reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pycha ale koło jakiej wiekszej miejscowości jest ten myszęcin?
na mapie samochodowej nie ma Myszecina a na stronce jest strasznie ogólnie pokazane jek dojechac

Aga ty już do pracy idziesz ,a mały z kim ?już do żłobka,chyba od marca miał iść o ile pamietam ,czy mama bedzie ci sie opiekować?

Noelia malym bedzie sie do sierpnia opiekowac moja mama, wiec bedzie mial opieke jak trzeba:tak: Do zlobka ma isc od 1go sierpnia:tak: Ja juz od 1go marca chcialam isc do pracy i znalazlam niezla oferte, wiec tez przyjelam:tak: , do 28.02. bylam na wychowawczym, wiec w sam raz.:tak: :tak:

Pycha tez byłam dzis na ciuchach ,kupiłam fajniutką bluzeczkę z krótkim rękawkiem czerwoną i dla lali Emi śpioszki ,taki prawdziwe ale rozmiar mini mini chyba 50 ,a lala ma 45 cm długosci i pasuje idealnie:szok: :tak: :-D

Nie wiecie czemu Ewcia nic nie pisze ,własnie znalazłam jej ostatni post w "praca w domu "chciałam jej wysłac priva ale ona ma ta opcję chyba wyłączona ,

Ewcia odezwij się czasem ,:tak:

reklama
Witajcie popoludniu:-) ja dopiero teraz zagladam bo z malym bylam na spacerku:-D , a teraz spi wiec moge chwile poklikac:-) :-) :-) . Mężus obiadek ugotowal:-) ,poszedl na popoludniowke do pracy a ja dzis na nocke zasuwam:wściekła/y: i tak caly tydzien nie wiem jak przezyje:baffled: :baffled: :baffled:

Pycha fajne fotki:-)

Do góry