reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
asienka u mnie na druga:0
aguska a czemu nie dla ciebie pracka??
lenka milego meblowania...
beata zakochalas sie ze przesalasz??

Ja robie kalafior,, a dzieciom zaraz ziemniaki ugotouje burakii...

Przymusowa przerwa w malowaniu:-D he he. Chłop przyszedł do mnie i jak dziecko normalnie "daj mi trochę pomalować":-D. Noooo to ja sobie kawkę w tej sytuacji zrobię.
Myślę, że do wieczora pokoik będzie gotowy. Dwie warstwy górnego koloru położyłam, m kończy pierwszą warstwę dołu. Za dwie godzinki będzie można trzepnać drugą warstwę i zostanie tylko naklejenie paska.

Kurcze technika jednak idzie do przodu. Pamiętam jak kiedyś kiedyś malowałam swój pokój, to 12 godzin co najmniej trzeba było z drugą warstwą czekać a teraz...:happy2:

Łepetyna boli mnie nadal
ciekawe jak przeżyje w robocie,
już dwa razy przez ten ból
580738.gif

A teraz mykam laski do pracy.

Miłego popołudnia życzę.

999356.gif
999356.gif
999356.gif
999356.gif

reklama
asiulka to milego w pracy.
Krolcia to szybko bedzie efekt koncowy.
Aguska korzystaj z chwili wolnego.

A ja na 19 jade do kumpeli na mala babska imre,a mama zostanie z chlopakami.
Ale po 22 musze wrocic juz,ale zawsze to cos,jakies wyjscie do ludu.

Do góry