reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzia no to tak się zaczyna,raz jest dziecko na łóżku spodoba się i bedą następne razy,he,ja to znam bardzo dobrze.
Jak Matu zaczął tak non stopa po wyrku lata i skacze.

reklama
Mój też właśnie śpi, bo zmęczył się psotnik jeden:tak:.
Dziewczyny, jaką polecacie zmywarkę:confused:. Nie musi mieć dużo bajerów, bo jak znam życie to i tak będę używać ciągle jednego programu. Chodzi mi o taką, która naprawdę dobrze myje, żeby nie trzeba było nic poprawiać, czy opłukiwać wcześniej. No i żeby się nie psuła. Podobno najlepsze są Bosha i Siemensa, ale opinie słyszałam już różne, a chciałabym jakieś konkrety.

Witam popłudniu.
My już po obiedzie,Matu troche pojadł,a potem żelki mu się zachciało,no i dostał,za zjedzenie obiadu.
Teraz układa klocki,ja już kawe tez wypiłam,a teraz czas na robienie dalej sweterka na drutach,he(jak babcia jakś:-D :laugh2: ;-) ).

a teraz czas na robienie dalej sweterka na drutach,he(jak babcia jakś:-D :laugh2: ;-) ).
Czemu:confused: Ja tez bym chetnie robila takie cudenka jakbym umiala ale nie stety mam dwie lewe rece do tego :baffled: :dry: :-D :-D :-D :-D
My z Vanesska tez juz po obiadku a zaraz drugi bedzie bo dla tatusia ktory z pracy wraca.Mowili w teleexpresie ze jacys eksperci wyliczyli ze srednio na utrzymanie dziecka do trzeciego roku zycia wydajemy 20 000 zl.A jacys naukowcy udowodnili ze zjedzenia jednego jablka surowego dziennie o polowe zmniejsza ryzyko zawalu sercA.
Zmywarki nie posiadam

Iwonka nic w drutach trudnego,a napisałam jak babcia,bo wszyscy mi tak mówią,że jak babcia się zachowuje.
A zrobiłam już dwa golfy małemy,jeden sweterek i teraz robie sobie golf z krótkim rękawem i małemu następny rozpinany pod szyją.

:-) No to moje dziecko nie będzie miało za szybko zawału,bo codzinnie zajada jabłka,marchewki i pomarańcze-u mnie tego musi być na tony,bo Matu uwielbia te 3 jedzonka,tzn przegryzki.:-)

Czesc, ja juz po zakupach, niestety butow nie kupilam, bo mi sie nie podobaly zadne, ale sobie troche ciuchow kupilam w H&M. Od razu mam lepszy humor, a pogoda do kitu pada deszcz:baffled: :baffled:
Zuzia my wczesniej mielismy zmywarke Boscha i bardzo nam ladnie zmywala, poniewaz juz byla wiekowa zmienilismy na nowa, ale tym razem z AEG, bo kolezanka ma i tak nam zachwalala:tak: Rowniez sprawuje sie bardzo dobrze, nie narzekam:tak:
Eryk jeszcze wariuje z tatusiem w swoim pokoju, ukladaja klocki i graja w pilke:szok: Chyba dla wyrownania musze sobie sprawic jeszcze corke:tak: ;-)

reklama
Aga pewnie parka wskazana:-) ,zabieraj męża i do roboty.heh:-D

I też bym chciałą wyskoczyc na zkaupy,ale pewnie dopiero jak mąż wróci,bo kto z małym zostanie,hmm :::((:)-(

Do góry