reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My na spacerku takim porzadnym jeszcze nie bylismy ,ale trzech godzinek to raczej nie zaliczymy,bo Emilka na nogach swoi chodzi i tak godzinke ,czasem półtora godzinki chodzimy :tak: :tak: myśle ze to i tak nieźle :-)

Ja skorzystałam z okazji ze dziewcze moje spi i poszłam do solarium ,kurcze jak przyjemnie było ,i teraz mi jest mega ciepło:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :tak:

U nas słońce schowało się za chmury:-(. Ale to nic, bo mały poszedł spać, więc i tak na drugi spacer nie idziemy.
Od niedawna mam problem z Kubą i butami:baffled:. Jak próbuję mu je założyć, to jest wrzask i straszny płacz. W zimie miał buciki na nogach tylko raz. Jeździł zawsze w śpiworku, więc na nogi zakładałam mu tylko dodatkowe grube skarpety. Teraz mały zaczyna chodzić i .... jest problem. Przecież nie będzie chodził w skarpetach:eek::baffled::eek:. Śmiać mi się chce, że moje dziecko ma butofobię:-D. Co by tu zrobić, poradźcie coś:confused::confused::confused:.

Czesc, u nas dzisiaj tez ladna pogoda, bylam chyba juz z piec razy, bo ciagle czegos zapominalam kupic, wiec musialam znow wyjsc:baffled: starosc nie radosc:eek: :szok: Teraz juz jestesmy po obiadku, mama ugotowala pyszne pulpety w sosie pomidorowym i zajadalismy je z ziemniaczkami i surowka. Erikowi az sie uszy trzesly tak wcinal.:tak: :-)
Dzis ostatni dzien mojego "nic nie robienia";-) ;-) :laugh2: jutro juz lece do pracy. Troche sie stresuje, ale mysle, ze przejdzie, jak juz bede na miejscu:tak:
Dzisiaj tez dostalam dobra wiadomosc, zdalam wyjatkowo podly i trudny egzamin na bdb:tak:, wiec pewnie w przyszlym roku wroce do swojego "starego" zawodu, co mnie cieszy:tak:, bo wiecej wolnego i pieniazkow:tak: :-)

No dziwczynki czuć WIOSENKE w waszych opowieściach :tak: :tak: :tak: .U nas też było wiosennie,długi spacer,huśtawki w parku zaliczone:-) :-) :-) Dzisiaj jest chyba dobry dzień do spania,bo mój Kacperek też odpłynął na 2 godzinki.Teraz idziemy zjeść ryż z jabłkami:tak: :tak: :tak:

Butofobia:-D :-D :-D -u nas tylko na jedną nogę i tylko na papcie.

Sylwia to prawdziwe tulipany sa :szok: :confused: bomba ,ja tez takie chcę:tak:

Tak Noelia to sa prawdziwe tulipany w doniczce no wiesz jak sie nie ma ogrodka jakos trzeba sobie poradzic :-)

Aga29 powodzenia jutro w pierwszym dniu pracy- a tak wogole to do jakiej pracy idziesz? bo chyba niedoczytalam

No dziewczyny ja juz kawe pije bo dzis znowu na nocke mykam:tak: i zaraz pewnie sie ulotnie, no a w piatek pelna wyplata :-) zapraszam wszystkie na piwko:-) :-) :-) :-) :-) :-)

a ja myślałam ze to tylko moja Maja pobiła rekord w spaniu, bo spała aż 2,5 godziny :szok:

aga a tak wogole to gdzie ty bedziesz pracowac, co będziesz robić?????

my bylismy po południu 2 godzinki na dworze, Maja cały czas na nogach, a zjeżdżalnie ma juz opanowaną na perfekt :happy: bo jeszcze kilka dni temu troche sie bała, ale jak jest w piaskownicy to jest w swoim żywiole i nawet przypomniała sobie o raczkowaniu na trawie :-D

a ja mam podły humor przez mojego durnego męża :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry