reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
pierwsza :szok: :-D

witam sie i zaraz spadam, w końcu tak piękną pogode trzeba wykorzystac, wpadnę wieczorkiem, no może szybciej, bo ciekawa jestem jak tamtestowania Ewci

to pa pa, życze miłej niedzieli i buziaczki :-D
wielkica321usni3.gif

Druga !:-);-) Pogoda śliczna , wyślę dziadka z dzidzią na spacer będzie chwila wolnego:tak::-p
Ewcia czekamy!

Czesc kobitki! Ja to juz wogole nie wyrabiam z czytaniem, tylescie naklikaly ze nie dalam rady i sie poddalam:baffled: :baffled:
Ewcia, napisz od raz czy przylecial do Was bocian:tak: ;-) Ale sie porobilo, chyba wiosna sprzyja rozmnazaniu sie hahaha:tak: :tak: Ja tez zaszlam wiosna w maju wiec pewnie to dobry i plodny czas:tak:
U nas super pogoda sloneczko i jest 15 stopni:tak: . Wczoraj bylismy na spacerku po lesie i bylo cudownie. Chyba ze trzy godzniy "wdychalismy" wiosenny las, az sie od razu lepiej robi:tak: Moj maly juz biega jak szalony, dostal takiego speeda, ze nie nadazam:laugh2: :laugh2: a tym bardziej moja mama:tak: :laugh2: Teraz dopadla go faza wyrzucania wszystkiego, co ma w raczce na ziemie, wiec juz smoczki zostaly pogubione:tak: We wtorek idziemy na powtorzenie szczepionki MMR i potem na dlugi czas koniec ze szczepionkami. Witaminy D3 tez juz nie trzeba podawac, jedyne co przepisal lekarz to fluor na zdrowe zabki:tak: ;-) .Ja musze szkolic swoj angielski, bo prowadzimy korespodencje rowniez w duzej czesci w tym jezyku, a jezyk angielski- prawniczy niestety rozni sie od typowego znanego mi jezyka angielskiego uzywanego w sytuacjach powszednich:tak: Ale co, musze wysilac szare komorki i zapisze sie pewnie na jakis kurs buissnes english albo cos podobnego:tak:
Dzisiaj na obiad robie pizze, ktorej pewnie nawet nie sprobuje, ale kto wie, co mnie napadnie. Na razie moja dieta posuwa sie do przodu juz mam -17 wiec do rozmiaru 38 juz po drodze:tak: ;-) ;-)

Cześć dziewczynki ;-)
Przejrzałam szybciutko o czym pisałyście wczoraj, ale tyle tego było że już nie pamiętam.

U mnie zmiany od wczorajszego wieczora, jeszcze trochę to będę musiała spakować mojego przyszłego niedoszłego męża bo już mnie wyprowadza z równowagi. Wiosna idzie i czas na wiosenne porządki :tak:
Wyszedł na godzinę wczoraj do kolegi na mecz a wrócił po czterech, szlag mnie trafia, ja nigdzie nie wychodzę a on co weekend :wściekła/y: bo mówi że przecież to nic złego jak wyjdzie się odstresować pogadać z kolegą.A ja to przecież nigdy nic nie muszę. Nieodpowiedzialny gówniarz, bo już inaczej nie potrafię o nim myśleć. Jestem wkur....., od rana awantura. Swietnie niedziela się zapowiada !!! Już nie chce mi się nawet o tym myśleć i pisać, więc was nie zanudzam ;-)

Weronika obudziła się o 4 w nocy i stwierdziła że nie chce spać :wściekła/y:
Ale była bardzo kochana, ciągle mnie całowała i przytulała z całej siły, żebym nie zasnęła :-D

EWUNIA to ty szybko wstawaj i rób ten test bo my musimy wiedzieć !!!!!!!!

To tyle na razie bo zapomniałam co miałam jeszcze napisać ;-)

Idę do łazienki bo jeszcze siedzę w piżamce, trzeba się umyć i ubrać. Pogoda piękna więc chyba wybierzemy się na spacerek.

Werela Ty sie chlopem nie przejmuj, bo oni wszyscy sa mniej wiecej ;-) tacy sami, moj jak wracal z pracy twierdzil ze jest bardzo zmeczony i klads sie na kanape, myslal pewnie ze ja to w domu "tylko" siedze z dzieckiem, wiec nic nie robie:laugh2: :laugh2: :laugh2: Jakze szybko sie przekonal, ze siedzenie z dziecko to ciezka harowka!!!:tak: :tak: I dobrze, niech wie, jak to wyglada! Teraz ja tez pracuje, wiec jak wracamy do domu musimy sie dzielic praca przy malym, wiec no problem:tak: :tak: Moze tez go zostawiaj na troche z mala a Ty idz na kawke do kumpelki, to zobaczy jak to fajnie:tak: :tak:

Mnie na razie moj jedynaczek wystarczy, jak nie zmienie zdania za 3-4 lata to juz pewnie nim ostanie:))))

reklama
Witam:-):-):-)A my spalismy dzis do 9:00:tak::tak::tak::tak::tak:a z lozka wstalam o 10:00:tak::-):-)LUKSUS:-) Piekne slonce,na dworzu w sloncu jest ponad 30stopni:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:My juz po sniadanku i nie dlugo ruszamy z domku:-)MILEJ NIEDZIELI:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Ewcia I jak tam:confused: Jak nie teraz to w maju sie uda:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry