reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Przywiozlam M z pracy i juz sie poklucilismy:angry::angry::angry:normalnie tak wmnie wkurzyl ze zaraz nie wiem co sie ze mna stanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po co wogole po niego pojechalam mogl sobie tam siedziec cala noc.................

reklama
Witaj buziaczek doczekasz się kochana aż Ci jeszcze nie raz czerwona emotikonak ( :wściekła/y: ) będzie potrzebna ;-):tak::-D:-D.
agatka nie denerwuj się złość piękności szkodzi a my tu ( jak już kiedyś pisałam ) jak terapeuci wysłuchamy i dobrym słowem poratujemy :tak::-D:happy2:

Moj M powinien juz wrocic godz temu mial tylko do klienta zakupy zawiezc i to 2 min drogi z tad:dull: ciekawe gdzie sie podziewa,( po klutni) mam tylko nadzieje ze nie u jakiejs innej:dull::dull::eek::eek::angry::angry: juz mi wszytsko do glowy przychodzi:no:

Buziaczek odpoczywaj jak najwięcej i ciesz się jeszcze błogim spokojem:)) już niedługo kochana!!
Agatka po każdej burzy wychodzi słoneczko:)) zobaczysz będzie dobrze!! popatrz na to z tej strony..jakie po takiej burzy jest przyjemne godzenie:))

A u mnie hydraulik był, jak zobaczył piec to za głowę się chwycił!! ale tak to jest jak wynajmuje się mieszkanie:( mówi że najlepiej byłoby zamontować nowy piec ale pewnie nie doczekamy się tego od właściciela:(( jak na razie nie kapie a przy okazji niecnie go wykorzystałam i wymienił mi jeszcze głowicę w cieknącym kranie i węża z prysznica który mi pękł parę dni temu.. Męża w domu brakuje i wszystko się sypie..

Kinia to dobrze ze hydraulik wszytsko naprawil jak Twoj M przyjedzie to przynajmniej bedzie mogl spedzac czas z Wami a nie w lazience:happy2: A On juz za niedlugo przyjezdza nie?? dobrze kojarze?

Agatka dobrze, że hydraulik był stary i bezzebny troszkę, bo mężuś mógłby troszkę z zazdrości poszaleć:)) już samo słowo hydraulik wzburza w nim krew:))
a co do powrotu:)) samolot ma 11.lipca, leci ok.16godzin więc 12.powinien być w domku..mam nadzieję, że termin wylotu się nie zmieni..to wojskowy lot a niestety na terminy wojskowe nie można liczyć, to jedna wielka niewiadoma.. a ja zamiast się cieszyć, że to już niedługo to niedobra żonka strasznie jestem i narzekam że jeszcze tyle dni!!! zmierzła się robię strasznie:)) ale to pewnie już z tej tęsknoty mi do główki uderza:)):-D:tak:

jestem dziewczyny
W plazie było superr,spotkałam się tam z kumpelą która poznałam przez necik,juz prawie rok się nie widziałyśmy.Dzieciaczki sie tarzały w kulkach a my gadałyśmy a gadałyśmy.Potem pizza,lody i ja jeszcze zaliczyłam H&M kupiłam Zuzi pasek do spodni,bo ona to ma tak małą pupkę że wszystkie portki jej z tyłka lecą ;-/
Cloe - wszystkiego najlepszego!!!! :-)
Duzo dużo radości z Życia ŻYCZĘ :-) buźka cmok cmok
Co do małżona to dziś drugi dzień mamy cichy,ale ja pierwsza buzi nie dam!!!ach ci faceci nic nie rozumieja!!! ;-/
potem powklejam kilka fotek ;-)
]zmykam do sklepu po mleczko,bo zuza woła kakałko ze chce
poźniej jeszcze do was zajrzę
ALE MI MIŁO WOGOLE WAS CZYTAC,NAPRAWDE ŚWIETNE BABECZKI Z WAS ;-);-)

reklama
Witam
Jak przeczytałam twoje wypowiedzi Tuśka to jakbym siebie słyszała mój mąz tez tak myśli ze nie robie nic i tak sobie mysle ze kiedyś musze się wynieść z domu na cały dzien coś mu pościemniam ze musze załatwic jakieś swoje sprawy i moze wyedy poczuje sie tak jak ja że wieczorem to tylko o łóżku myśle i padam jak mucha ale on przeważnie tego nie rozumi tylko myśli jak mogę być tak zmęczona no i po czym.Ale szkoda gadać ja wiem swoje a on swoje moze kiedyś sie to wszystko zmieni jak mała podrośnie
Pozdrawiam papa
200511051965.png

Do góry