reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam znowu.Tak się u nas przejaśniało,że już od ponad godziny leje:-(
Zdięcia super wszystkie a wakacje w przyczepie to super sprawa(nigdy nie byłam ale tak myślę:yes:)
Gratulacje dostania robótki,ja też miałam możliwość pracy ale nie wyszło bo nie mam co z Victorem zrobić.
A ludzi co nie mają kasy a kupują np.spodnie za 300pnl to też znam:no2:

hej hej

no mieszkanko mam na błysk,boze ale tornado ze mnie he,he;-);-)
Lecz niestety już nie dam rady nic więcej sprzątac a więc wybaczcie ;-);-);-)

>>nawet juz byłam na kawce z zuzą u mojej kuzynki.Zuza w drodze do domu w aucie zasnęła i przy przenoszeniu ją do lózeczka nawet nie drgnęła.ŚPI SOBIE SMACZNIE i ładuje akumulatorki he,he

SAWA Z CHĘCIĄ BYM WPADŁA DO CIEBIE ALE TYLKO NA KAWE HI,HI.NO NIE ŻARTUJE,POSPRZĄTAŁA BYM TOBIE:-):-):-)A GDZIE TY MIESZKASZ TO BY NAWET GŁUPI POMYSŁ NIE BYŁ BY SIĘ KIEDYS SPOTKAC Z WAMI WSZYSTKIMI OCZYWIŚCIE.JA MIESZKAM DOKŁADNIE W MOSINIE,TO JEST JAKIES 22 KIM OD POZNANIA:baffled::baffled::baffled::baffled::rofl2:

EWCIA GRATULUJE NOWEJ PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A JAKA TO PRACA JESLI MOŻNA WIEDZIEĆ??AHA JUŻ PRZECZYTAŁAM ŻE NAUCZYCIELKĄ MATEMATYKI,UUUUU U MNIE Z MATMĄ HMMMM...KIEPSKO ZE TAK POWIEM JAKBY CO KIEDYŚ WPADNE NA KORYPETYCJE,JAK BĘDZIE TRZEBA HE,HE:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

VICI NA POCIESZENIE POWIEM ŻE W NIEDZIEL MA BYC 32 STOPNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZARAZ WRACAM DO WAS,BO BEDE ZARAZ WCINAĆ PIEROGI Z SEREM,MNIAM,MNIAM UWIELBIAM JE!! :-)

Witam po poludniu:-)Ja od rana jezdzilam na stare mieszkanko co mi remontuja pokoj z chlopakiem pogadac ktory nadzoruje i mi odplatnie zrobi inne rzeczy ktore ja bym chciala miec zrobione a do niego nie naleza w zakresie wiec jest ok:tak::-)Glowa mnie nawala,i tylko leze w lozku a w miedzy czasie pitrasze w kuchni:tak:Jesli chodzi o pory budzenia sie rano to ostatnio odpukac moje dziecko spi do 9 :-):-):-):-):-):-)Teraz tez spi juz godzine:tak:Chodzi spac latem miedzy 20-22 zalezy od dnia:tak:

Ewcia gratuluje pracy!!!!! A co jesli bedzie fasolka w brzuchu?

Buziaczek to rzeczywiscie nie jest ciekawie tam w tym kraju.Ja odrazu w w dniu terminu porodu musialam isc na ktg zeby sprawdzili czy dziecko ma dobre tetno a na drugim badaniu ktg,dwa dni pozniej juz mnie zostawili bo tetno bylo spowalniajace i wywolanie porodu:tak:

Ewcia
Agatko ile to ode mnie te Kozy,ja nie wiem,musze na mape zazerknąć...

hehehe Ewcia jedyne 600 km od Ciebie:-p:-D na drugim koncu Polski w gorach:-p
Ale oczywiscie moje zaproszenie jest dalej aktualne:tak:

Posprzatalam caly domek i myslalm ze sobie chwilke odpoczne....a tu M dzwoni ze mi robote wiezie:crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry: i tearz zonwu nie moge sobie siedzec na bb calymi dniami:sorry2:, ale mam to zrobic do piatku i pozniej znowu bedzie luzik mam nadzieje, a troche kaski zawsze sie przyda.
No nic to ide pracowac troszke, choc nie wiem czy mi sie dzisiaj uda bo maly juz nie spi:crazy: i wymaga dzisiaj odemnie zebym caly czas poswiecala jemu...

sprobuje zajrzeć do was pozniej

reklama
Ewcia gratuluje pracy:tak: podziwiam ludzi ktorzy sa nauczycielami......... ja nigdy nie moglabym nim zostac bo by mnie z dzieciakami szlg trafil jakbym im tlukla tlukla i efektow by nie bylo....., Moj M tez chcial byc zawsze nauczycielem matematyki, nawet studia a tym kierunku zaczal, ale wytrwalosci mu braklo:no:

Do góry