reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam ,

ja ranek zalatany miałam ,ale u nas słońce piekne świeci i nawet ciepło ,Emi połozyłam spać ,ale za nim zasnie to musi sie przecież porozbierac i pogadac i jeszcze ją słysze:-D :-D :-D

chop do robotki poszedł więc komp jest mój:happy:

reklama
a my po spacerku, u nas fajnie ciepło

jak na razie jeszcze nie wymysliłam prezentu dla męża, pewnie skonczy sie na czekoladkach ale on uwielbia słodkie :-)
aga perfumy odpadaja :-( bo pod choinke dostał

ale mam juz dla dziadków, dostaną albumy ze zdjęciami Mai, albumy już mam, zdjęcia tez wysłałam do wywołania,

Pycha faceci lubia slodkie, wiec czekoladki beda w sam raz, chyba, ze jest na diecie jak moj teraz:tak: :-D :-D
Moj maly juz na nozkach, spal moze pol godzinki:baffled: :baffled: na razie jest spokoj i sie bawi, ale nie wiem, czy pozniej nie bedzie marudzil:baffled: :baffled:

A my już po spacerku :-) Byłam z młodym na dworze przez dwie godziny, słonka nie było, ale było cieplej niż wczoraj.
Młody przespał cały spacer, oczywiście, nadrabiał po nocce ;-)

Biorę się za obiad.

aga mój nie musi byc na diecie, może jeśc tony słodyczy i ciagle jest szczupły, szkoda że ja tak nie mam :no:

ale juz wymysliłam, dostanie czekoladki i pojedziemy na super pizze, bo on juz od kilku m-cy chce tam jechac, ale ciągle nie ma kiedy

My też już po spacerku mała zasypia własnie na druga drzemke
obiad w trakcie robienia ogórkowa dzisiaj:-p mniam mniam

prezent dla faceta to cieżka sprawa:confused: moj mąż lubi różniaste perfumy ale skoro u Cieie odpadaja to nie wiem, może jakiś fajny podkoszulek:confused: jakiś gadżet typu zapalniczka jeśli pali:baffled: , albo jakiś inny kosmetyk nie parfumy to zel pod prysznic, albo jakiś jak ja to nazywam antypot;-)
pomysłów brak

A my wlasnie wrocilismy ze spacerku.Na koniec byl placz bo nie chciala wejsc do domu i jeszcze na chwilke sie wrocilam.Caly czas zasuwala na wlasnych nozkach.A tesc kupil nam wlasnie samochod.Co prawda nie w moim typie ale jak sie to mowi ze darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby, a samochod jest potrzebny nam nie raz.
t

reklama
tez dostalam kidys taki prezent od moich rodzicow na nasz slub
tylko ze po pol roku postanowilismy go sprzedac bo sie zepsol i nie stac nas bylo na naprawe a wiedzielismy ze wyjezdzamy do anglii wiec sprzedalismy go ale byla afera:dry:
ze moglismy go bratu zostawic albo oni by nim jezdzili jak przyjada raz w roku do PL

koszmar:eek:

Do góry