reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziekuje Wam wszystkim za życzenia ;D
Sorbek mam na imie Kasia ;D

Mysmy byli dzis w poradni rehabilitacyjnej i pani doktor powiedziała ze juz widzi poprawe. I ze dała by Maciusiowi wiecej niz 4,5 miesiaca.

Przy okazji zrobiłam zakupy dla Macia.

Ksena przykro mi z powodu szwagierki.

reklama
Kunda Sto lat sto lat, przesyłamy Ci z Noe milion urodzinowych całusków :-*
jsorbek Śliczna jest twoja Maja :) ale podobno wszystkie Maje to ładne kobietki ;) :laugh:
Kalinka Synuś to chyba do Ciebie podobny

A u nas w wawie łonko zapukało w okna w pierwszy dzień wiosny...och jak miło

Wszystkiego naj w pierwszy dzień wiosny kobitki ;D...oby w końcu przyszła

oj i tyle się napisałam Noe się znudził glizdą ide z nim pogadać...i chyba kupimy ten ocean choć już nie wiem gdzie go postawimy w naszym domku,niedługo jak tych gadzetów będzie przybywać zginiemy w nich ::)

no ładnie jak w końcu uśpiłam mojego terroryste to wy pouciekałyście :p
No to ide zająć się swoim dużym mężczyzną 8)
Dzisjaj w warszawie o odz.18 pod metrem odbyły sie wielkie brawa dla wiosny,ludzie zebrali sie przez internet było ich naprawde dużo...może to coś pomorze

sorbek ;D ::) ;D ;D

Sorbuś to ja sie ciesze ;D .Jak jeszcze gdzieś dorwe jakieś "MIMKOWATE pirdołki " ;) :p to podesle ci :) .Jak oczywiście będziesz chciała :)

a teraz uciekam poprzytulac moją wiekszą kruszynke , bo małą już śpi ::) ;D

Dobranoc , pchły na noc...

Witam z wieczorka mi się ostatnio to zbytnio w domu nie chce siedzieć wiec korzystam i uciekam na słoneczko mimo tego że rano sniegu napadało to pogoda była i tak udana :):)

Mała już śpi stary też a ja jak zwykle tutaj klikam sobie :):)

reklama
Do góry