reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje dziecię śpi. A ja z kawusią przy kompie. Standardowo :tak: ;-)
Jędrek zjadł dziś mandarynkę i dostał czerwonych plamek na buzi:-( czy to możliwe, aby tak od razu dostał jakiegoś uczulenia:baffled: :confused: :baffled: Mam nadzieję, że mu to zniknie:confused:

Ewcia mój mąż przylatuje dopiero w sierpniu, ale przed jego przyjazdem my wybieramy się na 2-3 tyg. do niego. Potem razem wrócimy. Tym sposobem pobędziemy dłużej razem :tak:
Co do wyjazdu nad morze to chciałabym do Ustki, ale jeszcze nie wiem. Daty też nie znam, bo to są plany dopiero. Myślę, że zdecyduję się jechać tam, gdzie znajdę fajne noclegi :tak: Zobaczymy co z tego wyjdzie! Na razie nakręcam koleżankę. Chyba udało mi się ją namówić :tak:

Novaczka Ale numer z tym 1 czerwca :-D Jak mój syn będzie takim artystą jak Twój mąż, to będę miała wesoło w domu :tak:

Vici jak tam Victorek? Mam nadzieję, że lepiej :tak:

Czesc, my juz po obiadku. Maz po sniadanku wykapal Erika, bo stwierdzil, ze dzis i tak nigdzie sie nie oplaca wychodzic, bo pogoda mieszana, raz pada raz swieci slonce. A poza tym jego ukochany zespol pilkarski gra Borussia Dortmund, wiec nigdzie go dzisiaj nie wyciagne:tak: ;-) :laugh2: :laugh2:
Zuzia jeszcze troche mieska mi zostalo, na brzuchu kilka pomniejszych oponek, a reszta zadowalajaca:tak: Ja na Twoim miejscu bym sie nie zastanawiala, tylko rezerwowala bilety do tych Wloch:tak: :tak:
Novaczka, Ewcia, moja dieta to nie glodowka, jem prawie wszystko na co mam ochote, liczac przy tym odpowiednie punkty. Owoce i warzywa do woli i duzo wody mineralnej. To dieta weight watchers. Trzeba dobrac odpowiednia liczbe punktow, ktore mozna "przejesc" w ciagu dnia i tyle. Ja moge jesc 23 punkty. Diete zaczelam w polowie stycznia i jakos tak w dwa miesiace juz bylo -20kg, szybko mi poszlo:tak:

Wow sewa ja mieskzam 18km od Ustki,heeh bardzo blisko mam do morza..Może sie spotkamy..
Zuzia rezerwuj,bo potem nie będize miejsca i nie pojedziecie,a wyjaz dsię fajnie zpaowiada.
Novaczka wow od rana szalejesz,chyba sie szaleju najadłas:szok: ,uważaj na siebie kobietko:tak: ;-) :-)

A u nas właśnie się rozpadało - leje i wieje straszliwie:szok:. Dobrze, że już wróciliśmy z placu zabaw. Kuba całą drogę szedł pieszo:tak:.
Co do wyjazdu, to wieczorem zobaczymy jak sprawa wygląda z noclegami i się zdecydujemy. Być może będzie możliwość wyjazdu już w lipcu:happy:. Jeszcze waham się które miejsce wybrać, ale chyba Wenecję. Jak któraś była, to doradźcie gdzie jest ładniej i ciekawiej:-).
Novaczka - międzi innymi po to tu jesteśmy, żeby wyżalić się nawzajem w razie potrzeby:tak:. Dobrze, że sytuacja w domu już opanowana, a wakacje w domu też mogą być fajne;-).
Sewa - uczulenie może się pojawić tak szybko, więc uważajcie na te mandarynki (może to tylko od jakiegoś środka do opryskiwania i jak kupisz inne, to nic się nie będzie działo:confused:).

Ewcia jak będę wybierała się do Ustki to dam znać :tak: :tak: Super byłoby się spotkać:tak:
Spox jasne,czekam...A kiedy amsz zamiar latem czy jakoś niedługo??

A ja już w domku,Matunio już po wyrku lata w te i wefte...
U cioci popołudniu słonko,ciepełko,ale potem chmuryyy i ciocia ans do domku przywiozła.. czekamy an tate az wróci z ryb,ale to chybaa będize koło 21.a mama jeszcze musi jakiegoś kolege odwieźć,który z akierowce robi,bo reszta pije...:tak: :-)

No i u mnie na koniec dnia sie rozpadalo.Pozegnalismy dziadka Vanesski bo jutro juz odlatuje do Kolonii.A i dostalam nowy aparat foto Olimpus,superowaty jest tylko musze wgrac progeram na kompa i wkleje nowe fotki :tak::-)

reklama
No to iwonka Vanesska chyba nabawiła się z dziadkiem i teraz będzie tęskniła,że wyjeżdża. Super że fajnie było...
AA nowy aparat i foteczki dawaj pooglądamy co za cuda porobiłaś nowym aparatem...

Do góry