reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie,,,
ja tylko na sekunde..
Mój mąz przyjechał o 14 w sobote,oczywiście kłamał,że nie wraca i jest wsyztsko oki...:-) ;-) :tak:
Siedizmy na wsi u jego siostry,grilek,wodke chlopy pija,a my browarki,,,
ja przyszłam do domku wykapac synka,bo juz padniety...
A suiedzimy kolo przyczepy,rozłozyliśmy jej namiot,i super tam ciepło i dużo miejsca..
pzdro
Jutro opisze co i jak u mne...

reklama
Oj chyba Leika nas zwodzi bo z chrzcin wkoncu zadnej fotki tez nam nie wkleila:no:;-);-);-);-);-)
Moj oglada jakis film a ja buszuje po necie:tak:

A to znowu jaa.
Moje dziecko śpi,usnęło przed chwilką,no to ja szybciutko korzystam z netu u szwgaierki hehe
Mój mąz dzsiaj chce wypróbowac przyczepe cempingowa w spaniu i idizemy tam spać,ciepe.ło mamy iw syztso jest,zabieram potem dziecko i myku do przyczepy,,,hmm ciekawe jak będzie pierwszą noc w przyczepie...:-) Mam nadzieje,że spoko,że Matunio dpbrze będzie spał, ja się obawiam,ale w końcu musi byc ten pierwsyz raz tam spania.

Pycha zajefany kawał ale się usmiałam ide opiowiedziec innym,hehe:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Donatelka,ale się najexdziliście o wogóle,pa

Iwonka,widizałam,że cosik cię zxa długo nie ma kobietko....fajen foteczki,,,i fajnei,że już wiesz co z suwaczkami...:-)

Cloe super się wybawiłaś widze,ja tez lubie takie zjazdy,na szczęscie zawze ich troszke mam:-D :tak: ;-) :-) :szok:

Leika dobrze,że wyjazd się udął..
U mnie ogólnie dzisiaj ciepło,24 w cieniu i słonko,,,super uwielbiam taka pogode..
Dobra zmykam na impre do przyczepy hehe:-D :-D Buziaki
do jutra
dobranoc

Witam wieczorkiem widzę,że niezawiele pisałyście hehe to mniej czytania dla mnie.
Zuzia super okolice mmmmmmmmmmmmmm
Leika ale przynajmniej wypoczeliście

Ewcia w koncu twz blogaska zakladam,uf strasznie dlugo sie do tego zabieralam,chyba z rok:szok::-DMilej nocy i owocnej !!!!!

reklama
Do góry