reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A wiecie, że w sanepidzie zawsze można kupić szczepionki za trochę mniejszą kasę:tak: :tak: :tak:
a to ciekawe:confused:Bo ja mam juz recepte wypisana tylko czeka na realizacje.Mam wypisana na dwie szczepionki ale moge kupic tylko jedna izaszczepic po skonczeniu drugiego roku,Jeszcze sie caly czas zastanawiam na d tym.Powiedziala mi pediatra ze moge teraz wykupic i przyniesc do przychodni gdzie oni mi ja bezpiecznie przechoewaja do szczepienia.

Tak jak Wam kiedyś pisałam, moja pediatra jest oszczędna w polecaniu dużej ilości szczepionek:tak: Jeżeli mój Jędrek siedzi w domu i nie ma specjalnie kontaktu z dziećmi to ja szczepię tylko raz.:tak:

Iwonka - ja na twoim miejscu zaszczepiłabym dopiero jak skończy dwa lata. Nie chodzi do żłobka, więc po co wcześniej:confused:. Szczepionki też w końcu nie są obojętne dla zdrowia. Mój Kuba idzie do żłobka i dlatego szczepię teraz. Gdyby nie to, to też bym zaczekała.

No ja myślę,że powinnam zaszczepić Victora.My chodzimy na basen,na babytrefen a tam zawsze maluchów dużo.Niedługo przechodzimy na kolejną grupę od roczku do trzech i chyba warto mi go zaszczepić.

Vici jak dziecko chodzi w duże skupiska dzieciaczków to pewnie, że warto zaszczepić wcześniej. My siedzimy w chałupie :-D to i nie szczepię:tak: ;-)

Ja po prasowaniu, myślałam, że sobie trochę poklikam, ale Ł. wcale nie myśli o spaniu ;-) Przed chwilką właśnie dobierał się po cichutko do mojego plecaczka, a dokładnie listów, które przygotowałam do wysłania. Teraz kręci przy starym monitorze :-)

Zimy na szczęście nie ma, świeci słoneczko - od czasu do czasu chowa się za chmurki, ale nie pada jak wczoraj. Zaraz chyba zbierzemy się i na spacerek. A wcześniej zobaczę zdjęcia Cloe. Wow, zdjęcia rewelacyjne - też sobie trochę pomarzyłam....

reklama
Iwonka - ja na twoim miejscu zaszczepiłabym dopiero jak skończy dwa lata. Nie chodzi do żłobka, więc po co wcześniej:confused:. Szczepionki też w końcu nie są obojętne dla zdrowia. Mój Kuba idzie do żłobka i dlatego szczepię teraz. Gdyby nie to, to też bym zaczekała.
No i chyba tak zrobie z tymi pneumokokami :tak:

Do góry