reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka my chcemy kupic suszarke, ale Ci raczej nie pomoge, bo sie na razie rozgladamy i dowiadujemy co i jak:tak: :tak:

U nas choineczka jeszcze stoi i postoi sobie tak do 9go stycznia, bo wczesniej nie chce mi sie jej rozbierac:tak: w weekend nie damy rady, poniewaz jestesmy w gosciach:tak: :-)

reklama
agaNie wiem czy dobrze sobie przypominam ale to Ty nie mozesz odbierac polskich programow:confused: :confused: :confused: Bo u nas jest reklama w TV ze jest mozliwosc odbioru telewizji TVN przez internet a info na ten temat jest na stronie chyba itvn.pl o ile sie nie myle.

Witam!

Taak, też zauważam, że niewiele z tych, które zawitają tu na chwilę na dłużej zostaje z nami. A szkoda!

U nas też jeszcze choinka stoi, nie ma komu jej rozebrać :-D

A powiedzcie, chrupki kukurydziane czy biszkopty - od kiedy moge dac maluchowi do rączki?

Leika - chrupki to dawałam mojemu chyba od 6 m-ca, ale dokładnie nie pamiętam. Na początku oczywiście musiałam je trzymać, żeby sobie tylko trochę pociumkał. A jak nabrał wprawy, to dostał do rączki. Najlepsze na początek są takie o nazwie Flipsy, bo są delikatne. Biszkopty są po 10 m-cu, ze względu na gluten, a z tymi bezglutenowymi też lepiej poczekać, bo zawierają białko jaj. Ja napewno wcześniej biszkopta nie podam, bo mój mały jeszcze nawet żółtka nie dostaje i w najbliższym czasie nie dostanie (jego siostra miała silną alergię na jaja).

To ja teraz z innej beczki.
Aga
- jak u Was wygląda sprawa z szczepieniami przeciwko HPV (powoduje raka szyjki macicy). Może coś wiesz na ten temat:confused:

witajcie ja dopiero teraz przybylam mezus komputer zwolnil bo pojechal do pracy dzicia spi a ja moge troche posiedziec, co do choinki to chyba tez z nia sie dzis rozprawie bo juz cala mi opadla z igliwia

suszenie zima ubran jest okropne.A juz nie mowiac ile wilgoci na mieszkanie idzie.

Jak dla mnie rewelacja, bo mam potwornie sucho w domu, wiec kazda kropla wilgoci sie przydaje ;)

reklama
Zuzia wiem, ze jeszcze niedawno szczepionka przeciwko HPV byla niedopuszczona, stosowano ja jedynie w USA. Z tego, co sie orientuje, mozna ja otrzymac w Niemczech od 2006. A jak to jest w Polsce:confused: :confused: Chcialabys sie zaszczepic?? Wiem, ze oplaca sie zaszczepic, jezeli ma sie wielu partnerow sexualnych i sie nie zabezpiecza.:tak:

Do góry