reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no wiem, sama się wstydzę, ale mnie zeźlił, bo usiadł i oparl się plecami o lodowkę i jak mam chować tam zakupy? Po co mi najpierw truje, bym rzuciła wszystki i chowała, a potem zastawia dostęp? :baffled:
Już.
Iwonka, poszukałam w Explorerze gdzie trzeba pozmieniać. spróbuj najpierw u siebie, to sprawdzisz czy działa:
zakładka Narzędzia, Opcje internetowe, tam zakładka Zawartość, Autouzupełnianie i kliknij obydwa: wyczysć formularze i wyczyść hasła. Powinno posprzątać..:tak:

Iwonka qurczę:szok: :szok: :szok: Ty to zawsze te strony wynajdujesz:szok: :szok: :szok: weszłam tam i...... dobrze, że to ja rodziłam i tego nie widziałam:szok: :szok: :szok: że też mój mąż nie padł przy takim widoku:tak: :tak: :tak:

Novaczka dzieki zaraz sprawdze bo w tej chwili BB przegladam na Mozilli na na Explirerze mialam ciagle ostatnio problem i mi nie chcialo otwierac stron na BB .Ale znowu jak wyczyszcze to wszystko a ja nie moge tego tam u nich zrobic bo trzy osoby korzystaja z tego komputera u tesciowej

Iwonka qurczę:szok: :szok: :szok: Ty to zawsze te strony wynajdujesz:szok: :szok: :szok: weszłam tam i...... dobrze, że to ja rodziłam i tego nie widziałam:szok: :szok: :szok: że też mój mąż nie padł przy takim widoku:tak: :tak: :tak:
Ale i sa takie okropne tez zdjecia z porodow wczesniakow az zaraz z tamtad wyszlam jak ogladalam:no:te z czerwona gwiazdka sa najgorsze

iwonko, mozilli nie mam, wiec nie sprawdze jak sie w niej to robi.
a u tesiowej, to w najgorszym przypadku zapamieta login:confused2: wiem, ze to cie nie zadowala, ale bez hasla niewejda na twoje konto.
martyna wlasnie zaliczyla podloge i mam ja na kolanach, pisze wiec jedna reka i nie mam shifta, stad brak wielkich liter

Zaczely sie teletubisie i mam dalej czas na klikanie a tu nikogo nie ma:-:)no:
U mnie dzis pochmurno i kropi deszczyk ale tez slyszalam ze od jutra ma byc juz cieplej i sloneczniej
Naur WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKONCZENIA 26 LAT :-):-)
kwiatyy.gif

reklama
Novaczka wiem ze bez hasla nie wejda ale jak zapamietaja moj login to juz nie problem sie samemu zarejestrowac i po czytac co tam iwonka2006 pisze:tak:

Do góry