reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aniab nom lato ma być ciepłe,w lipcu ma być koło średniej czyli 25 stopni,a w sierpniu niby powyżej i to grube,pewnie pod 30 stopni.
Ja jade w lipcu od 27 lub 28 do 8 lipca.:cool2::tak: Alez długo mnie nie będzie na BB:zawstydzona/y::-(rany julek kiedy ja nadrobie wsyztsko.

Ale wiecie co będe na blogu wpisywała notki i zdjec i przez mms. Bo niby można,ale nie probowałąm. Musze wyprobować.
Hmm a moze BB tez sie tak da zrobić mmsem napisać:confused::sorry2::dry::baffled:.

Ania138 mniam kebaby, a ja kurcze non stop się odchudzam i to non stop od jutra hee:-D:-D:-D. Oj dobrze,że szwgaier był na wycieczce tam,bo byście przyjechali a tu pustooo:szok::tak:.

A ja widze,że niektorzy już planują wakacje. Pochwalcie się gdzie się wybieracie i kiedy,trzeba zrobić liste kiedy kogo nie ma i na ile,hehe:-D:-D

reklama
Acha ,Ania 138 mojej teściowej też się wydaje że wszystko wie lepiej, ale dzięki temu że mieszkamy 120 km od siebie to nie ma czasu ani na danie sobie nawzajem w kość ani na poważniejsze spory. I dobrze, niech tak zostanie;-)
Teściowa niech stu lat i doczeka byle z daleka!!! :tak::-D:-D:-D

cloe ta ginka to pewnie wie że z kobietami w ciąży się nie zadziera :-D:-D. To super że wszystko ok. No i czekamy na suwaczek ;-):-D

Czesc Dziewczyny

widze ze ten watek tetni zyciem;-) mam nadzieje ze moge sie przylaczyc do Was...?
Ja od 1,5 miesiaca siedze w domu z ,moim prawie poltorarocznym synkiem, ale przyznam szczerze ze niebardzo mi sie to podoba...ale moze nabiore od Was troche radosci i innego podejscia do sytuacji.

pozdrawiam

Witaj Agatko,u nas pisaj często,wyżalaj się i spodziewaj miłęj a nawet bardzo atmosfery. wszyscy przyjażni i życzliwi i możesz tu siew ypłakać wyskarżyć na życie itp itd.
Buziaki...

Ewcia widzę ze Ty to jak ja na diecie:-D Jak mam sobie cos odmówic skoro tyle dobrych rzeczy jest i pokusa wielka:laugh2:
Witaj Agata i pisz tu do nas o czymkolwiek, zawsze to raźniej i czas szybciutko zleci:tak:
Aniu mniam kolacyjka:-) Ale Ty masz dobrze z tym spaniem:tak:ale dziś chyba jakaś ciężka noc była bo ja też się ledwo obudziłam
No i Mati wstał i lecę obiadek wstawiac bo jak sięzasiedzęna BB to mnie wieczór zastanie:-D:szok:

Dziewczyny RATUNKU! tydzień temu wymyśliłam że zrobię Mai dwie imprezy kinderbal i dla rodziny. Z tą drugą nie problemy ale co mam zrobić do jedzenia dla dzieci? :errr: Niby to takie proste bo przecież robie jedzonka Mai od 2,5 lat a ty jak przyszło co do czego pustak w głowie. Jak do teraz wymyśliłam galaretkę z bitą śmietaną, no tort oczywiście, może frytki? I nie wiem na którą godzinę może na 14 albo 15, jak myślicie? Help
Witaj Agatka, zobaczysz z nami odkryjesz dobre strony bycia w domu z dzieckiem :-D:-D:-D, ale jak nie to reklamacji nie przyjmujemy :tak::-D:-D:-D. Napisz wszystko ( no nie dosłownie ) o sobie i synku.

witamy nowa mame :-)

moja maruda śpi, choć dzis już jest trochę lepiej z humorkiem, obym nie zapeszyła :-)

Ewcia i aniab ja tez codziennie zaczynam dietę i jazde na rowerze, a rower to chyba już zardzewiał :no:

cloe fajnie że wizyta sie udała i doszła do skutku, a teraz czekamy na suwaczek :-)

co do wakacji to ja juz się chwaliłam, że jedziemy do Włoch :-) już nie mogę sie doczekac, wczoraj właśnie rozmawiałam z kuzynką, z którą lecimy, a która teraz tez tam była

Witam ponownie.Obiadek dla dziecka sie robi a Victorek śpi.Trochę posprzątałam a z odkurzaniem czekam aż wstanie,no i z psem trzeba też wyjść.
Cloe dobrze,że cię przyjęła.
Agatka witaj.
Ania Victor jest dużo młodszy ale może też dasz mini parówki podobno super dzieciaki zajadają no i owoce jakieś.Ja myślę,że godz.15 jest oki.Najważniejsze abyś miała już w głowie trochę zabaw co by im się nie nudziło.Tak myślę.

reklama
Do góry