reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej
Ja tezz z kawa..

fancia ty dzisiaj tyle kawe pochloniesz ze hoho....
milego kawkowania itp itd...

Ja dzisiaj do kina ide z 3 dzieci.....

Nie za dużo kawki pić nie będę. Dziś już dwie zaliczyłam więc mi starczy :tak:.
Koleżanka poleciała młodego swojego odebrać z przedszkola, ja terroryzuję małego mojego żeby usnął, bo nie wyrobię z nim jak dziadki przyjadą.
Anula, zdrówka dla Bartusia :tak:. Wpadaj częściej i pisz co u Ciebie ;-). ooo fajnie, że już nocki przesypia i nie je :tak:, a widzisz a tak się martwiłaś, że się to nigdy nie skończy :-D:-D. Ani się obejrzysz, a będzie gadał jak najęty i nie da Ci żyć :-p:-D:-D:-D.
As, współczuję sytuacji w rodzinie. Szkoda, ze tak wyszło ale dobrze, że są jeszcze dziadkowie.
Ameliee, zdrówka dla smyka oby mu szybko przeszło. Kiedy kieckę będziesz do ślubu kupowała?

Ostatnia edycja:
reklama
Aguska, od razu dostal zastrzyki bo od kaszlu ciagle wymiotowal wiec jaki sens dawac antybiotyk ktory zaraz wyladowalby na podlodze:dry:no i niby gardlo zawalone bylo mocne z reszta musialo byc skoro po zastrzykach nie jest do konca czyste:confused:
Fanta, z tym mowieniem raczej nie szybko, Bartek mowi tylko nie:-pnie spalismy 5 mies wiec mialam prawo zwatpic:-D

Anula, nie ma się czym przejmować, mój młody jak i Aguski, Bartek też nie wiele mówili, skończył dwa lata, jakieś tam podstawy nikt go nie rozumiał, a jak skończył 3 <chyba jakaś magiczna granica> to zaczął nawijać z dnia na dzień :-D:-D. Teraz to mu się sznupa nie zamyka i czasem gada tak bez sensu, chyba tylko byle by gadać :-D:-D:-D:-D:-p. Także przyjdzie i na Was czas ;-)

Ameliee, a szukałaś może w outletach? są takie przecież ze sukniami ślubnymi. Wpisz w necie i coś powinnaś znaleźć ;-) być może nawet w swoim mieście :-). Widzę, że też się męczysz wysiłkiem fizycznym :-p, mi się udało schudnąć w ciągu 4dni kilogram :-D, nie przewidywałam tego ale jestem miło zaskoczona, jeszcze 1kg zrzucę i będę miała wagę sprzed ciąży :-)

3mam kciuki by udało Ci się coś upolować i nie drogo ;-)
a w googlach wpisz outlet sukni ślubnych i znajdziesz tego mnóstwo :-)
Zmykam do obowiązków... miłego dnia!
:happy:

Anula no tak jak wymiotował to bezsensu leki doustne oby mu szybko przeszło;-)co do mówienia to u nas tak jak u Fanty:-Dmały dziś kończy 3 lata i miesiąc i gaduła mała ciągle coś mówi i pyta:a co to mama?gdzie?i swoje opowieści:-Dwięc spokojnie;-)nasze magiczne 3 latka:-D:rofl2::-D
Amalie przy zwiewnych sukniach musisz uważać bo one zazwyczaj pogrubiaja niestety ale jak znajdziesz odpowiedni fason to będziesz wiedziała że to ta jedyna:tak:no chyba że nagle gdy założysz kompletnie inna której w życiu byś nie wybrała i okaże się super;-)udanych polowań;-)
miałam jeszcze coś napisać i zapomniałam:zawstydzona/y:

hej
Ja po kinie,,bylo super..

z kawa zasiadlam...

amaliee ja tez ci zycze wybranej sukni,abys znalazla szybko niedrogo...

Coś jest z tymi 3 latkami...mój Gracuś też chwilę po skończeniu 3 lat zaczął gadac jak szalony, a wcześniej zdania nie potrafił złożyć :no:. Martwiłam się, ale musiał miec swój czas i poszło :-D.

Zdrówka dla chorowitków, u mnie Szymon od tygodnia bez antybola i narazie sie trzyma, tfu, tfu...

As, to rzeczywiście ciążka sytuacja...trzymajcie się.

reklama
Do góry