reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Uff, dzieciaki śpią, mąż moczy się w wannie, no to ja choć na chwilkę do was;-):-D.
Z tymi facetami to już tak jest, że nie doceniają co mają. Ale wszystko do czasu;-), aż im ktoś inny oczy otworzy:cool2:.
U nas dzisiaj tak wiało, że o spacerze można było zapomnieć. No i cały dzień kisimy się w domu. Już mam dosyć:baffled:. Przez takie siedzenie, tylko jeść mi się chce, a potem mi ciężko i już bym poszła chętnie spać:tak:.
Iwonka - fryzurka na pewno jest świetna, a ty taka skromna jesteś;-):tak::-).
WerEla - opowiadałam mężowi o tym jak twój kolegę zaprosił z nienacka, żeby mu bałagan pokazać i nie wiem, czy dobrze zrobiłam, bo pomysł mu się bardzo spodobał:baffled::eek:. Mam nadzieję, że mi takiego numeru nie zrobi:dry:.

reklama
Acha zapomniałam wa, powiedzieć,że zakupiłąm testerka,ale zrobie jutro rano.
Ja się na nic nie nastawiam,bo to będzie mi źle wróżyło.

Ewciu - jasne, nie nastawiaj się, a my i tak będziemy trzymać kciukasy:tak:. Pierożki pychota, już je skonsumowałam (jeszcze gdzieś tam się zmieściły:-D, choć sama nie wiem gdzie:baffled::-p). A talerz też bardzo ładny - to chyba kaszubskie malunki:confused:.

Moje dziecko tez spi a ja usnelam obok:tak:chyba zapach tych pierogow mnie tutaj zwabil.:-D:-D:-DIde sie umyc i sie klade ale moze jeszcze wpadne do was.Na szczescie gosci dzis nie bedzie:tak:

Cześć dziewczątka.
Wpadłam w przerwie pomiędzy kolacją, a kąpielą:tak:
Iwonka, witamy spowrotem!:-D :-) :happy: A moze jakieś zdjecie i same ocenimy? My Ci powiemy jak wyglądasz..:confused:
Sylwia, bardzo się usmiałam z tego pilnowania Cię i spytków co tam dziś robiłaś. Ale czymze jest miłosć bez krzty zazdrości?;-)
Ewcia, owszem częstujesz, ale tak przez szybkę monitora, to mi tylko bardziej ślinka leci, choć niby po kolacji jestem..:laugh2: Jutro z samego rana czekamy na wynik testerka, bo z tymi zapachami... no wiesz..
Kasiulla, no nieźle z tym zarodkiem. Lenka wygląda na całkiem żywą.. :happy: Na szczęście! I Twoj mąż po takich przejściach chciał odejść od Was z laptopem? :szok: Oj, nieładnie..
WerEla, jak tam w szkole? :confused: Nie jesteśmy chore, po prostu czasem jednak zajmujemy się dzieciaczkami i mężami w domku, zeby móc cały tydzień sobie klikać i nie być oskarżone o zaniedbywania..;-) :tak:
Noelia, piękna nazwa ten kogut,:-D :-D jakoś nigdy tak nie pomyślałam, a trafnie!

A my sie jednak wybralismy na spacer i to gremialnie, czyli z meżusiem, Niby wiało, ale znośnie było, a w słoneczku to całkiem przyzwoicie. A po spacerku, to mój mężuś zajął się Tyśką, a ja na bujaczku przycięłam komarka.. :tak: Oj, trzeba mi było tego.
No to popisalam. Teraz idę się odmoczyć i wypienić. Jutro świętujemy roczek Tysi i to ona bedzie najważniejsza, ale dzisiejszego wieczoru.. kto wie?
Pozdrawiam i dobrej nocki życzę.

noelia Jesli chodzi o ten balejaz(kogucika) to tez mnie sie pytala czy chce pol na pol farbe czy moze dwa do jednego czyli np wiecej balego a mniej ciemnego i ja chyba moglam wybrac te druga opcje ale nie wiedzialam ze sie nie dogadalysmy do konca:tak: A i jeszcze sie pytala czy cienkie pasma czy grube ma robic:tak:Ogolnie to na wlosach fajnie to wyszlo i ladnie to wyglada tylko dla mnie to jest roznica bo mimo ze i rozjasnilam wlosy to z drugiej strony jak sie na to patrzy to mam i ciemniejsze,No moze sie przyzwyczaje,w koncu mam ciemna oprawe oczu i ciemne grube brwi:szok::-D
Zapomnialam napisac jak moje dziecko wczoraj robilo przysiady:szok:okazalo sie ze zobaczyla swoj cien na scianie:-D:-D:-D:-D:-D jeszcze pozniej jej pokazywalam rozne stworki z moich rak na tej sciane to i dzis chciala zeby jej to robic:tak::tak::tak:A teraz przed snem jak juz lezala to z 10 min ogladala bacznie swoje raczki i paluszki i kazdy pokolei dotykala jakby je liczyla:-D:-D:-D
Pogoda na szczescie ma dluzszy czas byc piekna i juz tego wiatru ma nie byc,moze jutro wyciagne swojego na stadion po jakies zakupy:-pDo nowej fryzurki przydalyby sie nowe ciuszki :-D:-D:-D:-D A i komorke mam nowa tez od dzisiaj:happy:

U nas też wiało niemożliwie, z pędem wiatru przeszłam się tylko na zakupy, a synek został na ta chwilkę z ciocią. A tak cały dzionek w domku. Co z tym naszym klimatem się dzieje :no: :szok:

reklama
Iwonka zdjęcie jakieś pokaż gremialnie ocenimy:tak:;-)
Nowaczka fajnego masz męża. Mój po wspólnym spacerze uważa że zrobił wystarczająco dla rodziny i zazwyczaj zabiera się za komputer w ramach relaksu:dry: Oczywiście czekamy na relacje z imprezki Martynki i może jakieś zdjęcia?:tak:
Ja w końcu doprowadziłam do porządku parter teraz tylko pierwsze piętro i będzie z głowy (tak na tydzień oczywiście:dry:) W domu jest zawsze robota nie przerobiona.

Ewcia trzymam kciuki:tak:

Do góry