reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A moj szkrab jeszcze nie spi:no:no ale jak wstala z drzemki o 16;00 to co sie dziwic,moze jutro rano da pospac mamie:-DPatrzylam na pogode to w Warszawie ma byc w srode i czwartek po 12 stopni i sloneczko ma wyjzec :tak::-)

reklama
witam wieczorkiem

vici ale macie "fajną" pogodę :-D a widoki cudne :-)

iwonka to konika koło łóżeczka trzeba :-D i buciki fajowskie

a ja mam straszny problem, bo Maja ma zalecone buciki ortopedyczne i takie musimy kupic, kozaczki miała zwykłe z CCC ale ze specjalna wkładką, a po domku te specjalne, ale teraz jak większość czasu będziemy na dworze, to muszę jej kupić te ortopedyczne, a jeszcze nie ma takich wiosennych w sklepie

Pycha ona przed chwila tego konika chciala wsadzic do nas na lozko:szok::-D:-Djeszcze biega po kuchni z tatusiem sie rzadza:tak:
ja tez zaraz sie klade to i ona moze sie polozy:happy:

Dobry wieczór dziewczyny:-). Po długiej nieobecności zaglądam tu znowu. Trochę czasu minęło zanim przeleciałam to co naskrobałyście gdy mnie nie było, po łebkach a i tak dwa dni mi to zajęło;-) W Egipcie było cudownie:tak:Jeszcze nie mogę dojść do siebie ,tęsknię za słońcem a tu u nas szaro i buro i ponuro:-(
Cztery godziny lotu moje dziecię zniosło dzielnie . Ośrodek przepiękny. Całe dnie spędzaliśmy albo nad morzem albo nad basenem leniu****ąc błogo od czasu do czasu oddawałam się kąpielom ale nie chciałam marnować czasu na słońcu no i w efekcie, zanim jeszcze nie przyjechałam do Polski już skóra mi zaczęła schodzić:baffled: Ach no i oczywiście jadłam, jadłam , jadłam. Jedzenie serwowali przepyszne zarówno dania gotowe jak i słodycze. Jeszcze na wagę ni e weszłam ale po takim obzarstwie parę kilo doszło. Najmniej zadowolona jestem z wycieczek. Odwiedziliśmy Kair i Luxor.Trzeba przyznać że starali się pokazać nam jak najwięcej, przez to wycieczki przypominały gonitwę a ja mam uczucie że tylko zobaczyłam to co warto zwiedzić.
Egipcjanie są pogodni ale dość ślamazarni.Śmialiśmy się że to przez te nieustające upały;-) Turysta znaczy dla nich tyle ile są w stanie na nim zarobić a żeby zarobić zrobią wszystko na dłuższą metę są wręcz nachalni. Robiąc z nimi interesy wręcz trzeba się targować można nawet zbić połowę ceny. Ja np. kupiłam sobie tam aż czery torebki za 20 $ każda:tak:

cloe to super ze wycieczka sie udala! A z tymi handlarzami to tak jak mama wlasnie mowila zebyu sie targowac i to duzo.

reklama
MUsiałam na chwilę iść do Juleczki. Napiszę jeszcze że W Egipcie panuje bida z nędzą i jest strasznie brudno. Byłam w szoku jak widziałam Egipcjan wysiadujących przed domem wśrod sterty śmieci:szok: . Dla porównania cały nasz hotel wyłożony jest marmurami. Byliśmy jak w złotej klatce.
Po krótce to byłoby na tyle. Teraz jestem rozlazła i ślamazarna i z niczym się nei wyrabiam. No i strasznie brakuje mi słońca. Mam nadzeję że szybko włączy mi się drugi bieg bo jak tak dalej pójdzie utonę w brudzie
Jutro postram się tu zajrzeć
Dobranoc wszystkim

Do góry