska, gołębiem Ci wyśle może być? :-D:-D:-p
Beata, oj to przekichane. Oby pogoda się ustabilizowała i bóle głowy więcej Cię nie nawiedzały. Kochana ja się o kierunek studiów pytałam :-D. Żeśmy się dogadały ;-), a o głowę jakieś 1,000 postów temu ;-):-D:rofl2:. Fajny kierunek :tak:. Weź nic nie mów u mnie bez wpisowego, taka promocja ale semestralnie 250zł wołają. Ja idę na dekoratora wnętrz, też 2 latka, a później chcę rachunkowość swoją dokończyć. Kiedyś, tam kiedyś jak będzie mnie stać, to sobie na psychologię pójdę ;-).
My już spacerek zaliczyliśmy, małe zakupy też. Teraz wcinam zupkę chińską, bo żołądek domaga się jakiegoś posiłku, młody się grzecznie bawi i wszyscy zadowoleni ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry