reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwonka :szok:zupełnie jak prawdziwa. Z taką lalką można udawać że ma się dzidziusia ;-) ale cena szokuje jeszcze bardziej:eek:
Chcę Julci kupić jakąś fajną lalę na zajączka wózek dokupi się na kolejne święto. ;-) Muszę odwiedzić allegro bo w sklepach kompletnie nic nie ma.:no:

Wrela witaj w naszym klubie:-) pisz i czytaj jak najczęściej i nie przejmuj się że czasem możesz nienadążać . Ja tu jestem już od dawna a od czasu do czasu zdarza się że nie bardzo wiem o co chodzi ;-)

Waśnie sobie uświadomiłam, że dziś prawie cały dzień spędziłam przy kompie:szok: :szok: Moje dziecko jakieś takie spokojne, muszę sprawdzić czy gorączki nie ma:-D :-D :-D :-D

Wózek to fajna sprawa dla takiej małej pannicy:tak: :tak: :tak: Któraś z dziewczyn ostatnio pisała o spacerkach z wózeczkiem. Ale teraz to nie mam pojęcia która. Myślę, że Vanesska byłaby bardziej zadowolona z takiego prezentu. Byłaby małą mamusią;-)

to ja pisałam, jak były te ciepłe dni, to ja prowadziłam duzy wózek, a Maja z tym swoim malutkim, fajna sprawa, bo jak dziecku sie znudzi, to taką spacerówkę można złozyc i wrzucić do dużego wózka

Zaglądam i czytam. Też jestem w szoku tą lalką a cena :szok:
My w tamtym roku kupiliśmy małej lalkę baby anabell taką płaczącą łezkami i śmiejącą się. Można ją karmić i przewijać pieluszki. Taki mały bobasek. I do tego spacerówkę. Ogromny wydatek - małej się spodobało a tatuś nie potrafił odmówić. Lalka po dwóch dniach wylądowała w kącie a w wózku wozi zwykłą szmacianą lalkę :) Taki nieprzemyślany zakup. Ale myślę że jak podrośnie to będzie się nią bawiła, będzie miała "swoją" dzidzię :)

reklama
No bo nie mam pomyslu co mozna kupic 1,5 rocznemu dziecku:no:Trudno nie bedzie sie bawic to nie,a moja mama przyjezdza do pl raz lub dwa razy w roku wiec mam okazje zeby teraz mogla to kupic dla niej :-p:-)

Do góry