reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej:-)
U nas w przychodni na szczęście waga jest elektroniczna.
Cloe - super macie z tym wyjazdem:-).
Nikita - dbaj o siebie:tak:.
Moje dzieciątko wypiło dziś rano rekordową ilość mleka z 210 ml wody:szok:. Ale wczoraj wieczorem, jak próbowałam mu dać mleko, to nie chciał. Ciekawe, czemu pije tylko w nocy i rano:confused:. Ale dobre i to:tak:.
Iwonka - a jak u was z piciem mleczka, próbowaliście rano:confused:

Hej

wstałyśmy ,śniadanko zjedzone ,teraz na zakupki ;-)

Nikita napisz Madziarce ,o tych twoich problemach z sercem ,bo prosiła ,ale mnie ,pomyliła osoby ,a ona tez cos ma i chce chyba objawy porównac :tak: :-)

Mi tez czasem serce mocniej załomocze ,ale nie jakos czesto i nie mam duszności więc sie nie przejmuję tym zbytnio:no:

Czesc, jejku dziewczyny, jeszcze mlode jestesmy, a juz serducha nam nawalaja:no:
Iwonka moj maly byl juz mierzony na stojaco, a wazony na siedzaco na wadze elektronicznej, wiec pewnie u was bedzie tak samo:tak:
Moj Erik dzieki Bogu zadnych alergii nie ma i mam nadzieje, ze go omina:tak:
Ostatnio zaparl sie na chodzenie i caly czas chce biegac bez trzymanki jak kaskader:laugh2: :laugh2:
Pediatra zapytal nas, czy maly raczkuje, bo to ponoc wazne. Gdy odpowiedzielismy, ze juz od dluzszego czasu, stwierdzil, by malego wspierac w raczkowaniu jak najdluzej, bo na chodzenie ma jeszcze czas, ale jezeli juz sie tak rwie do samodzielnego biegania, to naturlanie nie nalezy mu bronic:tak:
Madziara, Nikita trzymajcie sie dzielnie kobiety!

Witam w weekend!:-) Choc mrozny jeszcze ale od jutra odwilz:tak: :-)
aga Widzisz to mieliscie szczescie bo my jak bylismy na rocznikowym bilansie to tez wazenie bylo na malutkiej niemowlecej wadze i mierzenie przy linijce na lezaco:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: A jesli chodzi o raczkowanie to podobno dziecko sie lepiej uczy,ma lepsza pamiec i orientacje w terenie i wogole same plusy ale czy ja wiem:confused: ja nie raczkowalam a do ulomnych nie na leze:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
zuzia Nie jeszcze nie dawalam bo nie kupilam a te poprzednie mleka musialam wyrzucic bo juz byly za dlugo otwarte ale napewno jeszcze sprobuje choc na sniadanie i tak je kaszke mleczno ryzowa.Wolalabym zeby na wieczor jadla mleko a nie wypijala dwie bytle picia bo tyle teraz pije:szok: wogole duzo w ciagu dnia i musze czesto zmieniac pampka jej:wściekła/y:

AGA 29 twój łobuz za 4 dni ma roczek ,:szok: :szok: :szok: a jak chce to niech sobie chodzi ,przecież go nie przywiarzesz:no: :-)

Moje dziewcze jakis ciężki dzien miała ,wciąż sie awanturowała:baffled: :-( i ja tez już sie tym zmęczyłam ,ale teraz spi ,a ja sobie zaraz kawkę zrobię i chyba wezmę się za ciasta zrobienie:tak:

My szukamy na dwa latka Emilki wózka dla lalek ,ale jakiegoś porządnego i nie ma nic ,normalnie masakra ,jeszcze jutro pojade do MAKRO może tam cos bedzie :tak:

Noelia, no pewnie, ze nie bedziemy go wiazac:tak: :laugh2: :laugh2: A niech sobie chlopak szaleje, tylko moje plecy niedlugo nie wytrzymaja od schylania sie po niego:tak: :baffled:
U Was tez niedlugo impreza urodzinkowa, fajnie:tak:

reklama
my tez sie szykujemu na 1 urodzinki - a to juz w czwartek:-) :-)
tort zamowiony, balony kupione:-) :-)
tylko pomyslu na prezent nie mam :zawstydzona/y: :-(
moze macie jakis fajny pomysl???

Do góry