reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej mały mi dziś drugi dzień z rzędu wstał po 6 ale wczoraj spał 1,5 h no jestem taka zła!!!!!!!!!bo kaszle!!!!!!wczoraj w przedszkolu byli na spacerku:crazy:w taka pogode!!!!:crazy:i myślę że kaptura na głowie nie miał no i go zawiało:crazy:póki co katarek ma lekki ale zaczyna mocno kaszleć wr....:angry:uroki przedszkola:confused2:

Witam sobotnio :)
U nas wszystko dobrze :) w piątek zaczynam szkołę.Udało mi się, załatwić szkołę u nas i za darmo :) z czego się bardzo cieszę bo co miesiąc 150 a nawet i więcej bede miała w kieszeni :)

A co słychać u was?? bo nawet nie mam kiedy poczytać :-( Miłego dnia :)

678240.png

U nas z rana padało,ale jest już ładnie ,słonko świeci.

Wstałam po 5 i zawiozłam m.do pracy,bo mi auto potrzebne.
Muszę jechać na miasto z Emilkiem,kupić mu buciki,
i na troszkę większe zakupy spożywcze,a nie bedę tego tachała.

A na popołudnie,wieczór zapowidział nam się szwagier z żoną
nie przepadam za ta laską,nie mam z nią o czym gadać,
taka samolubna,i zakochana w sobie pusta lala.

PYTANIE
laski macie może jakiś sprawdzony sposób na pozbycie się muszek,
tych owocówek,normalnie,szlag mnie trafia,
Emil zostawił w pokoju gruszkę,i nie mogę sie tego dziadostwa pozbyć.

Miłego dnia laski

dzien doberek kochane

Ja juz pieke ciasto,tzn wczoraj zaczelam,dzisiaj koncze z brzoskwiniami:)))
lenka udanej imprezki...

Ja jade niedlugo na miasto po ksiazki-dokuupic musze z anglika i religii...a ppotem do tesciowej an wies..
Pogoda okropna,,,,

aguks ano widzisz jesien idzie i teraz sie zacznie w przedszkolu jak i w szkolach,przeziebienia,jedno dziecko drugie bedzie zarazało...
wiktoria super,gratuluje..jakbys miala problem z matma wal smiałO:)
asiulka nie mam pojecia jak sie ich pozbyc,,zawsze na wis mialam ich pelno,bo drzewa owocowe mialam tuz przed oknem....poczytaj w necie moze cos bedzie...

Renia nakopałas mezowi????
Bodzia mamusiu najlepsza ty nasza..łe ar juuuuuu???

halo reszta weekenduje sie....

Milego weekendu ja jutro wracam jakby co..bo w pon praca,,bleee

Jestem, jestem...
padnięta na maksa ale jestem :-p
Ogarnąc mi się trudno. Dobrze, że w przyszły weekend na piffko do Krakowa!!! doczekać sie nie moge. i do tego SAMA dzieci zabiera tata :-) do forumowej mamy :-)

Witajcie!
Wczoraj było niezle bieganiny, a wieczorem niespodzianka. Przyszedl kurier z perfumami.
Dwie rzeczy kupilam, odebralam kosmetyki z Avonu, kupilam ksiazki o fotografii itd.
Dzien meczacy, choc udany?
Dziewczyny jakie pasty kupujecie dzieciom?
Ja szukam ciagle bez fluoru.
Malo jest takich i sa zazwyczaj w aptece.
Ciagle mysle o tym przedszkolu! Heh chcialabym bo jest darmowe, a nasz malec nieco bylby posrod dzieci.
W srode znow spotkanie mam na obsasach, tym razem wlasnie o ząbkach.

Milego dnia!
Zraza lece obiad robic, bo rano w miescie bylismy!

BODZINKA piękny miś kudłatek tak nazwała go Gaja;)

Ja dale w kucnhni dopinam jedzonko;)
Oj dzisiaj zresetuje się na maxa:)

KORALIKOWA wrzuc przepis:-)

reklama
Heja sobotnio. za jakies zaraz do tesciów jedziemy.w pierwszym planie bylo ze Ł w niedziele zabiera chlopców i jedzie, bo musi do brata, a ja zostaje, bo wywiadówka w szkole. no ale dziś jedziemy. a co! tylko kurde.. Oskarzysko spi..;/ bedzie trza na spiocha przenosić do auta, lub obudzić i znosić jego ryk. Ostatnio jak wstaje po drzemce popoludniowej to jest niedozniesienia ;/

Ł wczoraj wrocił ja mega wsciekla,a on udawal ze sie nic nie stalo, ze ten chlew jaki zastALAM TO MOJA WYOBRAZNIA BYLA. NO BO CO?? G...O NA ZIEMI LEZALO? NIE ! WIEC ON NIEWIE OCB. wieczorem mu sie zachcialo seksiku. noooooooz myslalam ze go skopie, ze mu kija w d... wsadze taka zla bylam.

ale gaz przywiozł. :) w nagrode zupe dziś mu ugotowalam :) niech zna me dobre serce :D buahahahaa

Asienka ja chlopcom paste kupuje zwyklą dla dzieci. Sami wybierają, ja tylko cene sprawdzam.

za tydzien w niedziele opuszczam mojego potworka na 2 tygodnie. jeeeeeezu im blizej wyjazdu tym bardziej ja mam skutki uboczne. biegunki nerwowej dostane ;/ ja chyba za bardzo przywiązana do Oskara jestem ze tak ciezko mi opuscić go, zeby zając sie Filipem ;/ wmawiam sobie ze na dobre mi to wyjdzie bo psychicznie od niego odpoczne. No i Filip odkąd urodził sie Oskar jest troche spychany na dalszy plan z racji ze starszy, bardziej samodzielny itd. te 2 tygodnie bedą tylko dla nas.

Do góry