reklama
kinia2511
Szczęśliwa żona i mama:)
Pati.. po części Cię rozumiem przez co przeszłaś bo Alutka miała być bliźniakiem.. jedno z bliźniaków straciliśmy ale myślę że tak właśnie miało być by Ala była zdrowa i ja.. ja kilka lat temu przeszłam zawał płuca i to że Ala jest na świecie /po wielu, wielu staraniach i wyczekiwaniach jej/ to dla nas jest cud nad cudy.. to że jest zdrowa /mimo grożącej jej wady serduszka z powodu leków które brałam w ciąży/ to kolejny cud.. i mimo ze człowiek cierpi w takich chwilach niesamowicie, to myślę że Zuzia wynagrodziła Wam te trudne chwile z nawiązką
)
ps. co do naszego roztania..przyznam że było ciężko bo mężuś na misji jest/a teraz już był w Afganistanie..
ps. co do naszego roztania..przyznam że było ciężko bo mężuś na misji jest/a teraz już był w Afganistanie..
kinia2511
Hej Dominika
Przyznam Ci się że sama jestem tutaj dopiero od trzech dni ale dziewczyny są tutaj tak kochane i wyjątkowe że czuję się na wątku tak dobrze jak w domu
)
Przyznam Ci się że sama jestem tutaj dopiero od trzech dni ale dziewczyny są tutaj tak kochane i wyjątkowe że czuję się na wątku tak dobrze jak w domu
Pati , Kinia - Mi rownierz jest przykro i nie potrafie sobie wyobrazic tego uczucia straty.Wspolczuje,Nie wiem co napisac serio. Nigdy nie bylam w takiej sytuacji. Cala ciaze przeszlam bardzo dobrze bez komplikacji w szpitalu nawet wczesniej zakonczylam wizyty.o Dzidzie sie tez nie staralam za specjalnie..takze nie potrafie sobie wyobrazic tego uczucia.ale podziwiam Was naprawde..Moj Tata tez jest z ciazy blizniaczej i tez jego siostryczka nie przezyla:-(Moja Ciocia - ale to dlatego ze zachorowala w tymych czasach na zapalenie pluc i umarla jak miala 2 tygodnie.:-(przykre to strasznie .
busiaki
busiaki
kinia2511
Buziaczek jak patrzy się pierwszy raz w oczy Istotki, która właśnie przyszła na świat, to zapomina się o całym świecie.. o wszystkim co boli, co było.. to niezapomniany widok, który wynagradza wszystko... sama zobaczysz już tak niedługo.. sama nam opowiesz jakie to piękne uczucie... będziesz pierwsza, na którą te oczka popatrzą z bezgraniczną miłością...
A teraz mówię Wam dobranoc.. śpijcie słodko kochane mamusie
) do jutra:-)
A teraz mówię Wam dobranoc.. śpijcie słodko kochane mamusie
Kinia - Slicznie to napisalas he he 
Oby tak bylo jak mowisz.
Ja rownierz Wam mowie dobranoc ide sie umyc i do lozeczka.czekamy na Tatuska
Do jutra ?!
Busiaczki spijcie dobrze i slodziutkich oraz spokojnych snow zycze.

Oby tak bylo jak mowisz.

Ja rownierz Wam mowie dobranoc ide sie umyc i do lozeczka.czekamy na Tatuska
Do jutra ?!

Busiaczki spijcie dobrze i slodziutkich oraz spokojnych snow zycze.
czarna551
Fanka BB :)
kinia pięknie to powiedziałaś-chodz i tak brakuje słów żeby opisać to cudowne uczucie!!
Pamiętam jak z Dawidem leżałam 2 godz.po porodzie!!! Pielęgniarki,lekarz coś do mnie mówili a ja nic -poprostu ich nie słyszałam tylko patrzyłam na tą małą istotkę ssającą cycusia.....ach...ale się rozmarzyłam!!!!Jeszcze mi się zachce drugiego!!!!
Dobra już idę spać....
Pamiętam jak z Dawidem leżałam 2 godz.po porodzie!!! Pielęgniarki,lekarz coś do mnie mówili a ja nic -poprostu ich nie słyszałam tylko patrzyłam na tą małą istotkę ssającą cycusia.....ach...ale się rozmarzyłam!!!!Jeszcze mi się zachce drugiego!!!!
Dobra już idę spać....
lilitu1984
Mamusia Synusia
pati aa wszystko mozliwe
teraz jestem zaspana juz troszke ale jutro sie odezwe
reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Pati i Kinia wlasnie przeczytalam moje wczorajsze zaleglosci i jestesm cala ubeczana:-
-
-
-( piszecie o takich smutnych rzeczach:-
-
-
-(
podziwiam was kobitki za wytrwalosc i psychike.
tak wogole to dzien dobry
witam nowa mamusie
podziwiam was kobitki za wytrwalosc i psychike.
tak wogole to dzien dobry

witam nowa mamusie

Podziel się: