reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

PYCHA szczerze mowiac ładniejszy jest Baby Dreams Bunny ale ja i tak bym wziela na twoim miejscu z rozkladanym oparciem dzidzi bedzie wygodniej a dla ciebie lepszy na dalsze podroze bo jak dzidzia zasnie to do domu sie spieszyc nie bedziesz musiala

reklama
Pycha jesli chodzi o wozek to opcja pierwsza:tak:
A ja bylam na tym bazarku i kupilam Vanessce fajne jeansy za cale 8 zl i cieplutka kamizelke tez za 8 zl.Wszystko w idealnym stanie, firma next:tak: :tak: :tak:

No tak,weekend i pustki:-( :no2: :rolleyes: :evil: :errr: :crazy: :rofl2: :shocked2: :happy2: :sorry2: :confused2: :dull: :sorry: :angry: :biggrin2: :chief: :frown: :growl: :ninja2: :rolleyes2: :sad: :unsure: :wink:
To moze pozniej wpadne :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Mam ochote dzis na winko i chyba sobie zaraz otworze i wypije sama...........dekoder polsatu mi nie dziala:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: nie wiem co sie stalo,Robert cos tam majstruje przy antenie :tak:

Iwonka może vaneska coś przestawiła pilotem ,moja Emi coś tak popykała w pilocie że potem już nic nie mogliśmy zrobić i mój chop dzwonił do polsatu i babka przez 15 minut tłumaczyła mu co i jak ma zrobic ,musiał od nowa wszystko programowac,ale zrobił i była jeszcze lepiej ustawione niz wcześniej ,a teraz juz wie jak programowac i sam robi jak Emi cos zmajstruje:tak:

nic nie wymajstrowal i trzeba wezwac fachowca:wściekła/y: zainstalowalam sobie ta Mozille zobaczymy jak teraz bedzie mi dzialac forum:tak:ide kapac dziecko i polozyc spac,Dzisiaj pozniej bo i pozniej byla drzemka w dzien.

Witam:-)
Wpadam na chwilkę, żeby życzyć dzisiejszemu soleniantowi:
Wszystkiego najlepszego Kacperku z okazji ukończenia roczku:-):-):-)
3.gif
16.gif

reklama
Juz po imprezce ,fajnie było winka wypiłam i gadane miałam :szok: :szok: :-D
ale wesoło było ,a Emi dorwała drugą babcie i kazała jej się z nia bawić ,nie mogła babcia biedna jej uciec choć na chwilkę:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Iwonka i jak winko smakuje?

Do góry