reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bylam właśnie z Emi pograć w piłke na boisku szkolnym ,ale się naśmiałałyśmy ,biegała jak perszing :tak: :-D potem trenowała wchodzenie i schodzenie ze schodów samodzielne ,i tylko" Emilka sama ,Emilka sama":tak: :laugh2:
I ja tez pobiegałam ,mam nadzieje że tłuszczyk mi sie ruszył;-)

reklama
My tez bylismy na spacerku ale juz bylo chlodno.Zaraz tatusiowi obiadek szykuje,pozniej sie po bawi jak codzien z corcia i po dobranocce kapiel i spamko a mama serial sobie obejzy

Ale Wam dobrze z tymi polskimi programami:tak: My juz sie zdecydowalismy zalozyc w przyszlym miesiacu dekoder. Bede miala TVN i Polonie, dobre i to. Z internetu mam ustawione Radio Zet:tak:

Qrcze a nam dalej nie odbiera dekoder i teraz pozycze od sasiadki zeby sprawdzic czy jej bedzie nam dzialal Polsat a jak nie to dopiero wezwiemy montera zeby nam ustawil antene

Wiecie idzie wiosna i mnie już nosi ,mam zamiar zaczać codziennie pojaździć rowerkiem ,ćwicze codziennie ,ale to bardziej żeby kręgosłup wzmocnic ,no ale może przy okazji schudne cosik ...dostajecie takiego pawera na wiosne dziewczynyn :confused: ,bo ja jakoś co roku :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D

ja tez juz mam powera, strasznie mnie ciągnie na dwór

noelia czy bedziesz jeździc z Emi???? bo ja tez sie nad tym zastanawiam, ale mam obawy, czy gdybym z nią gdzieś pojechała za miasto czy by jej sie nie znudziło takie siedzenie????

Bylismy w szpitalu z Alankiem :( Dostal goraczki, drgawek i stracil przytomnosc. Co ja przezylam nie zycze zadnej z was. Do tej pory plakac mi sie chce, bo to moja wina, ze dziecko mi sie pochorowalo :baffled: :baffled: :baffled:
jejku jak strasznie było :-( dobrze że już wszystko OK :-) a czemu sie obwiniasz???? napisz coś więcej co to było???????

Ja tez jakas sie zywsza zrobilam i bym tylko gdzies wychodzila z domu,aby na powietrze:tak::-)piaskownice dziecku musze zrobic i wogole jakis plac zabaw,zjezdzalnie mamy:tak::-)Rower tez mam ale ja tu nie mam gdzie jezdzic :no:Dzis byl program w tv o nauce dziecka korzystania z nocnika i mowili ze najlepiej jest kolo 20-24 miesiaca i zaczac wogole latem,kiedy dziecko jest prawie ze rozebrane i zakladac majteczki same.Nie zmuszac dziecka i nie okazywac zlosci :-)
noelia a jak tam nauka z nocnikiem idzie u was:confused:
Pycha Dobre i 5 kilo niech i zuzia i sylwia tez sie na ciesza :-D:-D:-D:-D:-D

Pycha no dalej wyslij mi jeszcze dzis to do piatku dojdzie akurat nabiore sil na koniec tygodnia a to sie bardzo przyda:-)

Shady napisz cos wiecej co sie stalo Alankowi bardzo mnie to zmartwilo bo ja z Oliwierem tez czesto leze w szpitalu. A tak wogole dlaczego sie obwiniasz? Napisz cos wiecej

Wiecie co ta dzisiejsza pogoda byla super 3 godz z malym spacerowalam a maly sie wyszalal w parku z innymi dziecmi:-) :-) :-)

reklama
Dziewczyny patrzcie jaka u mnie wiosna w doniczce:-) :-) :-)

Załączniki

• Zdjęcie(3).jpg
    Zdjęcie(3).jpg
    4,9 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie(5).jpg
    Zdjęcie(5).jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie(4).jpg
    Zdjęcie(4).jpg
    5,3 KB · Wyświetleń: 49
Do góry