reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
O to ja chyba też tak zrobię może się nauczą aby nie dzwonić barany
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
noelia to super bo ja nadal nie umiem kilku cytatow wstawic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tak się głowiłam nad tym ,inne dziewczyny na wątkach tak robią i teraz już tez wiem![]()
![]()
sprawdzam czy mi sie uda zrobic kilka cytatowIwonka trzeba kliknąć ten plusik który jest koło cytatu zrobi się czerony,ale bez cytuj ,we wszystkich postach ktore chcesz wykorzystac też i w ostatnim poście plusik i cytuj ,
potem będziesz miała w tym okienku wszystkie posty które zaznaczyłas i go obrabiasz![]()

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ok juz umiem
:-) Dziekuje noelia
Moje dziecko juz wstalo i to z dobrym humorem.Nie zdazylam schowac czekolady swojej i jak bylam w kuchni szykowac jej obiadek to sie zaczela czestowac
ale na szczescie obiad zjadla

Moje dziecko juz wstalo i to z dobrym humorem.Nie zdazylam schowac czekolady swojej i jak bylam w kuchni szykowac jej obiadek to sie zaczela czestowac

vici
Oj jak ja lubię taką ciszę,pies śpi,Victor śpi i jest bosko
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja od urodzenia dziecka na starym mieszkaniu odrazu wylaczylam dzwonek a psa nie chcialam miec tez z tego powodu bo wiedzialam ze ciagle szczekal tym bardziej ze ja na parterze mieszkalam i ciagle ktos chodzil pod oknem.Mialam kilka dni jeszcze w ciazy jak bylam i non stop szczekal.A teraz tu gdzie mieszkam mamy dwa wielkie charpagany i tez nie raz mi budza dzieciaka ale zadko.
vici
Taka psia natura ale są rasy które nie szczekają
niestety moja sunia do nich się niezalicza.Mamy ją ponad 3 lata i jestem zadowolona,no czasami mnie wkurza ale tak to jest super.

reklama
Podziel się: