Dzień dobry.
My już po śniadanku,mama kawe pije ic zytam co od wcozraj naklikałyście. ja dzisiaj jestem bardzo fajnie wyspana,od razu po obudzeniu wstałam i oki.Wczoraj do 1 w noy siedizałam na necie,
Iwonka chyba śpi??;-)

bom też była...
A ja odziwo jak poszłąm później spać to wstaje wcześniej i lepiej się wysypiam, a tak zawsze jak spałam do 10 i szłam o 22,to rnao nie mogłam sie zwlec z wyrka,chyba to było z adługo i nie mogłam się podnieść.heh dziwnie...
Dziewczyny dzięki bardzo za te wspaniałę słowa i ogólnie za to ze jesteście.
Leiczka pewnei jak sie za długo tu nie zagląda to potem trzeba czyta c i czytac i czytac,ja zawsze zaglądam chociaż nie zawsze mam czas na odpisanie,ale z ato zawsze jestem an bieżąco i potem nie musze tyle stron naraz czytać.

Ania138 mam nadzieje,że dzisiaj się lepiej czujesz kochana??
WerEla u mnie odwrotnie z tym spaniem i wstawaniem...
Ola K. ostatnio non stop były problemy z dostaniem się do BB,wszystkie je miałyśmy,ale już naprawili.A co do alergii to ci współczuję,bo ja nieraz miałam oczy pozacierane i wtedy non stop łzawimy i nic nie widziałam.A jeszcze większ emiałąm nerwy na siebie,bo nie mogłam się powstrzymać od tarcie i potem złą na efekt,ach z tymi oczkami..MIłej wizyty u denta...:-):-)
Pycha obudź się,zapewne już niedługo małęj przedjdzi ekaszelek i obie się będizecie wysypiały.
Ania138 a gdzie na wakcje sie wybierasz??
U nas juz jestc iepło i piękne słoneczko,,superowato. ja juz włoski umyłam,bo niedługo z Matkeim wychodizmy,idizemy do UP i potem do przedszkola na dni otwarte,niech zobaczy co tam sie dzieje

;-).